Gość co kupić Napisano Listopad 19, 2006 co kupić w prezencie chłopakowi, który jest mi bliski, jego hobby to ćwiczenie na siłowni, kulturystą to on nie jest, brak pomysłów może ktos pomoże??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co kupic Napisano Listopad 19, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kati-kati 0 Napisano Listopad 19, 2006 Ja kiedyś dla miłośnika siłowni kupiłam ekspander i ściskacze. Dużo nie wydałam a prezent okazał się świetny - kiedy nie miał możliwości pójścia na siłownię mógł sobie poćwiczyć w domu. Zawsze też możesz dokupić jakieś hantle do ćwiczeń bicepsów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co kupić Napisano Listopad 19, 2006 dzięki Kati, ale ja cholera nie wiem, czy on tego nie ma, myslałam o jakiejs książe o kluturystyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mx3 0 Napisano Listopad 19, 2006 Jakąś fajną koszlkę antypotkę.... specjalnie dla takich ludków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co kupić Napisano Listopad 21, 2006 dzięki, a gdzie takie koszulki sie kupuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Napisano Listopad 22, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co kupić haelp Napisano Listopad 23, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakupyyyyyyyyyyyyyyyyy Napisano Listopad 23, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może może Napisano Listopad 24, 2006 sprzęt jakiś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrycja37 0 Napisano Listopad 24, 2006 zdecydowanie polecam odzywki i suplementy.dla cwiczacego na silowni jest to bardzo wazne i jest ich ciagle malo .napisz ile juz cwiczy i ile razy w tygodniu a napisze ci co kupic [buzka} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrycja37 0 Napisano Listopad 24, 2006 a ksiazek nie kupuj bo napewno siedzi na forach i tam jest wszystko opisane i bardziej fachowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co kupić Napisano Listopad 24, 2006 Cześć od dwóch lat, trzy razy w tygodniu, na masę, ma 32 lata, bierze jakieś odżywki białkowe itp, chyba olimpu, wolałabym coś innego niż to mu sprezentować. Nie wiesz gdzie te koszulki antypotki można kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wodke mu kup Napisano Listopad 24, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wodke mu kup Napisano Listopad 24, 2006 albo mozg lub operacje powiekszania penisa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vogullle Napisano Listopad 24, 2006 fajne i seksowne Obcisle! koszulki kupuje swojemu chlopowi w atlanticu maja tam czarne i biale bez rekawków na ramiaczkach i klasyczne t-shirty, sa wytrzymałei nie traca fasonu no i pieknie widac w nich bicepsy ;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no co mu kupić Napisano Listopad 25, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natka gibercikowa Napisano Listopad 25, 2006 tez nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co kupić co kupi.ć Napisano Listopad 27, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plisssssssssssssssssssssssssss Napisano Listopad 30, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No jak to co masz kupic Napisano Listopad 30, 2006 strzykawke igle Dece najlepiej 5 ampulek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cccoooo kupić Napisano Grudzień 7, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość belka21 Napisano Grudzień 13, 2015 Myślę, że jakaś fajną koszulkę ;) tutaj https://pkwear.pl/pl/c/Koszulki/19/1/default/3 na pewno coś znajdziesz, a kolega/chłopak będzie na 100% zadowolony ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeweley 0 Napisano Grudzień 13, 2015 Koszulka, rękawiczki, może jakieś mp3 połączone ze słuchawkami, torba na siłownię, ręcznik szybkoschnący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2015 Może poszukaj czegoś na http://superwnetrza.pl - zobacz dział z młodzieżowymi pokojami i siłownią, może coś Ci wpanie do głowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2015 może kontener owsianki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 8, 2016 Może jakieś odżywki? Zuważyłam że mój chłopak zamawia na inwazja-mocy.pl i jest bardzo zadowolony z jakości produktów i ceny. Dostawa jest bardzo szybka, a sprzedawcy doradzają zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mad90 0 Napisano Lipiec 10, 2016 A może jakiegoś smartwatcha z pomiarem różnych parametrów, w sferisie mają niezły wybór :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agutka678 Napisano Lipiec 11, 2016 Mój Narzeczony również jest fanem sportu, wybrałam mu w sferisie taki porządny blender żeby sam mógł sobie robić koktajle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monte22 0 Napisano Lipiec 11, 2016 @agutka678 też własnie myślę nad zakupem blendera, ale dla siebie, fit życie...:D upatrzyłam sobie jeden w sferisie: Princess 217202 tylko nie jestem do końca przekonana do tej firmy... możesz pokazać mi blender, który kupiłaś narzeczonemu? byłabym wdzięczna :) zależy mi też na tym, żeby był automatyczny ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach