Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalnaa

Nie cierpię tipsów, po co je dziewczyny robicie?

Polecane posty

Gość pewnie już
z 50 osób to pisało, ale nia zaszkodzi napisać jeszcze raz: co za idiotyczny temat! pannie sie cos nie podoba, więc najchętniej by tego zabroniła, a kogo to obchodzi, zapatrzona w siebie egoistko?!

Gość prowokatorka
memłon ta i ta ale zalozyla sobie czarnego nicka :classic_cool: :D

Gość no nie moge
SZALEJ nie mów ze jesteś po stronie tej egoistki niby kulturalnej?? :o

Po prostu Ona nie zaczęła wyzywać tylko to ją zaczęto atakować. Nie cierpię chamstwa

Gość pewnie już----- masz racje
do: "pewnie już" ale najśmieszniejsze jest to że ona wyzywa te wszystkie kobiety od blachar :o :o :o dopiero ona jaka jest pusta :o :o :o

ooo chwila chwila moje wypowiedzi to tylko moje wypowiedzi, pisalam pod pomaranczowym dopoki nie zaczeto sie podszywac.teraz mam tylko czarny,wiec komus sie chyba pomylilo.

Gość szalej mylisz się
ja równiez nie znoisze chamsta ale z nią sie nie zgadzam :o poczytaj sobie jej tematy a zobaczysz jaka jest "miła" jest wredeną chamską ...... za przeproszeniem :o

Gość prowokatorka
nie gadaj głupot bo najpierw p[isalas na pomrańczowo potem jak sie pojawily podszywki to zalozylas sobie nick a jesli chodzi o twoje wypowiedzi chodzilo ogólnie NIETYLKO W TY TEMACIE!!!!!

tak i od tamtej pory pisze TYLKO pod czarnym nickiem,wiec zobacz ile jest moich wypowiedzi,a potem krytykuj!

Gość ____ZAMYKAMY _____

Gość ożesz kuurwa mać
naturalnaa deklu jeden nie chodziło o akurat ten temat 😠 :o ale ogólnie o to co ty wypisujesz w innych tematach!!!!!!!!!!!!!!!! pieerdonięta babo :o koniec dyskusji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiecie co ale ja tego nie rozumiem czego wy chcecie od naturalnej? chyba nie wiem

Gość ____ZAMYKAMY _____
TO GÓWNO

Gość ożesz kuurwa mać
przestań kłamać 😠 to nie jest twoja pierszwa wypowiedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo nietylko tu bylas taka wredna skumaj o co chodzi bo robisz sobie wrogów i nie odpisuj już :o

Gość Lolitka długorzęsna
Kiczowate dupy :D

czy mozesz sobie juz stad isc? nie wiem zaloz sobie topik o tipsach i ich zaletach,wolny kraj. zazdrosc jakas czy co? nie rozumiem

Gość szalej mylisz sie
nie zrozumiesz bo nie wiesz o co chodzi nie moge pisać na ten temat ale wiem ze pisze pod tysciacmi nicków i jest bardzo chamska co do niektórych dziewczyn. egoistka jedna. 🖐️

Gość napewno ładniejsze są
tipsy niż ochydne paznokcie niekórych dziewczyn bez nich, to dopiero jest obciach niekóre kobiety maja tak brzydkie i obleśnie paluchy że nawet jak dbają o nie to one i tak wyglądają okropnie wiec napewno lepiej gdy tipsy wtedy są Mnie samej podobają się krótkie tipsy, nigdy nie miałam ale podobają mi się, mam swoje ładnie paznokcie i nie muszę tego stosować, ale te które mają ochydne swoje paznokcie powinny je zakładać bo wizytówką kobiety jest dłoń

Gość ja rozumiem
do naturalna Byłam tutaj rano,teraz weszłam po kilkunastu godzinach i widzę,ze nadal sie udzielasz.Kobieto czy to problem?Jedni nosza tipsy,drudzy peruki,czy zielone włosy,jeszcze inne chodza z gołymi brzuchami w zimie,co kogo to obchodzi.Ja osobiscie mam to w d.... To kazdego prywatna sprawa i na pewno nie temat do bezkonstruktywnej dyskusji.

Gość Lolitka długorzęsna
jestem tak roztargniona że zakropiłam sobie oczy super glue :D :o :o

do o zesz kurwa 1.przestan bluzgac tandetna dziewczyno,bo tylko na to cie stac, 2.nikt nie karze ci tu pisac,idz sobie i zaloz cos godne ciebie, 3.nie chce byc niemila,ale po prostu zmien temat,bo weszlas tutaj i dyrygujesz, dyryguj na innym, 4.na swoim topiku bede sie wyrazala jak chce i do kogo chce,szczegolnie jesli wczesniej ktos bedzie mi ublizac i tobie naprawde nic do tego. zmien temat,to wszystko,nie zalozylas go,nikt cie tu nie chce a zwlaszcza ja,wiec dla spokoju idz sobie stad.

Gość ożesz kuurwa mać
naturalnaa kobieto tu nie chodzi o zadne tipsy!!!! :o mało mnie to ochodzi czy podobają ci sie tipsy czy nie 💤

Gość prowokatorka
do "napewno ładniejsze są" masz całkowitą rację popieram w 100%

do ja rozumiem po prostu zdaje sie ze nadepnelam komus mocno i zaczela sie wojna na calego,a nei naleze do ludzi ktorzy siedza i patrza jak sie ich obraza.proste

Gość do naturalnej
nie pójde bo lubie jedźic po takich wrednych pustakach :D :D :D na przyszłość egoistko nie ubliżaj komus kogo nie znasz :o juz ty wiesz doskonale o co mi chodzi nie o ten temat chodzi poza tym pierwsza zaczynasz a potem sie dziwisz ze ze są takie reakcje :o

do do naturalnej!!!!!!!!! prosze powiedz mi o jaki temat ci chodzi,bo ja juz nie wytrzymam. to jest moj pierwszy kobieto,pomylilas mnie z kims rozumiesz!!!! i jedziesz po mnie jak glupia nie wiem od kiedy, majac na mysli kogos innego.

jest ktos o nicku naturalna!!!! jak pisalam pod pomaranczowym to musialam dodac jedno a!!!!!! kapujesz????????

Gość buhahahahaha
to puść :D]