Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ines1983

KTORY WYBRAC ZESPOL NA WESELE?????????????????????????????????

Polecane posty

ja chce Pralinka :))) jesli bedziesz chciała przeslę Ci to co ja od nich dostałam mailem.

Gość deCOVER
prawdą jest ze sporo kapel grajacych z podkladów korzysta ze 100% playbacków, szczególnie po godz 0-00, 1-00, jak są zmeczeni, nie wszyscy ale są tacy..., ;), i to niestety nie jest do sprawdzenia, chyba ze wyrwiesz kabelek od mikrofonu ;), nagrali sobie raz i maja swiety spokój, mogą sie skupic na choreografii...

Gość do efcia
moje wesele bylo 5 lat temu moja branża to film znam osobę ktora była na imprezie obslugiwanej przez tę kapelę była gosciem nie gorączkuje sie,to Twoja sprawa co zrobisz mnie to delikatne mówiąc - wisi Gdybysie ktos jeszcze pytał:odradzam "zespół"Klucz,to jedno wielkie nieporozumienie. Wykreślcie tez raz na zawsze zespoły "Kameleon" i Blue heaven. Słaba jest Kapela na wesela.

ale jak sam napisałes to jest nie do sprawdzenia..., a znowu stresowac sie cały czas, bez sensu. fajnie ,że jest sporo dobrych zespołow.Mam nadzieję, że u nas wszystko pójdzie jak z płatka ;))))

Gość wez didzeja
nie jakis falszujacy pozal sie boze zespol

Gość wez didzeja
robię dyskoteke w domu póxnej starości "Lubiezny emeryt" itańcze tam nago na kiju od szczotki :classic_cool:

Gość pralinka23
Efciu :) posłuchałam i powiem tak - ja do tej pory nie byłam na weselu gdzie grałby zespół z oryinalnymi podkładami muzycznymi. Naprawdę trudno mi ocenić. Wiem jedno - na jednym weselu była taka orkiestra że nogi same podskakiwały chyba w życiu tak się nie wybawiłam chociaż tańczyć nie umię :D Ja będę szukała zespołu, który będzie potrafił rozkręcić ludzi, grać skoczną muzykę (oczywiście nie cały czas) Chciałabym też, żeby znali piosenki boys'ów :) Tyle ode mnie, póki co moje wesele najwcześniej 15 września 2007 ale raczej będzie w 2008r. więc mam jescze czas :) Na razie rozglądamy sie za salą.

Gość lili34
no ja sie juz na nich zdecydowalam:) bedzie w tym roku juz ich czworka(dochodzi gitarzySTA;) mi sie bardzo podobaja, kolezanka ich miala goscie zachwyceni:) pozdrawiam

Lili jak to czwórka??? Hmmm jak z nimi podpisywalismy umowe jakos pod koniec lipca to jeszcze było ich troje...ciekawe

Gość lili34
Andrzej mi powiedzial ze dochodzi gitarzysta ale cenia sie nie zmienia;) mi to pasuje;)

Gość bosze ludzie
idźcie do laryngologa,wszyscy :o

Gość kasia09
naucz sie najpierw pisac a pozniej cos nakazywac dziecinko:)

Gość jolka wesolka
no i ja dzis z nimi podpisalam umowe;)shooter's band jestem bardzo zadowlona;)

Jola i co z tym gitarzystą??? Kiedy bierzesz ślub i gdzie jesli mozna oczywiscie wiedzieć....

Gość kicia -mizia
hej ja tez z nimi podpisalam umowe ostatnio:) bede miec 25.08.2007 wawa hotel mrowka;) co do gitarzysty, dolacza on do zespolu i ma byc jeszcze lepiej a cena pozostaje ta sama.. p.Andrzej przesympatyczny....wszystko obgadalismy , praktycznie o wszystkim my decydujemy;) tak sie ciesze ze mam juz zespol, dzis mamy podpisac umowe z kamerzysta:)

Gość jewcia82
A masz w umowie o ilosci osób w zespole??? Kamerzystę bierzecie tego co oni polecają??? Ale fanie... bedziesz ślubowac tydzien przed nami :))))))

Gość kicia -mizia
andrzej powiedzial ze nie potrzeba bo i tak bedzie ich 4 wiec nie pisalismy tego w umowie;) kamerzyste mam innego-kolezanki kuzynka brala slub obejrzalam filmik i mi sie spodobal:) biora 1400 firma Proficam:) ten od andrzeja sporo bierze bo ok2tys ;/

Gość jewcia82
ale fajnie!!!! Sama układasz listę piosenek czy skorzystasz z ich listy???? Moze masz jakies fajne zabawy oczepinowe...o i jeszcze jedno jak podpisywalismy umowe z Andrzejem to mówił ze zamierzaja też grac podczas samego slubu(fajnie by było tylko cena mnie powaliła). Wiesz cos na ten temat?

Gość kicia -mizia
hej jesli mozesz to napisz do mnie na agaddd@o2.pl wole tak niz na forum:) wtedy napisze co i jak:) czekam:)

Gość pele
Sluchajcie.......tutaj jest dobry band..... www.swingthing.pl i tu www.BoogieBand.pl