Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eheehe

czy moj biust AA sie komus spodoba?

Polecane posty

Gość rata
to wywal to z siebie

Gość rata
A tak w ogole popieram małe biusty

Gość rata
ATy znow swoje!!!!!!!!!!!!!!!

Gość up jee
!!podnosze!!

Gość podnoszejjuy

Gość 23-latka
🌼 cze luidziska 🌼 Dawno mnie tutaj nie bylo,widze,ze temat malych cycuszek rozwinal sie...........hehe fajne ktosik pare stron wczesniej zalaczyl linki z fotosami piersiatek;) moje to dwojeczka:/ masakra ale coz takie zycie,nie zmienie tego jak wygladam chyba,ze operacja plastyczna..............ale good,ze mojemu menowi sie podobaja ale z innej strony moze kiedys pojdzie do "balonow" :/ buzka w ten andrzejkowy dzionek ,w koncu dzis sa imprezy andrzejkowe:) tlyko ta zaloba narodowa............

Gość 23--latka
up up up up :D

Prosze Was, dziewczeta, czy facet to jest jakas wyrocznia? Jak sie jakiemus maly biust nie podoba, to niech spada! Takie gadki facetow o malym lub duzym biuscie przypominaja mi czasy ze szkoly sredniej, kiedy to kazdy dorastajacy chlopak marzyl o dziwczyne z takim biustem. Jest to troche niedojrzale... Jaby nie bylo... Mysle, ze dojrzali faceci nie zwracaja uwagi na takie detale, dajcie spokoj :) Mi sie moj biust podoba i nie zmienie o nim zdania z powodu kaprysow jakiegos faceta... Milego dnia:) 🌼

Gość pedofile
Małe piersi lubią osoby o sklonnosciach pedofilskich

Gość małe jak małe
za małe źle a za duże to jeszcze gorzej mieć :(

Do \"pedofil\" - wez sie nie wypowiadaj czlowieku, bo smiac mi sie chce. Jak kobieta lubi male penisy, to co? Tez ma sklonnosci pedofilskie?? Smieszne... :D Po prostu zenada!! Chyba masz IQ rowne 5.

Gość tak tak tak...
witam ...:)

Czesc dziewczyny:) co tam slychac?? A ta wypowiedz z tymi pedofilami...Ha ha ha smiac mi sie chce:D:D:D:D:D Boze jak ty to wymysliles??:D:D:D:D hahaha:D:D:D:D

Gość iloilo
ja aktualnie to jestem chora i nie mysle o swoim biuście ale o tym jak zrobić,zeby szybko wyzdrowieć i o tym ile to ja mam nauki...masakra!! to tyle u mnie :P

Gość Kasiaczekbuziaczek
Wiecie jakie jest najlepsze lekarstwo na większy i jędrny biust? SEKS!!! Tyle,że bez prezerwatywy . Męskie hormony w organiżmie kobiety powodują powiększanie się biustu. U mnie sprawdza się rewelacyjnie.

Gość eheehe
no to jak bez prezerwatywy, to pewnie bierzesz tabletki anty i od tego ci sie powiekszyly piersi.bo watpie, zebys ryzykowala ciazka na rzecz wiekszych piersi ;) .pozdrawam

Gość topik umarl

Gość eheehe
wszystko umiera ;)

Gość buuuuuuuuuuu
ja też mam biust AA ale w przeciwieństwie do Was nie jestem szczupła Mam 163 cm i ważę ok 60 kilo więc jestem grubaskiem. Bozia poskąpiła mi biustu za to dala gdzie indziej. Podobam się facetom ale mam straaaaszne kompleksy przez które nie wytrzymuję z facetem dłużej niż kilka miesięcy poniewaz jak on zaczyna sie angażować ja się wycofuję bo nie wierzę, że można mnie pokochać z tymi maleństwami. Mam 20 lat i jeszcze nigdy nie byłam zakochana. Chciałabym w końcu poznać jak to jest kochać inną osobę, ale nigdy nie pozbędę się kompleksów więc miłość chyba jest dla mnie nierealna :( Life is not fair :(

Gość eheehe
do buuuuuuu nie mozesz tak ciagle zyc, widocznie podobasz sie tym facetom skoro z toba sa :), na pewno jestes sympatyczna, a to ze masz maly biust nie przeszkodzi facetowi, jesli jest cos wart:) pozdrawiam.

Gość 23-latkaa
up up up up

Gość UPUPUPUPU

Gość do ehehe
ja też mam taki że nosze staniki żeby w ogóle coś było widac że cos jest. I przyznam że jest to problem.Dla mnie. Bo dla mojego męża nie:). urodziłam dwójke dzieci i ppwie ytlko tyle: po karmieniu jeszcze mam maniejszy niz miałam:P. powaznie mówie. Ale mojemu miskowi to nie przeszkadza i całe szczęście. I twojemu facetowi tez nie bedzie zobaczysz:D

Gość iloilo
up.... :P

Gość buuuuuuuuuuu
hehe no dziewczyny chyba nic na to nie poradzimy, że nas natura nie obdarzyła. Czasami tak sobie myślę, że nie ma się czym przejmować bo przecież nie to jest najwazniejsze, ale jak słucham niektórych gości jak opowiadają sobie o dziewczynach to aż mi sie płakać chce :( Może naprawdę jak sie facet zakocha to zaakceptuje te maleństwa ... chociaż ja sama siebie nie mogę zaakceptować, i jak tu sobie kogokolwiek znaleźć? buuuu :(

Gość nvjkdbvdjn vdjk o co chodzi
a ja wogóle nie wiem o co chodzi z tymi rozmiarami...?? moze ktos mi pomoze???? jakie sa najmniejsze piersi i jak mniej wiecej wygladaja?? jakie to np AA, jakie B... mie mam pojecia