Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalnaa

Nie cierpię tipsów, po co je dziewczyny robicie?

Polecane posty

Gość do naturalnej
"prosze powiedz mi o jaki temat ci chodzi,bo ja juz nie wytrzymam. to jest moj pierwszy kobieto,pomylilas mnie z kims rozumiesz!!!! i j jedziesz po mnie jak glupia nie wiem od kiedy, majac na mysli kogos innego." nie mam już sił! :D :o domyśl sie i zastanów co ty wypisujesz.... o rózne twoje pomarańczowe nicki i ubliżanie w innych tematach o to mi chodziło! ide i na tym kończe dyskusję!

nigdy nikomu nie ublizalam pod pomaranczowymi nickami, wiesz co skoro sie mowi do ciebie A a myslisz ze to B, znaczy sie ze masz ogromne problemy ze zrozumieniem,a na to przydalby sie lekarz :(

Gość naturalna ty chyba masz
nierówno pod sufitem zdaje sie nie?! :o :o:o :o:o :o:o :o:o :o:o :o:o :o

Gość daj juz sobie spokoj
naturalnaa >> to, ze Ty nie lubisz to chyba nie znaczy, ze nie moze ich lubic ktos inny prawda? Osobiscie rowniez nie lubie dziewczyn z tipsami, ktorych dlugosc nie pozwala na samodzielne zapiecie rozporka;) ale wez pod uwage to, ze nie kazda dziewczyne natura obdarzyla ladnymi, smuklymi pazurkami. Lepiej chyba wtedy wygladaja delikatne tipsy, ladnie pomalowane (czytaj np. french, bez pierdol typu cekinki i inne badziewia) niz paznokcie jak u faceta...

Gość papalapa
A ja wlasnie lubie tipsy i podobaja mi sie u kobiet.Tipsy wygladaja o wiele bardziej estetycznie niz naturalne ochydne dlugie paznokcie bo wedlug mnie takie naturalne sa nieestetyczne i niehigieniczne w wogole obrzydliwe

Gość a moze po prostu
naturalnej nie stac na tipsy i zazdrosci?:) A skoro taka natuarlna to moze tez nie wiesz co to makijaz, nie golisz pach, nog czy miejsc intymnych... w koncu to takie nienaturalne nie miec wlosow na ciele...

Gość tipsy sa naprawde bardzo ładne
wile kobiet poprostu na nie niestac i dlatego wolą obrażać itd . Zreszta każda reakcja osoby napotkanej -ALE MASZ SLICZNE PAZNOKCIE-wystarczająco mówi za siebie

Gość papalapa
Dokladnie dokladnie tipsy sa sliczne i mowie to ja facet.I nie jestem jakims lysym umiesnionym palantem tylko najzwyklejszym facetem i pazurki ( tipsy) mojej kobiety sa cudne i wogole wszystkie tipsy dobrze zrobione sa sliczne.A z tym goleniem to strzal w 10 :D

Gość prowokatorka
papalapa no w końcu jeden mądry :D ;-) tipsy odpowiedniej długości z frenchcem są bardzo ładne według mnie :) i nic wspólnego nie mają z wulagrnością tak jak to napisała nasza naturalnaa :D

macie dziwne pojecie naturalnosci,tak samo skrajne jak wasze paznokcie naprawde. mozna sie golic i malowac i malowac paznokcie i uzywac kosmetykow i pozostawac nadal naturalnym.

Gość jesli Cie na te tipsy
nie stac to powiedz po prostu a nie sie uczepilas jak rzep psiego ogona:) O co Ci dziewczyno chodzi? Zazdrosna jestes czy jak?

to juz chyba nie o te nieszczęsne tipsy chodzi jeśli dobrze odczytuje wasze wypowiedzi

przeczytaj topik bo sie powtarzac nie bede, pisalam juz o zazdrosci i czy mnie stac na tipsy.pozostawiam to bez komentarza.

