Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość media robią wode z móżgu

ostatnio kobiety wybrzydzają strasznie

Polecane posty

Gość Porządkowy
Bielyje Rozy nie bądź żałosna nie będę z tobą dyskutował nie mój poziom:) Wiesz co to jest kredyt w banku? Poza tym moja mama też jest stomatologiem rodzinny zawód nie wiem co w tym dziwnego :):)

Gość ytytytyt
Porządkowy - wydawałoby się, że skoro jesteś po stomatologii to bystry z Ciebie facet, ale na kobitkach się nie znasz nic a nic...słuchasz kobiety to daleko nie zajedziesz. takie wymagania to one mają na necie, gdzie mogą sobie pofantazjować, że są tak zajebiste, że jakiś kolo wyglądający jak Brat Pitt ( i z jego fortuną) je zechce . a w realu to wystarczy, że jest wysoki to sobie urządzają wyścigi która mu pierwsza dobrze zrobi...

Gość Porządkowy
ytytytyt heheh ciekawa wypowiedź:) Byc może masz rację ja w rzeczywistości właśnie trafiam na takie.

Porządkowy "Bielyje Rozy nie bądź żałosna nie będę z tobą dyskutował nie mój poziom" Aha, no ok. :) Dodam tylko jeszcze od siebie, że jak Twoja zaradność opiera się na plecach mamusi, to naprawdę męski z Ciebie mężczyzna. I oczywiście świetna partia. Twój zawód daje Ci asumpt do takich dość szowinistycznych generalizacji, no ale w internecie można napisać wszystko, jak to się zgrabnie mówi: "kozak w necie..." :)

Gość ytytytyt
Porządkowy - i co, dawały Ci kosza?

Gość Porządkowy
Hehehe jestes załosna Bielyje Rozy:) Na plecach mamy nie musiałem wspinac. mama za mnie studiów i egzaminów nie zdawała. Widzisz tak to w zyciu jest ze jedni się uczą i cos z tego maja a inni Bielyje Rozy narzekaja i zazdroszcza innym bo pracuja za 1000zł

Gość a psik
psiocz panie porzadkowy dalej - im wiecej wpisów, tym bardziej jest odpychający mozesz miec trzy gabinety, nie ma to znaczenia, i tak zadna nie poleci na gbura i mizogniste

"...a inni Bielyje Rozy narzekaja i zazdroszcza innym bo pracuja za 1000zł" Uuu 1000zł, trzeba było od razu napisać, żem bezrobotna, A! i że szukam księcia z bajki. :)

Gość zwykła kobiecinnnna
porządkowy wtydz się ze masz wykształconych rodziców ,śmiałes wziąść kredyt i otworzyć gabinet:P w tych czasach wszyscy mają wymagania z kosmosu ponieważ chcą być z kimś lepszym od siebie ,moze na zasadzie uzupełniania się ,dowartościowania...?

Gość Porządkowy
To Bielyje rozy zaczela docinki odnosnie tego ze jestem stomatologiem byc moze ja to boli ze czlowiek sie uczyl i teraz zbiera owoce swojej nauki a ona zamiast sie uczyc wolala isc do roboty to teraz sie wyzywa

Gość zwykła kobiecinnnna
biełyje rozy tak ma,moze nie umie inaczej zainteresować wirtualnych facetów,bądz dla niej wyrozumiały

Gość Porządkowy
dlaczego mam sie wstydzic rodziców? dlatego ze sa wyksztalceni?? proszę Cię nawet gdyby nie byli rodziców nie wolno się wstydzic. A dlaczego miałem nie wziąc kredytu skoro banki oferuja na rozpoczęcie działalności kredyty

Porządkowy, a jak Ciebie musi coś boleć skoro na babskim forum postanowiłeś wypisywać teorię, że dzisiejsze kobiety mają za duże mniemanie o sobie i nie powinny wybrzydzać tylko brać co się nawinie. :D zwykła kobiecinnnna, 'wziąć' a nie 'wziąść'!

To była ironia. Skoro tak często trafiasz na kobiety, które wymagają tylko od mężczyzny, a same nic sobą nie reprezentują, to zmień sposób szukania. Nie obnoś się ze swoim bogactwem, nie opowiadaj o gabinecie, powiedz, że jesteś stażystą:). Zadawaj dużo pytań potencjalnej wybrance, spotykaj się tylko z takimi, które też mają dużo do zaoferowania i są do Ciebie podobne.

