Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macho Men

Ładne dziewczyny tylko dla ładnych facetów

Polecane posty

Gość MC Modex
Moim zdaniem, nie ma brzydkich ludzi... każdego da się "odpicować" na bóstwo. Ja sam mam trochę sadełka, a na zainteresowanie nie narzekam. Wystarczy elegancko się ubrać, zrobić odpowiednią fryzurę, nauczyć się pewnych manier i twoje życie ulega całkowitej przemianie.

Gość upierdliwy typ
a wysokie dziewczyny tylko dla kolesi z długim penisem.

Gość arystrokrata
Jestem uważany za bardzo przystojnego faceta dosyc dużo dziewczyn jak idę ulica ogląda się za mną a kumple mowią mi niekiedy przy piwku że z taką urodą mam szanse u każdej dziewczyny A więc wypowiem się tak: Brzydki facet lub brzydka dziewczyna ma szanse znaleść sobiejakiegoś atrakcyjnego partnera!!!! Czy brzydcy ludzie nie mają prawa do miłości? Większość ludzi(naprawdę mądrych) przyzna mi rację, a większość ludzi ( naprawdę głupich) racji mi i innym nie przyzna ino udowodnią mi i innym jacy są beznadziejni!!! Co mnie obchodzi gdy widzę jakąś ładną dziewczyne idącą z jakimś brzydalem za ręce.(lun na odwrót) Jak sobie pasują to sobie pasują w końcu miłość jest ślepa żaden wstyd!! W końcu płeć męska to płeć brzydka a uroda to domena kobiet!! Faceta zdobi pieniądz jak i mnie oprócz tego całego wyglądu!!! A więć to co by się tyczyło wypowiedzi na ten temat Macho mena to do niego ode mnie: Jak wyglad jest dla ciebie taki ważny to jak się dowiem kim jesteś to cię swą atrakcyjnością wdepnę wziemię!!!! Pozdrawiam swojego wuja Grzegorza B zastępce ambasadora z jednych Placówek dyplomatycznych krajów unii Europejskiej.(przy okazji) I to by było tyle.

Gość dfddswae
Oj macho men , macho men Pewnie jestes od tego całego Oświecimia czyli od tych pedałów!!!!

TAAAAA JAAAAAASNE.... A JAK KTOŚ WYGLĄDA TAK ZAJEBIŚCIE JAK JA I MA WSZYSTKO IDEALNE ALE MA ZRYSTĄ OSOBOWOŚĆ TO CO MA ZROBIĆ?????

Całkowicie zgadzam się z autorem tekstu. Ładne dziewczyny szukają przystojnych chłopaków. Oczywiście są wyjątki. Ale brzydki chłopak, żeby zdobyć fajną laskę musi być albo bardzo inteligentny albo bogaty. Nie ma co mydlić oczu, że wygląd się nie liczy. Każdy zwraca na to uwagę, chyba, że jest naprawdę paskudny. W większości przypadków liczy się pierwsze wrażenie.

Gość Chaker234
Trzeba pamietać że uroda jest tylko na chwilę a człowiek jaki jest od srodka taki pozostanie do końca zycia !!!!!!!!

Gość karlos
nie ma ladnych dziewczyn są tylko ladne makijaze

Gość Do autora kazda ładna do ład..
Kompletnie bez sensu jak to mówią moi znajomi Co ty wogóle piszesz, jeżeli jestes normalna w ogóle? Jakie geny?Co! Brzydsi gorsze? a ładni lepsze? Ludzie posiadający dobre geny to ludzie nie ładni, tylko z dobrych rodów osiągający sukcesy w życiu zawodowym i osobistym ludzie co osiągają wiele po prostu ludzie szlachetni jak to się mówi a, ludzie o złych genach to a zreszta co będe pisał wiecie co mam na myśli...

Gość Iker Casiassss
Rzeczywię racja! Ładne(głupie) dziewczyny dla ładnych frajerów!!

Gość Poprawka Iker
Ładne(dziwki) dla ładnych frajerów!! Hahahahahahaha!!!!!!!

Gość To ja powiem Tak
że Moja koleżanka która jest bardzo ładna ma chłopaka takiego średniego i kiedyś jak ja (jestem facetem) rozmawiałem z nią o moich niepowodzeniach że nie poderwałem dziewczyny i że cierpię że sie zakochałem ale bez wzajemności i na koniec stwierdziłem że chyba jestem brzydki dlatego mnie nie chciała i zapytałem się jej dlaczego wy zawsze patrzycie na wygląd ? odpowiedziała ... słuchaj ja nie jestem brzydka żebym musiała nadrabiać wyglądem kolesia co z tego że ładny jak głupi facet ma być jak facet dlatego nie zgadzam się z tym że ładna laska dla ładnego faceta Pozdrawiam

Gość lady123
ja często widzę ładnego chłopaka z naprawdę brzydka dziewczyna lub na odwrót, niektorzy faceci maja beznadziejny gust no ale na to juz nic nie poradzimy;P

Gość Sygnus
A ja uważam tak: Gdy jest naprawde baardzo przystojny chłopak to inni mniej przystojni będą ,,tnąć mu nogi\" zeby pozbyć się konkurencji jeżeli chodzi o dziewczyny -bo to wiem z doświadczenia (pod warunkiem że ma duże powodzenie u dziewczyn) Wystarczy ino rozejrzeć się po ulicy duzo naprawdę ładnych dziewczyn ma mniej przystojnych chłopaków żeby nie napisaĆ,,brzydalków\"Bo mniej przystojny chłopak ma większą szansę na poderwanie jakiejś fajnej dziewczyny bo inni nie będą mu wchodzić w drogę bo nie będą czuć zagro żenia z jego strony a u dziewczyn?..myślę że jest trochę inaczej.

