Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka-ja

wędrówka z uczelni na uczelnię

Polecane posty

Gość taka-ja

Napiszę, moze ktoś mi pomoże :) otórz mam pytanie dotyczące przenoszenia sie z uczelni na uczelnie w trakcie studiów. Czy ktoś może rezygnował kilka razy z nauki na kolejnych uczelniach? i czy w ogóle istnieje możliwosć kilkakrotnej zmiany uczelni? proszę, jeśli coś wiecie na ten temat dajcie znać, bede naprawde wdzieczna :)

Gość wnioskuję
e po porstu w trakcie studiów nudzi cię dany kierunek i chcesz rozpocząc coś nowego ciekawszego. Niestety wszystko po pewnym czasie robi się nudne bądź trudne:-P niepotrzebnie to robisz, bo w ten sposób musisz rozpocząć wszystko od nowa. Musisz się przemóc i skończyć jeden kierunek.Czas szybko leci.Proponuję wrócić do uczelni która najmniej cię nudziła, i mając już zapewne część egazminów zaliczonych pozaliczać pozostałe w trybie np.indywidualnym bądź wskoczyć na rok na którym utknęłaś:)

Gość taka-ja
dziękuje za odzew, ale nie chodzi tu o jednoczesną zmianę kierunku, a jedynie przeniesienie z uczelni na uczelnie w ramach rozpoczętego kierunku, moze nieprecyzyjnie sie wyraziłam powyżej :)

Gość to nie jest podpucha
idz sprzatac lepiej ulice

Maiłam na studiach koleżanki,które się przenosiły...z tego co wiem, trzeba poprosić o zgodę obu dziekanów, tego obecnego i \"docelowego\" a potem pozaliczać różnice programowe...Pewnie przydałoby siś jakoś dobrze umotywować tą prośbę...

Gość taka-ja
Czy ktoś jeszcze ma może doświadczenie w związku z zadanym przeze mnie pytaniem? Za wszelkie odpowiedzi dziękuję :)