Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opiuta

facetowi zawsze dziewczyny ida na plus, im wiecej tym lepiej

Polecane posty

Gość opiuta

dlaczego facet moze miec kilka dziewczyn na koncie a dziewczyna ma by cnotliwa???????

Gość SporyLord
Bo tak! jasne? :classic_cool:

Gość rumburak.
bo tak juz jest i koniec:classic_cool: facet ktory zaliczyl dziesiatki dziewczyn ma szacun i powazanie wsrod znajomych:D dziewczyna ktora zaliczyla dziesiatki gachow to..... przeklinac nie bede, ale kurwa to ona jest ...i to duza:D

Gość Same jesteście sobie winne
i już. Faceci są w tym względzie zgodni: każdy chce dziewicę, a nie używane badziewie. Dziewczyny przeciwnie - dla nich bycie prawiczkiem to czasami wręcz wada! Więc o co biega? Chcecie kurwiarzy, to macie. Proste i logiczne.

Gość a oto i rada
Zaprawdę, powiadam Wam: Bo kobieta i mężczyzna to przeciwieństwa, albowiem nic na tym świecie nie dzieje się bez przyczyny.Dlatego módlcie sie, a wasze minusy zostaną zniesione przez nasze plusy.:classic_cool:

Gość KONGU
Nie tłumacz się wszystkie dziwki tak mówią że jest emancypacja itpitd chcesz to też sie chwal Miałam 22222 facetów

Gość a oto i rada
Dlaczego nikt mnie nie doceni, pochwali, zgani, cokolwiek. Myślałem nad tym tekstem cztery godziny i zero, K.ur.wa reakci :0:classic_cool:

Gość glupa sie urodzilas glupa zdec
hniesz a kto powiedział, ze tak ma być ? ja tak nie uwazam i zyje mis ie nadzwyczaj dobrze :P samaś sobie winna