Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość media robią wode z móżgu

ostatnio kobiety wybrzydzają strasznie

Polecane posty

Gość Porządkowy
Kobiety w dzisiejszych czasach są bardzo dziwne i zapewne zgodzi się ze mną nie jeden facet. Jestem w stanie zrozumiec młode dziewczyny chcące się wyszumiec, idące na dyskotekę, bawiące się pół nocy z jednym na koniec z innym idąc do toalety w wiadomym celu. Młodośc ok dziewczyny w wieku 18 - 24 lat są poza pewnymi wyjątkami bardzo głupiutkie. Nie można miec do nich pretensji jeśli chcą się bawic nie krzywdząc przy tym drugiego człowieka niech się bawią. Natomiast bardzo zastanawiający jest fakt, ze coraz więcej kobiet jest samotnych i to w wieku 27 i wyżej. Pojawia się pytanie dlaczego? Są to kobiety które właśnie wybrzydzały przez te wszystkie lata młodosci a teraz albo nikt ich nie chce albo dalej wybrzydzają tak naprawdę nie zdając sobie sprawy z tego że w tym wieku już księcia z bajki nie poznają. Wiele takich kobiet rejestruje się na portalach randkowych. Nie wierzycie wejdźcie i zobaczcie sami a najlepsze jest to jak pisze że ma 30 lat i szuka poważnego związku. Zrobiliśmy kiedyś test rejestrując się na jednym z portali, do testu wybierane były kobiety przeciętnej urody i przeciętnej urody mężczyzna odzywał się do nich jako pierwszy, drugie konto założone było przez przystojnego dobrze zbudowanego faceta wiecie jaka była reakcja? Wszystkie odzywały się do tego przystojnego olewajac normalnego faceta chcącego założyc rodzinę itd nie myśląc nawet o tym że u takiego przystojnego faceta nie mają szans, że są brzydkimi kaczątkami na które ten przystojny nawet nie spojrzy. Wyniki badań są następujące: Dzisiejszym kobietom brak pokory! Mają wysokie mniemanie o sobie! Same urodą nie grzeszą a szukają sobie facetów przystojnych myśląc ze taki się do nich odezwie zamiast szukac faceta swojego pokroju, APEL: Dziewczyny patrzcie w lustro!!!! Kolejna fajna rzecz: Kobieta na portalu pisze że jest rozwódką albo panną z dzieckiem w dodatku urodą nie grzeszy co robi? Wiadomo odzywa się do przystojnego myśląc że weźmie ją pod swoje skrzydła. Czy Wy dziewczyny jesteście naprawdę aż takimi idiotkami? Wiadomo że faceci zwracają uwagę na takie sprawy i zamiast cieszyc się, że ktoś się wami zainteresował i chce zaakceptowac wasze dzieci Wy oczywiscie wybrzydzacie i szukacie księcia tylko książe nawet na was nie splunie bo szkoda śliny a co dopiero zainteresowac się wami. Kolejna ciekawa rzecz to pieniądze. Chcecie facetów z kasą najczęściej same nie mając nic do zaoferowania. Pamiętajcie jedno że facet z kasą nie weźmie sobie gołodupca tylko szuka też kobiety na poziomie. Dziewczyny otrząśnijcie się bo większośc z was zostanie starymi pannami i pamiętajcie że facet w wieku 35 lat ma jeszcze szansę kogoś poznac u kobiety staropanieństwo zaczyna się w wieku 28 lat Szkoda że dla dzisiejszych kobiet wartości takie jak rodzina dom miłośc nic nie znaczą

Ostatnio kobiety oprócz urody czy umeijetnosci prania i gotowania, zdobyły wykształcenie, dobrą pracę oraz świadomosć własnej wartości, rozwijaja swe pasje i zainteresowania i nei potrzebują neiudacznika u boku, chcą partnera, który im sprosta :) bo jak szanować faceta, który jest od nich gorszy. Podsumowanie: wybrzydzają, gdyż same wiecej od siebie wymagają to i więcej wymagają od partnera.

Gość Porządkowy
A może mają za duże mniemanie o sobie? Fiku miku zrozum że bogaty facet i super przystojny nie weźmie sobie kopciucha chocby nie wiem jaką własną wartośc miała. Nie mówię tu o nieudacznikach i pijakach. Mówie o normalnych facetach wykształconych przeciętnych pracujacych zarabiajacych itd. A dzisiejsze kobiety szukają bogatych wykształconych i przystojnych same nie będąc ładne ani bogate. Jeszcze raz powtarzam trzeba miec troche pokory potradic spojrzec w lustro i powiedziec sobie jestem przecietna nie jestem jakąś pięknością a nie warząc 80 kilo uwaza ze jestem cacy i szuka księcia z bajki bo ten co do mnie zarywa ma oczy zielone a nie niebieskie.