Gość Dukatii
,,Nie ma Piękna gdy jest krzwda człowieka"

Gość qwxwxcc
Jestes zerem

Cześć, nie chce wyjść na próżną, ale jestem uważana za bardzo atrakcyjną. Większość facetów zawsze bało sie do mnie zagadać albo nawet popatrzeć na dłużej, słyszałam komentarze "stary, wyluzuj, nie ta klasa dla Ciebie" itp, a nie wyobrażam sobie bycia z przystojnym facetem! To ja chcę być gwiazdką a on ma mnie adorować. Mój narzeczony bardzo mi sie podoba, a wszyscy znajomi uważają go za aseksualnie brzydkiego :) No po prostu mi sie podoba bo ma to coś :) Z resztą facet jak jest przystojny to przewraca mu sie w głowie i myśli, że każdą może mieć. A to nie tędy droga. Związek ma być stały, oddany i na zawsze, uważam, że człowiek mniej urodziwy fizycznie jest w stanie to docenić i umie prawdziwie i szczerze kochać.

Gość dyskomaniak
A może ładne dziewczyny dla facetów z klasą?!

Gość r55555
popieram ladne dla ladnych ! sama jestem pasztetem i bylam przez jakis czs mila dla brzydkich facetow ale oni mnie olali ! to dlaczego maja miec ladne dziewczyny ?

Gość Darcio wodnik
My brzydcy przepraszamy atrakcyjne kobitki, że zamiast mięśni mamy wielkie brzuchy, że jesteśmy fajtłapami bo nie jesteśmy elektrykami-hydraulikami-kucharzami i Bóg wie jeszcze co w jednym. Przepraszamy Was, że istniejemy, prosimy Was o wybaczenie!

Gość Klaudusia88
Żałuję że weszłam na ta głupią kafeterie...ale ok...Bo wstyd ze takie osoby jak macho men i darcio wod... chodzą po ziemi i zatruwaja swoją chorobą swoje umysły! cóż za pustość pfe ..Wstyd!!!

Gość Darcio23
Co znaczy określenie wogóle ładny facet?( raczej chyba przystojny) Tak naprawdę nie ma wogóle tak na 100% przystojnych facetów! , bo gusta są różne jednemu podoba się tamto drugiemu tamto...itd... W tej kwesti jeżeli chodzi o płeć męską tu bezwzględnie liczy się zdanie płci przeciwnej! to już na 100% - bo dziewczyna wybiera sobie chłopaka jaki jej sie podoba..I niestosowne też by było żeby(bo ztym się nie mało spotkałem) żeby męrzczyzna oceniał wygląd drugiego męrzczyznę, albo o tym na ten temat rozmawiał! To już świadczy o prymityzmie, może o zazdrości no i skłonności homoseksualne nie są też wykluczone.

Macho Men jesteś okropnym szowinistą. Nie ma reguły czy ładne dla ładnych a brzydkie dla brzydkich. Przedewszystkim to jest płytkie myslenie, kazdy człowiek jest na swoj sposob inny wyjątkowy a piekno jets w srodku. Znam pary gdzie jest świetny chłopak ideał a dziewczynę ma grubą i brzydką, albo piękna dziewczyna a ma nie atrakcyjnego mezczyzne. Nie ma reguły na to!

Gość Marco17
Wygląd człowieka w oczach ludzi?..... To napewno zależy od gustu to co się komu podoba, nie możę się wszystkim podobać jedno.To jest tak jak ze smakami jednym bardziej smakują gruszki a drugim bardziej pomarańcze.!

Gość Inkokognito
Moja młodsza siostra jest dosyć brzydka i ma przystojnego chłopaka(dodam że chodzą ze sobą już oponad pół roku) , a mój kolega z klasy jest też nie za urodziwy a chodzi z jedną z najładniejszych dziewczyn w LO, więc nie zgadzam się z tym że ładne dziewczyny dla ładnych facetów!!!

Gość czywaspojeba...
Czy was pojeba.... po co takie dyskusje zakladac ??? xD Ps: Według mnie każdy jest ''piękny'' oczywiście chodzi tez o piekno zewnetrze, wewnetrzne tez jest wazne, ale jednemu ktoś się nie podoba, a drugiemu odwrotnie. Więc moge jeszcze tylko powiedzieć, że jestem brzydki jak noc tfu noc jest ładna szczególnie z dziewczyną (sztuczny blond), cycki ''wypchane'', miniówka i czyste paznokcie, wieczorne spacery z chlopakiem (to jak najbardziej popieram ,chociaz przybywa dzieci w naszej pięknej, romantycznej Polsce),a wracając do tematu jestem bardzo brzydki (ja tak uważam) i mam piękną dziewczynę, jesteśmy zareczeni i dobrze sie nam układa. Skoro ty jesteś na tyle pusta żeby lecieć na facetów którzy chodza do kosmetyczki kilkanascie razy na tydzień (oczywiście bez słowa) to życzę ci wszystkiego dobrego i powodzenia w życiu mam nadzieję, że kiedyś zmądrzejecie!!!