Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radra

w ktorym tc zaczelyscie nosic ciuchy ciazowe? ile mialyscie takich ubran?

Polecane posty

Gość radra

ja sie zastanawiam wlasnie.. szkoda mi troche kasy na ubrania ciazowe.. ale przez ok 6 miesiecy musze jakos wygladac.. kupilam sobie spodnie ciazowe- takie zwykle sztruksy.. bardzo fajne. 130 zł.. planuje kupic jeszcze spodnice i moze jeszcze sukienke i jakies spodnie.. ale strasznie mi szkoda kasy.. kurcze bo to wlasciwie ok 500 zł pojdzie na 6 miesiecy chodzenia:( bez sensu troche:(

ja (poczatek 4 miesiaca) kupilam juz dwie pary spodni ciazowych. brzuszka jeszcze nie widac, ale nie moge sie zapiac w starych. no a jak sie juz dopne, to wieczorem strasznie mnie cisna. kupilam pare dzinsow i czarne rybaczki - jestem mega zadowolona! :) chociaz tanie nie byly :(

Gość radra
tanie nie byly tzn ile kosztowaly? kupowalas przez internet czy w normalnym sklepie?

Gość radra
wlasnie ja tego tez nie rozumiem:( wygladam jakbym ciagle miala wzdecia.. mimo ze jem malo i naprawde zdrowo na brzuszku pojawil sie tluszczyk! nigdy w zyciu nie mailam nawet grama tluszczu na brzuchu..:( spodni tez nie dopinam..

w normalnym sklepie. ok 170zl dzinsy i ok 160zl te rybaczki. mam nadzieje, ze wiecej spodni juz nie bede kupoala - najwyzej jakas fajna sukienke, spodniczke. jakis czas temu kupilam troche bluzek z przeceny - taka moda ciazowa ostatnio byla na bluzki i sukienki - w zwyklym mlodziezowym sklepie, wiec chociaz na tym zaoszczedzilam :)

to sie zbiera woda w orgamizmie podobno. poza tym te wzdecia tez robia swoje... ale nie masz sie co martwic i smucic - takie uroki ciazy :)

lepiej nie kupowac na zapas-ja tak zrobilam i paru rzeczy wcale nie ubralam bo brzuszek byl dosc maly... na pewno warto zainwestowac w dobre wygodne spodnie, choc ja nosilam takze spodnie sprzed ciazy-tylko rozpinalam guzik i nosilam na pasku-pod dluzsza bluzeczka.W H&M czesto sa obnizki i mozna zaopatrzyc sie w pare ladnych niedrogich rzeczy. Spodnie ciazowe nosilam od 6 mca.

Gość jfdc
Nie kupuj za dużo. Brzuch najbardziej rośnie w ostatnich trzech miesiącach. Ja do 6 miesiąca nosiłam normalne ciuchy, poza może obcisłymi dzinsami. Jakieś spodnie na gumce, sukienkę pewnie coś znajdziesz w szafie. Może jakieś wieksze rzeczy po grubszej siostrze? Szkoda wywalać kasę na rzeczy, w których pochodzisz 3 miesiące.

A ja spodnie ciążowe pożyczyłam od koleżanki,kilka bluzeczek kupiłam w sklepie z urzywaną odzieżą ,z tym że te rzeczy były nowe jeszcze z metkami,bardzo ładne.Muszę jeszcze kupić sweterek na chłodniejsze dni bo te golfy co mam zaczynają być za małe a te bluzeczki nadają się do noszenia w domu,ponieważ są z krótkim rękawem,ale cieszę się ze to kupiłam bo gdy w marcu urodzę dzidzię,będę miała w czym chodzić.Poza tym znalazłam w domu spódnicę która idealnie kolorystycznie i materiałowo pasuje do jednej z bluzek i jest na gumce więc na brzuch się zmieści.Będę miała idealny strój na Święta:D

Gość radra
no wlasnie- wlasciwie to 3 miesiace pochodze.. chyba kupie jeszcze tylko spodniczke i wystarczy.. bluzek chyba w ogole kupowac nie bede.. bo w normalne sie zmieszcze.. :) kupilam 1 - z napisem ciezarowka.. nie moglam sie oprzec.. ale jest za duza:( w ogole ciuchy ciazowe maja zawyzone rozmiary.. najmniejszy jest tylko s:(... ja myslalam ze to ssa takie same jak zwykle tylko szersze w talii a tu cale sa wieksze

Gość grth65y5y
500zł na 6 miesięcy na ciuchy Ci szkoda??przecież to standard....a jak się kasy nie ma to się dupy nie daje i dzieci nie rodzi...potem będziesz do pomocy społecznej łaziła,żeby buty dziecku móc kupic...