Gość Porządkowy
Fiku Miku żebyś nie obudziła się z reką w nocniku:) Pamiętaj ideałów nie ma!! A jeśli uważasz ze jesteś idealna to coś jest z Tobą nie tak. Bez urazy...

Gość mateusze
kupa w majtach dla kazdej co wybrzydza :)

Gość ależ mezczyzni robia to samo
kazdy z przecietniaków chce kobiety szczupłej, ładnej, miłej, z temperamentem, ładnym biustem, dobra praca, mieszkaniem , umiejetnoscia gotowania ... etc

Gość Porządkowy
Fiku Miku wyjątkowy dla Ciebie czyli jaki opisz... Argen dobry tekst uśmiałem się ależ mezczyzni robia to samo - skąd ci przyszło do głowy że daceci szukają sobie kobiety z mieszkaniem to wy patrzycie na to żeby miał kase samochód i mieszkanie facet nie szuka sobie bogatej bo sam źle by się czuł chyba że jest dziwką bez żadnych zasad.

Gość Porządkowy
taka która szuka faceta z kasą nie mając nic do zaoferowania i sama jest biedna jest bez żadnych wartości a później dziwi się, że taki z kasą wykorzystał wyruchał i zostawił dlaczego? Bo taki z kasą nigdy nie weźmie sobie gołodupca żeby przyszła na gotowe.

"Fiku Miku wyjątkowy dla Ciebie czyli jaki opisz..." wyjątkowo (ponadprzecietnie) inteligentny i mądry, czuły, temperamenty, kochający, troskliwy, rodzinny, tradycjonalista, odwazny, zaradny, ...

Porządkowy, ale z Ciebie frustrat, aż żal czytać takie wypowiedzi, swoją nieudolność usprawiedliwiasz jakimiś elaboratami na damskim forum, przykre. Lepiej napisz co Ty możesz zaoferować kobiecie, a nie tylko potrafisz wszystkie kobiety wrzucać do jednego wora i wzdychać, że już nie ma tych wartościowych.

Gość Porządkowy
Fiku miku posiadasz te wszystkie cechy? Jesteś wyjątkowa? (ponadprzecietnie) inteligentna i mądra, czuła, temperamenta, kochająca, troskliwa, rodzinna, tradycjonalistka, odwazna, zaradna?, ...

Nie jestem odważna :D i średnio zaradna :) Liczę że facet będzie mi dodawał odwagi do śmiałych poczynań, tak to jego wielkie zadanie :)

Gość Porządkowy
Bielyje Rozy nieudolny nie jestem. Może to co robię w życiu nie jest moim wymarzonym zawodem (jestem stomatologiem) mam swój prywatny gabinet na brak pieniędzy i mieszkania nie narzekam i w moim młodym wieku mam 28 lat myślę że doszedłem o wiele dalej niż wiele nieudacznych kobiet będących w tym wieku na bezrobociu i szukajacych faceta z kasą żeby się ustawic

Gość Porządkowy
Fiku Miku zobacz nie posiadasz tych cech a sama szukasz kogoś z takimi:) Co do zaradności myślę że kazdy jest zaradny ty tez tylko łatwiej powiedziec jest jestem niezaradna i szukac kogos zaradnego z samochodem mieszkaniem itd...

Gość Porządkowy
Jem kupę

posiadam większość cech z wymienionymi wyjatkami :) tej jednej - odwagi mi brak i specjalnie szukam odważnego :) co do zaradnosci, radze sobie jak muszę, ale z antury jestem marzycielką i sprawy przyziemne mnie nei absorbują az tak zatem szukam kogoś podobnego ale dopełniajacego mnie w pewnych kwestiach :)

Gość sdlckmsdlkcmsdlkcmsd
To prawda 0 pokory Wszystkie leca na latwizne

Zabawne, że na Kafe jest tak dużo prawników i lekarzy wszelakiej specjalizacji. Swoją drogą gratuluję Ci otworzenia prywatnego gabinetu w wieku 28 lat... :)

Gość Porządkowy
Zapomniałem dodać że mam małego wacka i metr 70 wzrostu.

Gość tu wszyscy adwokaci i lekarze
:D

Gość chłopak chyba uderzrył
czułą nutę, że zaraz podszywy atakują:D