Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eheehe

czy moj biust AA sie komus spodoba?

Polecane posty

Gość dobra teraz ja cos powiem
:)

Gość tak tak tak ...
no ale na tym 2 zdj ma kobieta ladne piersi ...

moze i ładne, nam bardzij chodzi o wielkosc :)

Gość tak tak tak ...
ja mam B ... ehhh dziewczyny ale po co wam duze piersi ... robia sie pozniej obwisle brzydkie po co wam kolejne sadlo w cyckach ? :D

ja i tak wolałabym miec duze... :o

Gość tak tak tak ...
staram sie pocieszac ... no ale tak serio .... wydaje mi sie ze trzba akceptowac siebie takim jakim sie jest ktos dostal piersi ladne a ktos tyleczek zgrabny jedna ma dl nogi druga male grube za to ma ladna twarz niestety nie mozemy byc idelane bo bo idealnosc jest nudna szybko czlowiekowi sie nudzi ...ja tez luubie sobie czasem sama wkurzac i gdy patzre na siebie w lutereczku widze oblesna panne ;P ale kurcze zawsze czyms nadrabiamy zreszta sa rozne gusta nie moga wszytkie kobiety byc takie same 90...60...90 wyobrazacie sobie wszytkie takie balbiny ?

no ja wiem że ideały są nudne, ale dlaczego akurat natura mi poskąpila piersi? :o

Gość tak tak tak ...
bo za to dala ci co innego ...:) mi natura nie dala wzorstu :P hehe mam 157 i co poradze nic :) jestem mala ... dokladnie mala niesty zycie :) ale tlumacze sobie ze jestem mala czarna i poreczna :d zabnie wiem...;d

Gość tak tak tak ...
zabawne * piersi piersi .... a nie zoworcilas uwagi ze teraz jest bardziej pociagajaca naturalnosc ?:) nie sa modne juz plastikowe lale i silikony wielkie cyce ktore zaraz maja wyskoczyc za dekoldu ..:)

ja to ide spac :) dzieki kobietki za pocieszenie 🌻 to dla was

Gość tak tak tak ...
bedziemy:) tzn ja bede ;P

Gość a ja zdjecie nr 2
ja tez bede :)

Gość framuga
mnie się podobają, są najbardziej podniecające, bądź cierpliwa

Gość 23-latka
Witam kobietki:) Juz tu sie wypowiadalam:)Postanowilam ,ze bede tutaj lukala czesto gesto;) Jak powiedzialam swojemu facetowi,ze chce sobie zrobic operacje plastyczna powiekszenia piersi bo sa very ,very male:( to On powiedzial,ze nie ma takiej opcji............moze boi sie,ze wtedy bede bardziej atrakcyjniejsza?? no nie wiem,w kazdym badz razie nie chce tego a ja bardzo,tylko,ze boje poddac sie skalpelowi:/

Gość eheehe
witam dziewuchy, co do linkow z zdjeiami biustow to ja mam mniej wiecej 2 chcoiaz wydaje mi sie, ze mam barziej strozkowate.. ladne sa jak ktoras wkleila ta zdjecie z kobeta w przepasce na oczach. eh;)

Gość eheehe
ladne sa jak ktoras wkleila te ze zdjecia z kobieta w przepasce* sorry za bldy

Gość madziana
Zazdroszcze Ci, ja mam 70F, koszmar, nienawidze swoich o piersi:(oddałabym wszysko z ataką mała miseczke.Ciesz sie.lepiej za małe niz za duże.

Gość eheehe
rozumiem twoj problem, ale zarowno taki duzy biust jak i maly to kompleksy itp.chcialabym miec troche wiekszy, taki B bylby idealny

Gość ale pieprzycie
przecież i tak najważniejsza jest twarz i wzrost. Co z tego że dzieczyna ma c czy d(co dla mnie jeste już obleśne i kalekie) skoro ma brzydką bądzprzeciętną twarz bądź jest mała i bez prezencji

Gość posłuchajcie FACETA
a nie tylko ciagle sie pocieszajcie! te zdjecia ktore wkleilyscie:O sory ale dla mnie te laski sa tak niesamowicie ASEKSUALNE ze az odpychajace! ta sa piersi?! wolne zarty , to sa pryszcze kawalek wypuklej skory i sutki, sory dziewczyny ale taka jest prawda! facet musi miec za co zlapac nie oszukujcie sie nawet obwisle cyce sa lepsze, bo masz wrazenie ze cos tzrymasz, cos piescisz i mietosisz !!! nigdy tego nie zrozumiecie bo nie jestescie facetami! CYC NIE KAKTUS STAC NIE MUSI ;)

Gość iloilo
nawiązując do postu wyżej--> a inni się dziwią,ze mamy kompleksy... a jak mamy nie mieć??

Gość dobra teraz ja coś powiem
też nie jest mi miło, że nie dosyc że sama sobie to mówie, to jeszcze mam potwierdzenie w postaci wypowiedzi tego faceta :( jestem beznadziejna :( 😭

po prostu ten facet co to napisal ( o ile to jest facet) chce wam dogryzc i was zdolowac. NIe wszyscy faceci patrza na piersi i nie wszyscy potrzebuja co miestosic kretynie badz kretynko!!

Gość posłuchajcie FACETA
nie chcialem wam dogryzc:O takie jest moje zdanie i tyle! moze male piersi sa ladne (nie zapzreczam) wizualnie a duze i bardzo duze czasem wygladaja oblesnie ale SA , jak je dotykam to je czuje , czuje ze jestem z kobieta! pzrepraszam ze tak was zdolowalem Unitra ty jestes jakas niedorozwinieta ? kto dal co prawo nazywanie mnie kretynem? to juz swojego zdania nie mozna miec? widze ze masz jakies problemy z waga i chcesz byc taka super akceptujaca wszytsko tak pocieszasz te dziewczyny bo sama mialas i pewnie masz dalej problemy z tusza!