Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malolepsza

co wam sie babki zmienilo po 30-stce?

Polecane posty

Gość mi prawie nic
dalej jestem sama :-(

Gość Eleonora Drapciak
mi juz a mam 36 lat cyce do zupy wpadaja. a wargi sromowe lopoca mi jak sztandary na wietrze.

Gość ledy mafia
mi się zmieniło na lepsze ogónie wszystko. Zaczełam jeszcze bardziej dbać o siebie ,no bo trzydziestka na karku.Zaczełam się więcej bawić,no bo syn odchowany a czasu nie wiele do czterdziestki:),poczułam się jeszcze bardziej pewna siebie,no bo już swoje lata mam:),więcej wiem o zyciu i umiem tą wiedzę wykorzystać.Ogólnie czuję się teraz lepiej niż miałam 20-25 lat.Mam 31 a za trzy miesiące 32.

Gość Trzydziestka bez trójki z przo
1. licznik (ach, ta 3) 2. poglądy (ta dzisiejsza młodzież!) 3. seks (ups! :D) 4. praca (tylko kasa liczy się) 5. dzieci (kiedy urosły, nie wiadomo) 6. poglądy (tylko wół ich nie zmienia) a poza tym, jak w piosence Maryli Rodowicz: "choć nam tyle lat przybyło to naprawdę wciąż jesteśmy tacy sami..."

Gość mi prawie nic
i pewnie już tak zostanie, bo kto z taką "stara kupą" będzie chciał się związać? w dodatku mam większy cellulitis, obwisłe piersi, sieć zmarszczek, luźna skórę pod brodą, halluksy, wrastające pzanokcie u stóp, zwyrodnienie kręgosłupa, grzybicę pochwy i pierwsze siwe włosy :o

Gość mi prawie nic
w wieku 26 lat przekwitlam:(

Gość ledy mafia
mi prawie nic ,weź się za siebie,to najlepszy wiek dla kobiety,a celulitiz czy piersi obwisłe to wynik Twojego zaniedbania a nie lat.

Gość ledy mafia
mi prawie nic,jakaś zdechła jesteś ogólnie:P,nie dziwię się że jesteś taka jak opisujesz.

tzrydziestka to niezla granica, mam wrazenie, ze jest zupelnie inaczej, minely juz wprawdzie dwa lata od kiedy zdmuchnelam tzrydziesci swieczek....ale jest wszystko inaczej, dlatego jestem ciekawa jak wy kobitki to odbieracie??????

Gość Trzydziestka bez trójki z przo
tusza się nie zmieniła, to dobrze czy źle?

Gość ja przytyłam 10 kilo