Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka_3

stokrotka_3 jest fajna

Polecane posty

Gość
w koncu jest z wielkopolski !

i net_ar i noe te sa fajne :) skromna, nie skromna, ale za duzo tu zlego bylo o mnie - jakas rownowaga musi byc! ;)

Gość
skromna nieskromna grunt to miec dobre mniemanie o sobie

-acha -tez super babka i \'brak mi słów na ludzki amok \'tez i magdusia oczywiscie

Gość sklepiczek mój mały
i tak wszyscy cię nie lubia boś pojebana - taki topik nic nie da - nielubianą pozostaniesz

Gość
\'brak mi słów na ludzki amok juz tu nie zaglada :(

no jasne :) i ma ładny nick, i nowe spodnie, i suuuper sny, i pomysły na nowe topiki ;) jest fajna :)

Gość
sklepiczek mój mały mow za siebie nie w imieniu wszystkich ja lubie kwiatki i stokrotke tez

hehe faktycznie zaraz bedzie pojechane po Nas , ze sobie \"komplementujemy\" :) Dawac...dawac....My sie ataków nie boimy :) Stokrotka_3 Niewiem o co chodzi ...kto Ciebie obraza i za co ? Taaa Magdusia.... dlaczego Jej nie ma ....:( ...tęskno ....

Gość
nooo te sny o dzisus, ale ma fajne mmmmmmmmmmmmmm

Gość
schizofreniczka ty jestes boska

Cześć babeczki! Wszyscy są fajni co mają poczucie humoru :) Oczywiście ja też jestem fajna :D:D:D fajny topik dla fajnych ludzi :)

sklepiczku _lec sprzedawac swoje łaszki ...bo Ci się kolejka ustawiła ;) zgadzam się nalezy miec o sobie wysokie mniemanie ! chocby ktos usiłował \"szmacic\"Twoja osobe w oczach innych .... dobre posuniecie z tym topikiem... i nie nazwałabym Ciebie stokrotko głupią ....przez to ze zakładasz duzo teamtów ( bo to Ci wytykaja ) a poprostu rozgadana gadułą ! :) Czy to wada ? Dla mnie nie.

ówczesny ~eśni «istniejący w czasach, o których była mowa, wówczas będący, występujący» tyle słownik, dlatego nie zrozumiałam :o myślałam, że chodziło o jakieś inne ciąże, z innych czasów :p nie wiedziałam z jakich...

tak mis to samo ja przeczytałam ale dla swietego spokoju nie wklejałam bo zaraz sie nawinie nowy temat:)