Gość szalej masz troche racji
i o tipsy i o to co było wczesniej napisane do tej chamskiej osoby

Gość no wiec naturalna
powiedz mi - wg Ciebie lepiej wygladaja ladnie zrobione, delikatne, dlugosci powiedzmy ok. pol cm delikatnie pomalowane tipsy czy szerokie paznokcie jak u faceta? Bo niestety nie kazda dziewczyna ma naturalnie ladne i smukle jak juz wspomnialem wczesniej. Odpowiedz na pytanie jakie zadalem

lakierem do paznokci o odpowiednim kolorze mozna wyszczuplic paznokcie. sama potrafie to zrobic ze swoimi,nie ma najmniejszego problemu.

Gość nie...
Dobra, widze, ze dyskusja z Toba nie ma sensu. Dyskutowac mozna z ludzmi jesli potrafia przedstawic argumenty i nie sa slepo zapatrzeni w swoje wlasne "ja" i w swoje racje... ktorych czesto nie maja. Opuszczam ten durny temat :)

Gość to juz klutnia a nie tipsy
A mi sie wydaje ze temat zalozyli faceci i kobitki z \"wioski\" i tipsy u ich kobiet np przeszkadzaja w pracy w polu dlatego sie tak buntuja ale spoko teraz jest zima to jak sobie tipsy porobicie to mozecie snieg odgarniac nimi wiem to z doswiadczenia :D A teraz na powaznie tipsy sa bardzo ladne i przekonanie ze nosza je tylko puste nic nierobiace dziewczynki jest nieprawdziwe. Oto kilka plusow tipsow: -zawsze wygladaja ladnie i elegancko( oczywiscie nie mowie tu o takich plastikowych naklejanych tylko o prawdziwych tipsach zakladanych u kosmetyczki) -pomagaja w wielu czynnosciach jak np otwarcie puszki z coca:) -paznokcie nie lamia sie (przynajmniej te dobrze zrobione) -sa nadal w modzie i myla sie osoby ktore mowia inaczej ( sama jestem kosmetyczka i zakladam tipsy okolo 3-4 osoba dziennie wiec z tego wynika ze z mody nie wyszly) -dlonie wygladaja na bardziej zadbane I nawet taipsy pomalowane na czerwono dosc dlugie nie wygladaja wulgarnie noszone do odpowiedniego stroju.

Gość chuja znaczy

Gość Ty głupia babo
założycielko topiku. idź sie wysraj, bo to naturalne w twoim stylu. ja pierdole,wiekszych problemow nie masz, tylko pierdolenie,ze tipsy są beee??? chuj ci do tego jakie kto ma paznokcie. cz ptawdziwe czy sztuczne. jestes debilnym zapchlonym kundlowatym brudasem. mam dlugie brokatowo rozowe tipsy z cyrkoniami i dłubie se nimi teraz w dupie specjalnie dla ciebie, śmierdzioszku

jak do tej pory,to wy sie udzielacie i wypluwacie tutaj ja sobie tylko czytam jak niektorzy maja nierowno pod sufitem wyzywajac kogos za paznokcie.nawet mnie to bawic zaczyna.

Gość po prostu masakra
to sie nazywa tolerancja

Gość Ty głupia babo
to tys zaczela francowaty matolee napierdalac, ze tispy sa zjebane, wiec sie pierdol na ten swoj zaprysczony naturalny leb.

Gość po prostu masakra
nie dziwie sie czemu faceci uwazaja ze laski sa glupie przyklda genialny na tym topiku

Gość Ty głupia babo
sama jestes głupia:O

Temat tipsów (niby nic takiego)... słownictwo jak pod budką z piwem... i to panny tak piszą? :D Wow! Pomarańczki może pokażcie swoje czarne nicki ;)

Gość Ty głupia babo
nie mam czarnego nicku, ale może se zorbię

Gość po prostu masakra
hah o moj boze chyba sie poplacze

bylabym za i przepraszam na tym topiku uzywalam brzydkich slow,tylko w przypadku ataku na moja osobe.