Gość radra
grth - wypowiedz tak beeznadziejna ze nie bede komentowac;)

Ja kupiłam już sztruksy i dwie pary dzinsów.Jedne na allegro-nowe za 40 zł plus 6 zł przesyłka(no wybaczcie ,ale sklepy z ciążową odzieżą są przedrogie).Reszte rzeczy kupiłam na Głuchowie(jak ktoś mieszka blisko łodzi to skojarzy),Taki rynek hurtowy.Zapłaciłam tam za sztruksy 50 zł a za dzinsy 60.I mam zamiar tam robić zakupy bo niedługo świeta i coś musze założyć.Dodam ,że jestem w 17tc i już od jakiegoś czasu nie dopinam starych spodni a przytyłam tylko kilka kilogramów.

Gość ojjjjjj
co za dno................ktos ma zly dzien.............

Gość grth65y5y
i nie musisz,bo nie ma tu co komentowac...wielki problem masz pare łaszków kupic,najlepiej nałóż wór po ziemniakach i się przepasaj sznurkiem - a potem zdziwione jesteście,że ktoś pisze,że polki w ciąży wyglądają, jak pokraki..... hahahahahaha! nosi taka spodnie sprzed ciaży,tylko guzika nie zapina!!! no niezła wieś!najlepiej wogóle nie noś spodni,jak nie będziesz sie już mieścic!!

Gość omeska
I każdy temat musi zepsuć taka jedna głupia co to niema z kim pogadać tylko pokazać tym co tu piszą ,że sa obrzydliwymi,grubymi babami i w dodatku głupszymi od niej

w każdej ciąży, niestety wcześniej niż w poprzedniej potrzebuję spodni ciążowych :o policzyłam ;) mam 8 par, w tym jedne rybaczki i jedne krótkie... bluzek też się troszkę nazbierało :) + jedna spódnica i jedna sukienka, tunika, marynarka... brakuje mi tylko ciążowej piżamki, zamówię sobie na mikołajki na allegro widziałam ładne :) garderobę ciązową mam lepiej skomponowaną niż zwykłą... aż szkoda, że to moja ostatnia ciąża :D

Gość radra
dziewczyny zaraz Wam pokaze jedna fajna spodniczke ciazowa.. szukam wlasnie linka.. bardzo mi sie podoba - chcialm sobie kupic na swieta wlasnie zeby miec co wlozyc

Gość grth65y5y
na wyprawkę też Ci szkoda??? było troszkę wcześniej o tym myślec... Jezzzu! zaraz do pracy lecę i pewno po drodze spotkam jedną z takich,co im szkoda kasy i w ciąży wyglądają,jak psu z gęby wyjęte - rozciągnięty sweter i spodnie na szelkach z rozpiętym guzikiem......aż sie niedobrze robi..... i jeszcze capi od takiej niemiłosiernie,bo gruga,to się poci,ale ciuchów nie zmienia,bo jedne ma - żenada!

Gość grth65y5y
kobietą jest się zawsze,nawet w ciąży.Ciąża nie zwalnia z wymogu dbania o siebie i podkreślania tego ubiorem...Nie mogę po prostu!

Gość omeska
Czyżbyś opisywała siebie grth65y5y???

Gość grth65y5y
czyżbym opisywała siebie?? nie - głupie pytanie....

Gość omeska
Naprawde głupie???

Gość jfdc
Przytyłam w ciąży 7 kilo i kupilam tylko jedną parę spodni ciążowych. Większość osób w ogóle nie zauważała, ze jestem w ciąży. Nigdy nie wiesz ile przytyjesz, więc nie rób zapasów.

Gość grth65y5y
naprawdę! :-) ładnie ubrana kobieta w ciąży,to rzadkośc, dlatego te nieliczne tak się wyłamują z tłumu i zwracają uwagę. To,że rosnie brzuch,to nie powód,żeby wyglądac jeszcze gorzej,niż w rzeczywistości. mój mąż miał szczescie mie "zadbaną ciężarną" i muszę przyznac,że widac było,jak bardzo jest z tego dumny,podczas,gdy inni mężowie np. na usg pojawiali się z żonami,jak "za karę"...

Gość radra
mialas isc so pracy chyba;) boze kobitko robisz z siebie posmiewisko... zal sie czlowiekowi robi ze mozna byc tak rozchwianym emocjonalnie agresorem... idz sobie lepiej popracuj;) albo usmaz kotleta:P

Gość omeska
Oby więcej takich jak ty!!!

Gość popieram cie gtrh
okropnie tez wyglada gdy kobiety 'na sile' wciskaja sie w ubrania sprzed 'stanu blogoslawionego' -zalozy taka obcisla bluzka, obcisla spodnice i idzie paradowac z brzucholem wywalonym na miasto. zawsze mam polewe z takich ciezarowek , buahahaha....