Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macho Men

Ładne dziewczyny tylko dla ładnych facetów

Polecane posty

Gość Macho Men

Taka jest prawda, tak było, jest i będzie Wkurza mnie narzekanie biednych frajerów którzy na dodatek są brzydcy że żadna dziewczyna ich nie chce Niech mierzą niżej, niech dobieraja sie wg własnego wyglądu Trzeba mieć niezły tupet aby będąc przeciętnym lub poniżej, podrywać ładne dziewczyny Jak długo będą to robić to tak długo nie znajdą nikogo Jak wygląda się atrakcyjnie i spotyka sie z kims mniej atrakcyjnym to mało, że to wstyd to można jeszcze powiedzieć, że to mezalians ! Wiem, że zaraz siądzie tu na mnie stado grubasów i innych niezaradnych frajerów ale mam to gdzieś. Ktoś to powinien powiedzieć już dużo wcześniej !!! NIE DLA PSA KIELBASA !!!! Pozdrawiam atrakcyjne dziewczyny :-)

Gość kjhgfvc
a brzydkie dziewczyny dla kogo?

Gość aguncia19
wg mnie brzydkie dziewczyny tylko dla brzydali po co mieszać geny ? poza tym taka segregacja to nic złego brzydki nie dostanie kosza bo brzydka go zechce a żadna szanujaca sie ładna dzirewczyna nie zechce brzydala i na odwrót

a jaka to jest - ATRAKCYJNA :>? zdefiniujesz? (platynoblond,wielki biust,nogi po szyje i solarium?)

Gość Michu*
wg mnie atrakcyjna dziewczyna wyglada nastepujaco: - szczupła ( nie mylić z chudą ) lub normalna budowa ciała - zadbane dłonie ( broń Boże poobgryzane - to jest obrzydliwe :-o ) - delikatny subtelny makijaż - uśmiechnięta - pogodna - jędrne piersi ( niezależnie jaki rozmiar, czy miseczka B czy D ) - nie paląca - nie wywyższająca się - nie materialistka - wierząca - kochająca spacery, romantyczne chwile z facetem - kino, teatr, podróże - wielki pieszczoch ( nie tylko sex, ale i pocałunki, pieszczoty, masaże itd ) - bezinteresowna - kobieco ubrana ( np płaszcz, obcasy, jeansy biodrówki, sweterki ) - najważniesjze aby nie przeistoczyć się w plastik ;-) taka więc jest kobieta z klasą wg mnie

Gość BIUST C
I POWYŻEJ ZAWSZE JEST DOŚĆ CIĘŻKI I OBWISA

Gość ja tam
jestem uwazana za ladna a mam przecietnego chlopaka zeby nie powiedziec brzydalka tylko nie piszcie mi ze skromnoscia nie grzesze, chce tylko powiedziec ze nie zgadzam sie z tym co jest zawarte w temacie

Gość najlpesze jest to
dla mnie atrakcyjna dziewczyna to......... ........wierząca :p

Gość katamaran
Inteligentna nie musi być?

Gość Michu*
może źle sie wyraziłem, ale to powyżej to mój ideał wartościowej dziewczyny... a że ktoś sie śmieje że patrze na to aby dziewczyna w przyszłości chciała ochrzcić dzieci, i dać je do Komunii to jego sprawa Nie jestem dewotka:-p bo nie czekam z sexem do slubu, ale jak slysze od dziewczyny ze nie chce brac slubu koscielnego, nie chce dzieci chrzcic ani dac do Komunii to mimo iz by sie nam cudownie ukladalo, z kims takim nie moge byc to takie śmieszne ?

wierzaca jest ok bo chyba kazdy/a w cos wierzy, prawda?;) Ta byudowa ciala troche dala mi do myslenie, bo ja myslalam , ze normalna bydowa ciala , to jest szczupla:;;;;)

Michu sama zaczelas! przeciez mowimy o budowie ciala a nie charakterze, osobowosci. JJak ktos jest gruby , to nie ma normalnej udowy ciala przeciez O to tylko mi chodzilo

Gość aguncia19
setunia - a dlaczego wlasciwie grubi ludzie uwazani sa za nieatrakcyjnych ludzi ???? co jest w nich nieatrakcyjnego ? dlaczego nie potrafia znalesc sobie kogos i generalnie gorzej im w zyciu ? przeciesz to tacy sami ludzie jak inni

bo jak ktos ma kase to rzadzi i czy jest brzydki czy ladny to ma to w dupie :classic_cool: a jak jest brzydki i biedny to bedzie sam :classic_cool: a jak jest w dodatku gruby to katastrofa

