Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ile łącznie wydałyście na łóżeczko dla malenstwa????????

Polecane posty

pytanie j.w koszty oczywiscie lacznie z kolderką , oslonkami na szczebelki itp. no i czy kupywaliscie wszystko razem w zestawie, czy osobno łózeczko , materacyk itp.

KupOwałam osobno:) I wyszło ok.1000 Bez baldachimu,bo nie podobaja mi sie takie namioty w dzieciecym pokoiku:)

o no to ladnie, bo ja wogole nie mam pojecia jakie są ceny . ostatnio widzialam sliczne łozeczko z baldachimem za 600 no i jak przeczytalam tu na forum ze co niektorzy kupuja za niecale 300 to wydalo mi sie ze tamto za 600 jest bardzo drogie , no ale teraz mnie pocieszylas

Gość kreatywna _
Kasia_C _________1000 zł ?????? chyba przesadziłas ?:O:O:O

Gość my placilismy
za lozeczko i wklad do niego 800zl z tym, ze lozeczko jest przecudne i dlatego takie drogie

mozna kupic za 100,na allegro na przykład:) Ja podałam Ci cene łózeczka + posciele,ochraniacz,materacyk,komplet naturalnnych poduszki i kołderki,przescieradełka,przybornik do kolekcji.Nie licze karuzelki z projektorem na pilota,bo to juz moja fanaberia,mozna kupic tansza lub zrobic samodzielnie:) W kazdej dziedzinie zycia,tak i w łozeczka sa tanie,drozsze i mercedesy:D

mozna kupici za 200 zł jak i za 1000 zł czy tez 5000 zł......... Zależy na jakie Ciebie stac.....jaki budzet chcesz przeznaczyc ...... Nie sugeruj się odpowiedziami innych .... Kazdy zyje na innej stopie finansowej ... pzdr🖐️

Gość kreatywna _
Kasia_C ---chyba uwielbiasz sie chwalic he ? im drozsze tym lepsze ....czujesz sie lepsza i taaaaaka dziana! Ciekawe tylko czy to wizerunek na forum ...czy fakt ?:D

Gość kkkkllllll
kreatywana :)racja racja :D?:D:D

Gość kreatywna _
Do Ciebie nic nie mam wiec sie nie udzielaj .. poprostu chwalipiet nie lubie.wiec zdanie wyrazam.nie mam kompleksow . ale niektorzy moga przez Twoje gadanie w nie popasc.skoro taka mame nie stac na wydatek rzedu chocby 500 zl to co ma sie czuc przy Tobie gorsza matka? przemysl!

O zgrozo! :O Nie chcę mi się w to brnąc dalej .... Ja zapłaciłam za kołyskę 400 zł....pozniej kupilismy kojec za 800 zł... Tyle w tym temacie cU🖐️

Gość miki25
ja wydałam około 1000ł,ale wszystko pożądne i fajne

ej no nie klocic sie to ze ktos pisze ze dal wiecej bo aakurat na to go stac i pisze o tym jak sie o to zapytano tto nie znaczy ze jest chwalipietą!!! ja tez preferuje w lepszych rzeczach nawet mam wozek upatrzony za 2600 a nie za 600, nie badzcie zazdrosne , a pytam sie ile dalyscie za lozeczko bo wogole sie nie znam i juz nie wiedzialam czy 600 zl za to lozeczko co widzialam to zbyt wygorowana cena czy tez nie

Gość klara 82
czemu się jej czepiacie? było pytanie i była odpowiedź. czemu wam się to nie podoba? kogoś tym obraziła?

Gość kkkkllllll
lepiej bybyło gdyby porządne było ..."pożądne"pewnie szybko się rozleci :D

Gość kreatywna _
dobrze to sobie dyskutujcie chocby o słoniu na łancuchu ... snobizm ..

Gość kreatywna _
kkkklllll :D:D:D Ha ha ha !

odpowiadałam juscieeeeeee,przykro mi ze wynikneła kłótnia.Juz tu głosu wiecej na tym topiku nie zabiore,pozdrawiam serdecznie wszystkie NORMALNE laseczki,dobrej nocki zycze,pa!!! Ech,smutny ten kraj czasami........

Gość nie za drogo
hej, ja kupiłam łóżeczko za 100 zł. Łóżeczko w porównaniu do innych tutaj opisanych jest bardzo tanie, ale to nie znaczy że złe. Z jasnego naturalnego dewna, trzypoziomowe, standardowe. Do tego kokosowo-gryczany materacyk za 80 zł. Osłonki dostałam więc nie wiem ile kosztują. Pościel 50 i poszewki drugie tyle. Karuzelke zrobiłam sama:) Wcale nie uważam, żeby moje dziecko było gorsze bo nie ma drogiego łóżeczka, jest wszytsko co potrzeba :) Pozdrawiam:)

Gość Monis**
O Boshe!!!! Kreatywna Ty to dopiero masz problem,do psychologa sie nadajesz,a wiesz dlaczego?? Bo uzalezniasz jakosc matkowania dziecku od kasy????????Czy ktos tu wspomniał chocby słowem,czy Kasia to miała na mysli???????? Mozesz byc super mamą z dzieckiem w płóciennej chuscie i mozesz byc do niczego w złotym łózeczku wysadzanym brylantami.Kobieto!Z takim podejsciem do zycia musi Ci byc ciezko,współczuje!!!!!

Gość Monis**
A jak Cie ucieszyło wyłapanie błędu ortograficznego u innej forumowiczki.Widzisz sama co z Ciebie za człowiek! A jaki człowiek taka mama, jaka mama takie dziecko:(

Gość kreatywna _
Kasia ma "ochrone"czy wróciła ?:D zle mnie zrozumiałas Monis . uwazam ze nie trzeba przesadzac z kasa .a juz napewno takie obnoszenie sie nie jest fajne:)własnie o to chodzi zeby powiedziec a ja mam za tyle i puchne z dumy ...szpanerstwo nie powiedziałam ze ktos mze byc lepsza matka ze wzgledu na budzet uwazam wrecz odwrotnie choc sama zyje na wysokiej stopie finansowej nie cierpie snobów ! a Ciebie nie raz błedy ortograficzne ?

Gość a dlaczego
200zł łozeczko drewniane z szuflada-120 plus materac kokosowo-gryczany 80 zł

Gość a dlaczego
poscieli na poczatek nie kupowałam-po co?jak dzieco i tak nie spi na poduszce? 17 zł przescieradło z gumka a przykrywam kołderka (z rozka)ok 30zł

Gość Monis**
Rażą mnie,ale nie wyśmiewam A w którym momencie ktokolwiek tu sie "obniósł"?

Gość kreatywna _
dobrze nie bede wysmiewc "byków" ok nie obnosi sie nikt pasuje? :P