Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabellaquatros

jak sie pozbyc tej laski?

Polecane posty

Gość anabellaquatros

wiem ze to nie ładnie, ale szczerze mówiac chciałabym sie pozbyc pewnej damesy.. to jest niedoszła szwagierka... jeszcze nie wzieli slubu ale nie moge patrzec jak ona sie zachowuje jak traktuje tego faceta, tak mi przykro ze tafil na taka nierozsadna i nieodpowiedzielna sukę... wiem, ze tojego zycie ale przezdwa lata zmarnowali wszystko co mieli i to głównie jej zasługa... wyzyskuje go na kazdym kroku... ich zycie, ale ona jest wscibska i ciekawska, fałszywa i wredna, przjechałą i przeprowadza wywiad kto z kim jakie ma relacje...

Gość pogadaj z bratem na jej temat
ale jak w niej zakochany to pewno to i tak nic nie da

Gość anabellaquatros
nie to odpada on był daleko przez 2 lata z nia sam na sam i ma mózg wyprany... zachwuje sie jak nieodpowiedzialny dzieciak, miał problemy z prawem dragamiitp. jej to pasi bo kasy mieli od cholery, nic go nie wychowyala wszystko znosi, interesuje ja tylko wygodne zycie bo w domu ma nieciekawie.

oj... nie wiem czy ci sie to uda. jak ja kocha to wiesz.. rozowe okulary na nosie i swiata poza nia nie widzi. a oczerniajac ja, lub chociazby probujac mu wytlumaczyc jakiego rodzaju to jest dziewczyna mozesz tylko popsuc swoje kontakty z bratem :( moj kuzyn tak ma ze swoja byla. ma teraz zone i dwojke dzieci i nadal go ciagnie do tamtej szmaty ktora probuje znowu go podejsc. niby wie ze ona nie jest wartosciowa osoba ale... ciagnie go do niej jak pszczole do miodu. tak to juz jest i dopuki sie sam nie przekona ciezko bedzie zmienic jego zdanie o niej :(

Gość MORELKA24
ja tez mam ten sam problem tylko ze szwagrem co to jest za idiota wszyscy na okolo to widza tylko nie moja siostra ktora od ponad 5lat nosi te "rozowe okulary" jakby ja opetal jak znajdziesz jakis sposob na pobycie sie szwagierki to daj znac