Gość Do Macho men
czuję po tym co napisałeś że jesteś strasznie zakomplesiony i niedowartościowany. Nie dla psa kiełaba-dlatego nie szukaj ładnych dziewczyn tylko te przeciętne i tak samo prymitywne i głupie jak ty. Poza tym czy "macho" wchodzi na babską kafeterię??? dla mnie jesteś ciotkowaty, poza tym prawdziwie atrakcyjny facet nie nazwie sie sam "macho". Może pokaż jakieś zdjęcie-ocenimy cię.Pewnie się okaze że to ty jesteś pasztet z większym mniemamniem o sobie. Pewnie jesteś jakimś cieniasem, chłystkiem, z wiejską bądz paskudną gębą, 160cm w kapeluszu, zero sylwetki i mięsni. Jedyne co masz to opalenizna z solarium i już ci się wydaje.Wracaj na wieć burczaku żałosny, bo żadna naprawdę atrakcyjna kobieta nie zwróci na ciebie uwagi poza tanimi różowymi tandetami z pubu. Ciągnie swój do swego.

Gość czy brzydka.....
uwazam sie za atrakcyjna dziewczynę.. jednak zostałam przez faceta zdradzona...związałam się z facetem o przeciętnej urodzie za którym dziewczyny rzadko wodza okiem:-) i teraz mniej boje sie zdrady z jego strony! jest czuły delikatny o prostu kochany.. i czego chcieć wiecej? nie powinno byc tak jak uważacie ze brzydki do brzydkiej... zreszta uroda to kwestia gustu:-) jak widzę modelki w gazecie to wielu wychwala ze sa piekne a ja uwarzam ze wyjatkowo brzydkie bez wyrazu takie nijakie...

Gość oj macho men
coś czuje ze ciebie niezły pasztety wyglądowy.... już o zniewiscieniu nie wspominajac. rzeczywiscie nie dla psa kiełbasa.szukaj plebsu na swoim poziomie:)powodzenia!! i wiecej męskości trochę:)

Gość do czy brzydka
zaraz zaraz.czy dobrze rozumiem??jesteś nadal z tym samym facetem który cię zdradził?? nie dość że to robił z inną, to jeszcze jak sama twierdzisz jest bardzo przecirtny i dalej kontunujesz związek??zamiast kopnąć w dupę to się cieszysz że mniej boisz się zdrady??? dziewczyno otwórz oczy-jak ktoś zdradzi raz to zrobi to i drugi i trzeci nawet z brzydulą jak ma do tego tendencję i będzie miał ochotę! Przecież on cie nawet nie szanuje podświadomie że zdradził cię a ty nadal z nim jeseś. Wiecej ambicji i szacunku do samej siebie.

Gość zazdrosne dziewcuhy
nie a nic piekniejszego niż wysoka szczupła dziewczyna o ładnej buzi, taka 176cm niammm kurduple to dla paskudztw takich jak ten pesudo macho:)

Gość Do kretyna autora
a to facet ma być ładny?chyba przystojny, męski. No tak, kolejny plebsik założył temat.To panu już dziękujemy...

Gość _eklerka_
Puste dziewczyny tylko dla pustych facetów. A prawda jest taka, że zakochane oczy nie widzą przygrubych ud, pryszcza na czole, czy nie do końca prostych nóg. Nie widzą braków we wzroście, krzywych zębów, czy braku bicepsów. Jeśli tak na to popatrzymy, to rzeczywiście: "Ładne dziewczyny tylko dla ładnych facetów"

Gość ja tam
czytaj uwaznie ze zdradzil ja facet to sie zwiazal z przecietnym chlopakiem ktory ja nie zdradza

Moim zdaniem nie trzeba być super przysyojniakiem żeby mieć powodzenie u kobiet. To co naprawdę kręci ładne laski w facetach to:pewność siebie połączona z inteligencją,siłą przebicia, poczuciem humoru,ujmujący styl bycia,niegrzeczny błysk w oku,modne ciuchy,nad ciałem można zawsze popracować nawet jeśli jest się paskudnym z twarzy(swoją drogą widywałam wiele lasek z paskudnymi twarzami które miały super powodzenie bo: miały super figurę fajne ciuszki dobrze zrobione włosy i duuużą pewność siebie)więc brzydota jest moim zdaniem tylko synonimem lenistwa niezadbania i niepociągającego zachowania.... często brzykie osoby są bardzo seksowne i na odwrót.

moj brat jest paskudny jak shrek, sredniozamozny (wiec aspekt lecenia na kase odpada), a od 3 lat ma najladniejsza dziewczyne w miescie..była miss naszego regionu.

Gość do ja tam
przeczytaj jeszcze raz uważniejsz tekst, chyba źle zrozumiałaś.To jest cały czas ten sam wątek