Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysta lady

Obecnie faceci nie maja gustu !!!

Polecane posty

Gość Puszysta lady

Bo jak mozna nazwac to co sie dzieje ? Faceci leca na wychudzone anorektyczki, a nie zwracaja uwagi na prawdziwe kobiety, ktore moze i nie sa tak chude jak tamte, ale przynajmniej my mamy klase, potrafimy sie zachowac. Z doswiadczen wynika ze te wychudzone laski wyzej nos nosza niz sraja. Wożą się, myślą, że mogą mieć każdego a tu GOWNO PRAWDA !!! Tylko prawdziwi mężczyźni potrafią właściwie wybrać dziewczynę. Nie są z kimś dlatego bo wypada, ale dlatego bo mają dobry gust ! Dlatego chłopcy - nie bojcie sie wybierać prawdziwych kobiecych dziewczyn a nie wychudzonych szczap ;-) Pozdrawiam wszystkich mężczyzn z gustem

Gość Brother Louiee
ty na pewno prawdziwa kobieta nie jestes, co najwyzej sfrustrowanym tlusciochem z milionem kompleksow :o

Puszysta, Twój temat mnie wzruszył ale nie na tyle, żeby powalił mnie z nóg. :D Przytłacza sposób w jaki wyrażasz swoje tęsknoty i wyobrażenia dotyczące gustów męskich. Zmień nastawienie do ludzi, możliwe, że wtedy poznasz odpowiedniego mężczyznę. :D 🖐️

Gość Brother Louiee
a teraz............... tak tak............ dobrze kombinujesz........... :D idź przez zboże............ 🖐️ :classic_cool:

Szkoda mi Ciebie, autentycznie mi Cię szkoda. Nie dlatego że jesteś puszysta, ale dlatego że z takim nastawieniem do ludzi, do szczupłych kobiet w szczególności, nie znajdziesz faceta chociażbyś sama była jak szczapa.

Gość Puszysta lady
bo nosi mnie jak widze jaki gust maja faceci... co jest podniecajacego we wkleslym brzuchu czy w braku piersi ? :-o

Gość popieram
puszysta lady nie martw się są jeszcze noramalni faceci! ja chyba takiego znalazłam

Gość ja też mam taki
o jezu ale marna prowokacja

Gość popieram
wklęsłe brzuchy i brak piwrsi faceci pokochują dopiero później. tak samo jest z obwisłymi cyckami i wylewającym się tłuszczem;) sama jestem spasiona więc cię rozumiem

Gość do autorki.
co dla ciebie grubasie oznacza normalnie myslacy facet?

Gość taka...jedna...
inteligencją to Ty nie grzeszysz :o jak Ci tak źle to schudnij :P

Gość DO ZĄŁOŻYCIELKI TOPIKUUUU
ja po prostu jestem chuda, choć się nie odchudzam i co DLATEGO MASZ MNIE OBRAŻAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIBY TY JESTEŚ LEPSZA NIŻ JA???? JA CIĘ NIE OBRAZAM, WIĘC NIE MÓW, ŻE JAK JA MAM CHŁOPAKA, TO JESTEM BEZGUŚCIEM???? DZIWNA JESTES i żałosne jest to, co piszesz....

Gość Puszysta lady
nie jestem spasiona !!!! mam 165 cm i waze 80 kg czyli mam tylko pare kg wiecej nie wstydze sie wlasnego ciala a piersi mam takie, ze nie jedna mi zazdrosci, sa duze i JEDRNE a nie obwisle ;-) facet myslacy to taki ktory nie idzie za tredem. obecnie " w modzie " jest miec chuda dziewczyne. wiem ze nie jednemu z tych facetow podobaja sie wieksze panienki, ale wstydza sie z kims takim byc bo CO KOLEDZY POWIEDZA... mowiac FACET MYSLACY mam na mysli osobe ktora nie wstydzi sie tego co lubi i nie idzie jak ta durna owca w stadzie...

