Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jest tu ktos kto umie sobie pozartowac i rozumie zarty????????

Polecane posty

Gość

czy tu wszyscy wszystko traktuja smiertelnie powaznie?

Gość ja tam do ciebie
nic nie mam ale twoje poczucie humoru średnio mi pasi :(

Gość no ja oczywiscie jestem
:D mam niewybredne zarty.. ale Ty moich zartow nie rozumiesz:O w ogole dziwne ze zalozylas taki temat... to ze tak powiem hipokryzja troche:P zarty masz dretwe.. a ze ludzie takiego dowcipu nie lubia.. ;)

ja moge sprobowac nawet mi sie taki jeden zart wspominal:) ....Wieczorek ... Mezus spragniony do zonki: Kochanie a moze by tak dzis na jezdzca..? A ona:jaki najezdzca?? On:germanski ku......a oprawca!!

Fazy życia mężczyzny Wiek / Napój: 17 piwo 25 wódka 35 szkocka 48 podwójna szkocka 66 tran Wiek / Uwodzicielski tekst: 17 Moi starzy wyjechali na weekend. 25 Moja dziewczyna wyjechała na weekend. 35 Moja nażeczona wyjechała na weekend. 48 Moja żona wyjechała na weekend. 66 Moja żona nie żyje. Wiek / Ulubiony sport: 17 seks 25 seks 35 seks 48 surfowanie po kanałach telewizji 66 drzemka Wiek / Ulubiona fantazja: 17 strzelić gola po gwizdku 25 seks w samolocie 35 stworzyć trójkącik 48 przejąć firmę 66 Szwajcarska pokojówka 70 seksualny niewolnik pielęgniarki Wiek / Idealny wiek aby się ożenić: 17 25 25 35 35 48 48 66 66 17 Wiek / Idealna randka: 17 Uniknąć horroru przy płaceniu. 25 Podzielić czek zanim pójdziemy do mnie. 35 Wpadnij do mnie. 48 Wpadnij do mnie i coś ugotuj. 66 Seks w samolocie firmy, w drodze do Las Vegas.

zartujcie, pliz, bo zaraz rozpadne sie na kawalki od p........kataru aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oki to ja Wam opowiem.. sw mikolaj przylecial do etipoii.by rozdac prezenty. zsiada z san.. i pyta skrzata "uuu, a co te dzieci maja takie wielkie brzuchy?".. skrzat:"bo nie jedza sw mikolaju".. sw mikolaj na to "OOO! jak nie jedza to nie dostana prezentow" hehehhehe

Cześć Szanta Mnie chandra wykańcza, nawet Prachett nie pomaga, więc się do prośby przyłańczam

Gość
no ja oczywiscie jestem a jaki jest twoj czaeny nick bo nie wiem kto do mnie pisze wiec nie moge stwierdzic spojnosci naszych zartów

netar nie ma obsesji na punkcie czrnego;) wiec mam ich wiele... mnie pomaranczowe nie przeszkadza w wypowiadaniu sie i prowadzeniu konwersacji na poziomie;) Tobie najwyrazniej tak- ale mniejsza z tym.. wg mnie temat ten swiadczy o Twojej hipokryzji albo nieswiadomosci;) ale klocic mi sie nie chce dzisija wiec prosze sobie darujmy

Gość
ferbbie berbbie to temat dla dowcipnych a nie dla patologii

ej jak to jest z wami ludzie nie lubicie mnie ,nie lubicie nat ar ale wszedzie sie łądujecie po jakiego grzyba?

Gość
ferbbie berbbie dobrze ci idzie dawaj dawaj

Gość ferbbie berbbie
net-ar konwersowac na poziomie?? ty??? hahahah?? a to się uśmiałam,rzeczywiście umiesz pożartowac!

powinnam chyba zalozyc czarny nick i napisac z nie dyskutujee z czarnymi ktorych krew zalewa... hehehe

a ty niby tu weszłas zartowac?daj nam dziecko spokój idz posprzatac pokój......

Gość
no bo zalewa --niestety wyzwij mnie ulzyj sobie bedzie ci lepiej a mnie to wisi !!

ferbbi umie jak najbardziej ,przeciez jest taka madra dziewczynka i słownictwo jakie wypasione.....

Gość
taaaaaak ! kultura sie jej wylewa ze hej Ona własnie konwersuje w taki sposób

alez ja nie mam potrzeby Cie wyzywac;) ja wiem ze chialabys bo poczulabys sie lepsza... ale poki co robisz z siebie glupka dziewczyno;) wrzuc na luz i naucz sie przyjmowac slowa krytyki mniej agresywnie:P:)

dziewczyny dajcie mi chociaz jedneog linka z flugami net-ar, bo jakos niemoge dogrzebac niczego a kazdy jej taktyke stosuje gdzie pytam ta taktyka?

Gość ferbbie berbbie
ja nie twierdzę,że jestem kulturalna,wręcz przeciwnie...i dlatego jestem w stanie napisac wprost to,co inne forumowiczki tylko sobie o was pomyślą