Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIERPIACA

ROZPAD MAŁRZENSTWA I CO DLAEJ?

Polecane posty

Gość jestem TU
jestem W TAKIEJ SAMEJ SYTUACJI JAK TY :( TYLKO ZE JA ZACZEŁAM ŻYC JUŻ NORMALNIE NA WSZYSTKO POTRZEBA CZASU KOCHANA

Gość ZDUMIONA
Czasem bywa tak ze trzeba dac odejsć tej osobie może kiedys wróci do Ciebie głowa do góry :)

Nie chcę tu niczego przesądzać, ale to co opisałaś to stały schemat. Mój małżonek co prawda się nie wyprowadził, ale takie same słowa padały z jego ust, dokładnie te same. Po czasie okazało się, kto mu w pustej głowie mącił. Tak kochanka, krył się z tym do upadłego. Gdy tylko wszystko wyszło na jaw, kazałam mu spakować manele i złożyć pozew rozwodowy. Ciężko przeszły mi te słowa przez gardło, ale byłam tak zmęczona całą sytuacją i tak bardzo zdesperowana, że postawiłam na jedną kartę.Wiedz, że nic się nie bierze od tak z powietrza, przyczyna zawsze musi być a faceci są podatni szczególnie kiedy pojawi się świerza i chętna pani, która doskonale wie w jaki sposób zmącić rodzinną sielankę małżonków. Chciałabym się pomylić i wierzę, że wyjdziesz z tej sytuacji obronną ręką, tego ci życzę i pozdrawiam.

Gość katarina77
witaj mam ten sam problem tylko ze moj mąż utrzymuje ze mną kontakty pisze wieczorem smsy pyta co u mnie zastanawiam sie po co to robi? skoro zdecydował się odejść chyba nigdy nie zrozumiemy facetów wiec głowa do góry jutro tez jest dzien i bedzie lepszy !!!!:) :)

katarina, jak długo to trwa. Nie męczą Cię te jego smsy? Pytam bo rozstałam się z facetem i bardzo mnie bolą jego maile. Nie chcę ich> też nie wiem po co on to robi.... ja chcę zapomnieć o jego istnieniu i nie mam ochoty nawet na najmniejsze formy kontaktu

Gość katarina77
trwa to juz około miesiaca takie niezdecydowanie niby zakończył juz to a nadal sie za mna kontaktuje pyta co słychac nie widze sensu tej sytuacji dalej ciągnąć jak chce odejść to po co te pytania