Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizkaa

Czy szampon i odzywka z Dove dobe są?

Polecane posty

Gość luizkaa

uzywał moze ktos?

Gość dobre ale raczej niezbyt
nadają się do tlustych wlosów(s dla nich za "ciężkie")Ale do suchych i zniszczonych są idealne gdyż dobrze nawilzają i odzywiają włosy.

superbardzo, polecam zwlaszcza grantaowa serie,szampon i maseczke, moim zniszcoznym wlosom bardzo pomogly

Gość luizkaa
chodzi mi konkretnie o szmpo o odzywke ochronna do włosow farbowanych, w takich jasno fioletowych buteleczkach.

Gość elka beelka
odzywki z dove są bardzo dobre

Gość ea
szapon spadaj

wydaje mi sie ze daja efekt tlustych wlosow , moze to przez ten polysk :P

Mi nie służą-dają właśnie efekt takich ciężkich i jakby tłustych włosów. Ale zapach maja ładny :)

Ja jestem bardzo zadowolona z szamponów, odżywek i maseczek z DOVE :D niestety tej fioletowej serii nie miałam ale granatową, białą i obecnie błękitną - super włoski !! a mam szybko przetłuszczające sie u nasady i suche puszące sie końce :o

Gość a moim zdaniem to
dove to jedna z najgorszych firm (ale chodzi mi tylko o pielegnacje wlosow, bo balsamy, zele pod prysznic jak najbardziej ok) ale to tylko moja osobista opinia, mam wlosy suche i troche zniszczone, uzywalam tej granatowej wersji i stan nic a nic sie nie poprawil, a do tego wg mnie te produkty smierdza. kiedys tez mialam jakis szampon i odzywke dove to pojawil mi sie lupiez. no ale jak widac inne dziewczyny sa zadowolone,mi najbardziej zas odpowiadaja kosmetyki fructis

tez uwazam ze firma fructis jest bardzo dobra maja ladny zapach taki owocowy :) i nie sa az tak drogie warte swojej ceny :)

sama chemia, zreszta jak większosc marketowych produktów, ale ja akurat mam słabe włosy i nie mogę se pozwolić na taki shit

joop - Fructis to nazwa produktu, a firma to Garnier. Pomyśl ile chemii wlano by był ten pesudoowocpwy zapach...

pasadenka fakt - garnier, pomylilam sie inne mowia ze szampon dove tez ladnie pachnie wiec tam tez pewnie wlali, chyba do wszystkich

Gość a moim zdaniem to
chemia tu chemia tam, takie sa uroki tych "zwyklych " kosmetykow, mnie niestety nie stac aby kupowac szampon za 30 zl a odzywke za 50 zl , tym bardziej ze mam dlugie wlosy . probowalam tez tych tanszych kosmetykow bez chemii ale jednak zawsze wracam do szamponow i odzywek fructis (chyba juz od 5 lat)