Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiczi liczka

Odmowil wczoraj seksu twierdzac ze.....

Polecane posty

Gość kiczi liczka

faceci nie zawsze maja ochote sie spuszczac .....no i co ja mam o tym myslec?

Gość kakakakaka
ma racje

Gość kiczi liczka
czyli powaznie nie zawsze maja ochote......a moze za czesto to robimy[codziennie ewent.co drugi dzien]?moze mu spowszednialo?jestesmy razem 3 lata i bardzo sie kochamy.poradzcie co moge zrobic zeby znowu sie tak nie zdziwic-no karp mi z buzi do dzisiaj nie schodzi:D moze zrobic poprostu przerwe?

Gość kiczi liczka
nie no jest w porzadku tak to napissalam ze "spuszcza" bo on w takim sensie to powiedzial.chodzilo o to ze pieszczoty jakies tam moga byc ale nie do konca-to do bezzebnej lachudry

Gość dał ci
dał ci subtelnie do zrozumienia że tego dnia już się spusścił bez ciebie

Gość kiczi liczka
:o beze mnie.....to raczej nie wchodzi w gre....choziaz kto wie......w koncu facet to swinia.jednak nie mam zadnych podstaw aby podejrzewac go o zdrade.

Gość kiczi liczka
bezzebna podniecaly go ale w pewnym momencie powiedzial ze starczy i ze nie chce sie"spuscic"-no i to akurat i dla mnie jest dziwne-pierwszy raz sie zdarzylo i zaskoczyło mnie strasznie.dlatego was pytam co o tym sadzicie.

może był nieumyty i nie chciał żebys to poczuła;) może nie byliście sami w domu i bał się, że ktoś wejdzie;) może jest na cos chory i wstydził się Ci powiedzieć, a nie chciał Cię zarazić:( i osttanie - zostawiał troche białka na później:P to chyba jego powinnas zapytać kobieto, bo jak widzisz, każdy z nas może mieć inne pomysły;)

Gość kiczi liczka
bezzebna wiesz,ona ma taka fobie ze nie potrafi mi dogodzic ,ze za szybko konczy itd co wcale nie jest prawda bo jest mi z nim cudownie.moze to jest tez z tym zwiazane?

Gość kiczi liczka
no coz wydaje mi sie ze moze robimy to zbyt czesto wiec na poczatek nie bede inicjowac zadnych pieszczot ani gierek wstepnych,troszke przeczekamy a i ten seks po "krotkiej przerwie" bedzie smakowal lepiej :) dzieki bezzebna i milego dnia ci zycze 🌼

nie wydaje mi się, żeby to był problem dużej częstotliwości, bo wtedy odmówiłby pewnie pieszczot w ogóle, a nie tlyko samego stosunku;) No ale w końcu to Ty go znasz i wiesz lepeij niz my wszyscy tutaj razem wzięci;) miłego dnia🌻

Gość czekoladaaaa
hmm..no jeżeli dla niego seks z toba to "spuszczanie" to gratuluję... :O