Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vo takieeeeeho

Może ktoś ogladal ten odcinek mjm ??to wazne dla mej urody!!omozcie mi!

Polecane posty

Gość vo takieeeeeho

w jednym odcinku ania mucha z tym calym kubą lezeli na trawie i sie opalali..ania sciagneła bluzke i byla w staniku samym..to wazne .moze ktos to widział??

Gość jaaaaaaaaaaam...
widziała

Gość ta zabka
widzialam ale o co chodzi?

Gość vo takieeeeeho
widzialas moze piersi ani muchy wtedy??kurcze jestem tylko ciekawa jednego bo chce takie silikony zrobic sobie ..ale nie wiem mniej wiecej jaki to rozmiar jest na oko..!!moze to głupie ale moja plastyczka mi ostatnio powiedziala ze moge miec identyczne jak ania bo akurat ogladala ten odcinek ale ja nie wiem czy to nie za duzy rozmiar jest..

Gość anka ma oskropne te cycochy
wielkie jak stara maciora:(fuj!przesadznie duże...kiedys byla jak deska plaska i maila obwisle..ale teraz widac ze ma silikony!

Gość Bije glupota nie jednego
Jaka ty glupia jestes :D

Gość ona przytyla i teraz ma talkie
tluste cyce a nie silikony!

Gość ta zabka
decyzji twojej nie zmeinie ale radze w ogole nie robic. ona ma przynajmniej C a moze i D. Ale trudno zeby miala male przy takiej budowie całego ciała

Gość anka ma oskropne te cycochy
kurde nie obrazcie sie ale jesli anka ma C to jestem świeta!! ostatnio widzialam ten odcinek i nwet jak lezala na trawie to miala cycki prawie złaczone przy sobie a takiego efektu kobieta nawet w pyszapie nie bedzie miec jak lezy..ona ma silikony na bank i to numer duze DD!

Gość ta zabka
przesadzasz

Gość kasia z nowego targu
ona ma bardzo duzy biust ostatnio a miala taki malusi kiedys..co sie moglo stac??:)

Gość ta zabka
nigdy nie miała malutkiego. ostatnio przytyla wiec to chyba powinno byc oczywiste ze biust rowneuiz sie powiekszyl...

Gość to normalne ale krwawi sie
miala własnie malutki.anka mucha zawsze z tego co wiem miala malutkie i wiszące rodzynki..moi bracia sie zawsze smiali ze ta deska znowu idzie albo cos w tym stylu...miala bardzo male piersiątka ..moze dla ciebie sa duze bos ty jest w ogóle plaska:)

Gość ta zabka
moze i jestem plaska ale nie slepa. widizalam rozne biusty wyobraz sobie :) i pameitam ze biust muchy nigdy nie byl maly wrecz przeciwnie. nawet nie byl przecietny tylko taki pelny. poameitam nawet jeszcze te duuuzo starsze odcinki, w ktoryms latala po mieszkaniu w wydekoltowanejk koszyli nocnej i wtedy tez zwrocilam uwage na ten jej duzy biust. nie ogromny ale zawsze byl duzy, teraz jest jeszcze troche wiekszy.

Gość hahahhaha cos takiego.
kiedy anka mucha miala duze piersi to ja nie wiem:):)hahaha wiem natomiast ze zawsze miala malutkie i ledwo widoczne spod bluzki... to wiem napewno bo slepa tez nie jjestem i zgadzam sie z opiniami ze ania miala maly biuscik zawsze.. pewno pisza tu same deski plaskie ..tragedia ./. dziewczyno z checia bym ci udowodnila ze ania miala maly biuscik tylko niech znajde zdjecia z odcinow starych gdzie jest w czerwonej bluzce bez stanika i przebijają jej tylko sutki bo piersi nie miala wcale.!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ta zabka
chyba bedziesz musiala jakeis zdjecie zmodyfikowac :D

Gość ta zabka
:)

Gość ta zabka
stanika nie ma ale biust-owszem

Gość zdjecie z jej mlodosci
no i na tym zdjeciu ma jakies 17 lat...moim zdaniem to ona plaska nie jest :P

Gość mam kotkaaa
i tu na tej focie widac ze ma same sutki raczej ..