Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alika 16

Dziewczyny zauważyłyście że im chłopak ma dłuższego tym szybciej kończy ?????

Polecane posty

Gość Alika 16

Testowałam już paru chłopaków i to zauważyłam. Ci z dłuższymi są szybsi. Szybciej kończą:( Wymyśliłam nawet teorie która to tłumaczy:P Większy penis, dłuższy ruch i dłuższy czas tarcia:) Efekt, szybszy wytrysk:( Macie podobne wrażenie jak ja?

Gość qw.a
dopiero szesnastu i już teorie no no

Gość pójdź dziecię
ja cię uczyć każę :-o

Skoro wymyślilaś tę mądrą teorię, to skoro dłuższy czas tarcia, to późniejszy wytrysk raczej :D Ja zauważyłam odwrotnie :) Dziecko, to nie ma nic do rzeczy, wielkość penisa! Idz już grzecznie spać i nie zajmuj sie tematami dla dorosłych ;)

Gość qw.a
ona testowała ustami

Gość morphina.
Chyba chcialas powiedziec co ma plemnik do wiatraka .... :P :classic_cool:

Gość kaaaaamaaa
wiesz może coś w tym jest, Miałam kiedyś faceta z króciutkim i potrafił baaaaaardzo długo- może tym w jakiś sposób rekompensował sobie pewne braki. A ci z dłuższymi zazwyczaj kończyli po paru ruchach. Ale to moze tylko taka zbieżność?

Gość Plemnik.
ja mam dlugiego a moge długo, nawet 40minut albo dłużej bo wszystko zależy od tego jak sie zacznie.ale masz racje że wieksza powierzchnia przekazuje wiecej bodzców do muzgu,a ten wysyla sygnały do mięśnia "kegla".i wtedy facet szybko konczy !.no chyba że ma doswiadczenie w posówaniu.

Gość hehehehhehehehhe
mnie sie wydaje ze nikt tego naprawde nie wie, bo dla kazdej kobiety jej facet ma duzego... przynajhmnije tak mowi lub tak sie jej wydaje, faktycznie moze tak byc ale to chyba zalezy od tego jak to robicie, jak jets napalony, i ogolnie od jego preferencji seksualnych, a tutaj kazdy facet bedzie pisal ze to bzdury bo kazdy twierdzi ze ma duzego i moze długo.....