Gość ja moze i nie ma piersi
ale za to więcej w głowie, niż Ty tłuściochu spasiony, siedzący przy kompie z orzeszkami i piszący takie głupoty!!!!!!!

Gość tak tak droga
autorko ...to nie dlatego nie masz faceta bo jestes puszysta..nikt Cie nie chce bo jestes pusta zazdrosna desperatkla ktora potrafi tylko obrazac innych ...nie musisz sie odchudzac bo to nie w tym tkwi problem..pomysl raczej nad glowa bo to z nia jest cos nie tak

Gość fujifilm
to chyba prowokacja.... 80 KG o kurde ja mam 185 wzorstu i wazysz 5 kg wiecej niz ja, zgniotlabys mnie.. a to nie jest moda, facetom faktycznie podobaja sie szczuple kobiety i daltego je wybieraja a nie ze wzgledu na mode. jaki masz obwod w pasie a jaki w biodrach?

Gość jaka miłość
nie wszystkim podobają się chude laski... jest parę wyjątków... może Ci się trafi taki jeden;)

he he he puszysta lady ma rację. Puszyste mają przynajmniej dwie zalety więcej - latem dają więcej cienia i zimą bardziej grzeją. :D Tak więc panowie nie krępujcie się.:D:D:D

Gość chudzinka
do autorki topiku: haha,każdy wyżej nos ma niż sra,jak tak nie jest,to bardzo z nim źle hehehe

Gość nei lubie anorektyczek
ale taka walnięta 'lady' to jest jeszcze gorsze...

Gość kasamoja
laski odchudzajcie sie!

Fioletowa Lilia, świetny tekst,hahaha:) Zabiłas mnie tym ;) A co do wywodów pusztystej, tak, musze dziś powiedziec moejmu mężczyźnie, że nie ma gustu. Jakie to straszne, że wybrał sobie szczupłą, zgrabna dziewczynę, z jędrnym biustem i fajnym ciałkiem, a nie tłuściocha z 20 kg nadwagi. Jakie to straszne, alez sie rozczarowałam swoim mężczyzną.

Gość kasamoja
jak mozna kochac pannektora ma nadwage lub jest otyła? fujjjjj

Kasamoja, już nie popadaj w takie skarjności. Kochac można każdego, nie widzę w tym nic złego, nawet jeśli dziewczyna ma nadwagę ale zdenerwował mnie naskok autorki tiopicu na szczupłe dziewczyny i zarzucanie ich chłopakom braku gustu.

autorka chce sie dowartosciowac a nie......... co to za milosc tylko z aczyjs wyglad...kocha sie pomimo wszystko a nie za cos....:> inaczej to nie jest milosc tylko zwykla zwierzeca chuc........ ja ejstem bardzo szcuzpla,choc sie nie odchudzam i jem to co chcę i co:> przegralam zycie,wiem,zaden mnie nie zechce,ojej.😭 :>

Gość kornelson
...Jak smiesz obrazac szczuple kobiety! Mam podobnie jak Ty 164cm z tym ze ja waze 45kg i nie zycze sobie aby ktokolwiek mnie obrazal nazywajac chudzielcem!Dobrze czuje sie ze swoja waga,nigdy nie bylam na zadnej diecie i nie obrazam ludzi takich jak Ty! Bo to wlasnie Ty jak widac masz problem i to duzy... Ale to twoja indywidualna sprawa, jesli Ci z tym z tym dobrze to tucz sie dalej,a nie obrazaj innych,bo to zalosne co piszesz. Pozdrawiam i zycze wiecej wiary w siebie. Kornelia

Gość deaśka
a dlaczego chuda = pusta, nie wartościowa?? oj, coś mi się wydaje, że Pani puszytsa próbuje się na forum dowartościowa, niestety w realu pewnie nie jest już taka odważna a na szczuplutkie dziewczęta spogląda z pogardą w oczach, zazdrością i nienawiścią w domu siedząc i objadając się słodyczami, i marząc o 50 kg

Gość do autoRKI*puszystej
Masz absolutna rację _POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!