Gość zwykła kobiecinnnna
'wziąć' a nie 'wziąść'! wiem ale i tak robie błedy:P nie jestem idealna jak Ty

Gość Porządkowy
Nie uwazam siebie za bogatego człowieka, wlasny gabinet to nie jest zadne bogactwo, kredyt moze wziąc kazdy...

Gość Porządkowy
Bielyje Rozy pisząc szybko mozna się pomylic chyba ze ktos jest chodzacym ideałem takim jak TY :)

Gość Porządkowy
Nigdy nie powiedziałem ze jestem super, uważam się za przeciętnego człowieka

"kredyt moze wziąc kazdy..." Na jakim Ty świecie żyjesz? Chyba naoglądałeś się reklam, jeśli nie masz zdolności kredytowej to możesz dostać kopa w dupe, a nie pożyczkę.

"Zatem podaj swoją definicję "superpartii"." moją definicję podałam wyżej :) aczkolwiek ja mam specyficzny gust :)

Gość Porządkowy
Bielyje rozy hahahahaha wiesz co rozbawiłas mnie do łez idz do banku i dokladnie sie dowiedz kobieto Ty chyba masz 12 lat mam wrazenie ze pisze z dzieckiem. Kredyt dostac jest ciezko musisz najpierw ułożyc porzadny biznes plan ktory najlepiej jak zrobi Ci jakas firma zajmujaca się tym to jest kredyt na rozpoczecie dzialalnosci gospodarczej nie konsumpcyjny wiesz co to jest dzialalnosc gospodarcza??

Nie każdy może wziąć kredyt. I nie każdy może mieć własny gabinet. Stomatologia to trudne studia. Głupi nie jesteś, jak widzisz, że dziewczyna jest nazbyt interesowna i nie ma Ci wiele do zaoferowania, do tego stopnia, że czułbyś się pokrzywdzony w takim związku - ucinasz znajomość i już. Szukasz dalej, aż trafisz na równą sobie i skumulujecie siły. Bez sensu jest rozpisywanie się na ten temat. Wiadomo, że jednostki słabsze zawsze będą ciągnąć do silniejszych, żeby przetrwać. Do widzenia:).

Gość Porządkowy
A kredyt na rozpoczecie dzialalnosci moze wziac wlasnie kazdy musisz miec dobry pomysl i porzadny biznes plan mi potrzebny byl kredyt zeby kupic unit stomatologiczny pomieszczenie wynajmuje

Gość DCK
dobra, a jeśli jestem wykształcona, inteligentna, ładna i życiowo ogarnięta, to już wtedy mogę wymagać tego samego? bo ja oczekuję tyle, ile mogę dać i jakoś ciągle się nic nie trafia, a na siłę z kimś nie będę. błędne koło...

Gość szszssss
Stomatolog żalący sie na tym durnym forum ? :D :D :D swiat spada na psy ja moge bo jestem po liceum tylko :P

'dobra, a jeśli jestem wykształcona, inteligentna, ładna i życiowo ogarnięta, to już wtedy mogę wymagać tego samego? bo ja oczekuję tyle, ile mogę dać i jakoś ciągle się nic nie trafia, a na siłę z kimś nie będę.' Pewnie, że masz prawo wymagać, jeśli sama masz wiele do zaoferowania:). Szukaj równego sobie!

Gość cos dodam od siebie
nie rozumiem gdy ludzie pisza w ogloszeniach ze maja wlasne M,sa niezalezni ,wlasna firme itp, a potem dziwia sie ze maja kontakt z osobami,ktore patrza na nich przez ten wlasnie pryzmat, no co wy? jest taka stara prawda 1.my nie mamy przyjaciol,nasze powodzenie ich ma ;) im lepiej nam sie powodzi tym wiecej mamy ,,przyjaciol,, gdy podwinie nam sie noga w zyciu i kasy brak,znajomi sie wykruszaja z dnia na dzien jak chcecie kogos serio poznac to zainteresujcie ich swoja osoba a nie wyliczajcie co tam posiadacie ,dzieciaki dzis macie ,jutro nie a zycie plynie

Gość Porządkowy
PrzemierzamPolaLasy święte słowa.

Gość xkx ll a może więcej
drogą dedukcji, jak masz gabinet prywatny to przychodzą do ciebie pacjentki z kasą, leczenie kosztuje, następne masz możliwość bezpośredniego kontaktu z pacjentką, rozmowy itp, więc gdzie jest problem w poszukaniu sobie równej sobie...