Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalnaa

Nie cierpię tipsów, po co je dziewczyny robicie?

Polecane posty

Gość naturalnaa

zastanawiam sie,przeciez to wyglada ochydnie brrrrrrrr

Gość gorzej
niż ochydnie zwlaszcza te pierdoły naciepane na końcówki...

Gość naturalnaa
raz widzialam wymalowana flage unii europejskiej bleee :(

Gość to prawda flaga unii
europejskiej nie jest piekna...

Gość alexisss bk
a ja mieszkam w glasgow i wiecie co??? tutaj w ogole prawie nikt nie ma tipsow. miec tu dlugie tipsy wymalowane na kolorowo z cekinkami to obciach. nawet dziewczyny w biurach nie maja tego swinstwa na palcach. widach tylko w polsce modne sa takie kicze:-////

To że Ty nie cierpisz tipsów akurat mnie mało obchodzi ;) A robiłam je sobie przez parę lat bo mam naturalnie bardzo słabe paznokcie i nigdy nie udało mi się ich zapuścić. Sięgały pół centymetra za opuszek i nic na nie nie naklejałam.

Gość naturalnaa
mozna miec swoje slabe ale ladne naturalne paznokcie, tipsy sa wulgarne i bardzo tandetne.kazde.

Gość naturalnaa
he he nie tylko ja,poczytaj co pisza o tipsach w wiodacych gazetach

Gość właśnie idę jutro sobie zrobić
ale nie długie na pół metra różowe wiochy tylko normalny french odpowiedniej długości (pracuję przy kompie więc nie mogę sobie pozwolić na dłuższe). Mam bardzo słabe poaznokcie i nie jestem w stanie ich zapuścić żeby wyglądały łądnie - dlatego robię tipsy- wyglądają kobieco i z wulgarnością nie mają nic wspólnego. A na Sylwka nie wykluczam pomalowania ich lakierem z brokatem. W końcu mają być Sylwestrowe:)

Gość ppppppppppppppppppppppp
"zastanawiam sie,przeciez to wyglada ochydnie brrrrrrrr" OHYDNIE Nie cierpię nieuctwa:(

Gość naturalnaa
kazdemu zdarza sie pomylic, a nieukiem nie jestem haha nawet wrecz przeciwnie :)

Gość ppppppppppppppppppppppp
rozumiem, jesteś "ukiem" Masz dużo wyrozumiałości dla siebie, dla innych zabrakło.... ekscytacja cudzymi pazurami :(

Gość tipsy nie musza byc
wulgarne i nie wiadomo jakie jeszcze wymyslicie, tipsy mozna zrobic krotkie tak zeby wygladaly na naturalne wszystkim tipsy kojarza sie z wlasnie wielkimi szponami bo tak sie przyjelo ale nie zawsze o to chodiz

Moja szefowa miała tipsy - jak na tipsy były krótkie, miała na nich frencha, gustowne to było nawet, na serdecznym palcu mały \"diamencik\" - ale mimo wszystko widać, że to sztuczne. :o Sama w życiu bym sobie tego nie zrobiła. Nie wspominając już o takich długich kolorowych szponach z brokatem. :P

Gość ale czasami
można sobie przemycić pod tipsami niezłego grzyba

Gość a ch...... ci do tego
głupia dziewucho zajmij sie lepiej sobą!!!! nie mozesz tego przbolec ze jakaś dziewczyna ma tipsy??? :o nic ci do tego dziewucho!!!!!!!!!!!!!! a ochydna to pewnie jesteś ty :D jesteś pewnie gruba, brzydka, krzywa i masz zanik biustu buhahahaha

Gość hokusfokus marakonus
mój kumpel do dziś wspominał traumatyczne przeżycie,jak trzymał na romantycznym spacerze dziewuchę za rękę i w łapie jej tips został...heheheheh przestraszł się bidulek,że to prawdziwy i zrobiło się niesmacznie.teraz ma okropny wstręt i obrzydzenie do takich "ozdób" i wcale mu się nie dziwię! Dla mnie wogóle noszenie jakiś sztuczności (sztuczne włosy,czy paznokcie) jest obleśnie... to tak,jakby koleś sobie wąsy przyklejał,żeby lepiej wyglądac,albo sztuczny meszek na klacie hehehe - wiocha i obrzydlistwo!

Gość hokusfokus marakonus
sprostowanie - ten tips został w jego ręce a poza tym uprzedzając domysły poprzedniczki - jestem szczupła,zgrabna,zadbana i ładna(ponoc nawet nieprzeciętnie) a tipsy mnie przerażają ...

Gość naturalnaa
no prosze wiedzialam zaraz poleca bluzgi tak czy siak sa one: -niemodne -nienaturalne -czesto wulgarne -tandetne -na zachodzie wysmiewane wrecz -i extra to wyglada jak odrastaja, a nie sa uzupelnanie albo jak jeden odpadnie...

Gość moim zdaniemm
wszystkie dziewczyny na naszym globie robią sobie tipsy, żeby zrobić TOBIE na złość, przykro mi:(

Gość antytpsiara
Tipsy = tandeta. Mam jedno skojarzenie, że ich właścicielki to w większości puste, wulgarne dziewuchy. Posty miłośniczek tej pseudo-ozdóbki /powyżej/ utwierdziły mnie w tym całkowicie :( Większość facetów brzydzi się "tipsiarami", ale niektórych to podnieca - ogolone, łyse, dresiarskie "karki"zadają się z takimi. Każda potwora znajdzie swego amatora...

Gość naturalnaa
100% zgody z przedmowczynia!!!!!!!!!

Gość ja rozumiem
ja nosze tipsy i nikt nawet nie wie ,ze to sztuczne paznokcie,są krótkie/nie szponowate/ i delikatnie naturalnie pomalowane.

Gość szczuplutka słodziutka
kazdemu podoba się co innego ja mam tipsy i mi się podobają

Gość szczuplutka słodziutka
wiecie co mnie bawi ocenianie lasek po pazurach.

Gość koszt wysoki i napewno
ja mieszkam na zachodzie i nikt sie tu z nich nie śmieje jak napisala poprzedniczka.A wiecie czemu, bo w ludziach na zachodzie nie ma tyle jadu co w was, bo ludzie na zachodzie zajmują sie ważnymi rzec zami... ...to że tobie się nie podobają nie znaczy że nie mogą podobać się innym. A mi może nie podoba sie twój samochód, który wręcz kochasz. Dla mnie jest tani i tandetny ico?kto ma rację? Pytanie retoryczne-inteligentny przemysli...

Gość mam na mysli
ja nie nosze ale podobaja mi sie takie nie za dlugie i tak zwany french..dloni wygladaja bardzo ladnie