Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalnaa

Nie cierpię tipsów, po co je dziewczyny robicie?

Polecane posty

Gość o ja cie pier....ole
"Kochane jest taki serial nazywa sie Seks w wielkim miescie." naturalna ty idiotko odrazu widać ze siedzisz non stop w domu i oglądasz całymi dniami te swoje seriale :D twoje życie musi być STRASZNIE NUDNE buhahahahaha żałosna jesteś :o bez odbioru :o

Gość naturalnaa
gdybym tyle siedziala i ogladala same seriale,to bym tyle nie pozdrozowala i nie widziala, ale jak niektorzy siedza i kleja paznokcie to jakich horyzontow myslowych oprocz sterty bluzgow mozna sie po nich spodziewac? ZADNYCH :)

Gość no cóż tak bywa
"naturalnaaa rozjeebałas mnie teraz kobieto nie podniecas sie zbytnio "sexem w wielkim miescie" ten serial jest robiony pod takie laski jak Ty - beznadziejnie wpatrzone w Tv " dooookładnie!!! :D :o naiwne z kompleksami zapatrzone w reklamy po prostu szkoda czasu na nią :o nie ma co sie z nią nawet kłócic bo takie wiedza swoje 💤 poczytam sobie tylko i pośmieję się z tego co ona tu wypisuje :D

Gość jak narazie to ty
non stop przesiadujesz na kafeterii :D :D :D paszkwilu :D w jakich krajach byłaś bajkopisarko???????? :D

Gość naturalnaa
ja nie rozumiem w was jednej rzeczy, zapytalam dlaczego i po co je robicie,a wy wyzywacie mnie i inne dziewczyny jak (ktos tu juz was okreslil) drugorzedne blachary,totalna plycizna.naprawde dziewczyny jestescie godne pozalowania, bo z rozmowy o paznokciach przeszlo w wyzwiska.nei dziwi mnie to,bo tak sobie kojarzylam wlascicielki tipsow.

Gość co bym zrobiła.
...drugorzędne blachary...i kleja paznokcie to jakich horyzontow myslowych oprocz sterty bluzgow mozna sie po nich spodziewac? i tu mamy przykład jak przyganiał kocioł garnkowi, pani naturalna-kulturalna.

Gość no cóż tak bywa
"ja nie rozumiem w was jednej rzeczy, zapytalam dlaczego i po co je robicie" nieeee moja droga tobie chodzi o to zeby przekonac dziewczyny żeby nie zakładały tipsów bo tobie sie to nie podoba co ty sobie myślisz?! jedne lubią tipsy a inne nie, proste i nie ma o co sie kłóćic! a ze tobie to sie nie podoba to zachowaj to dla siebie a nie na siłe kogoś przekonuj a tak zapytam z ciekawości chodzisz do kosmetyczki??

Gość ty jesteś po prostu zacofana
:o

Gość szkoda słów
"...drugorzędne blachary" bede w przyszłości kosmetyczką, w tym roku kończe studia kosmetologie i bede m.in "kleić" tipsy to według ciebie jestem blacharą??? :o jesteś kobieto ŻAŁOSNA !!! :o

Gość no nie moge
do: co bym zrobiła taaa ona jest "naturalna i kulturalna" buhahahahahaha nienawidze takich zawistnych ludźi jak ona :o

Gość naturalnaa
czytam i czytam sobie was i wyjsc z podziwu nie moge jakie jstescie puste,plytkie i tandetne jak wasze tipsy, piszcie piszcie jeszcze to bede mialam sie z czego posmiac :)

Gość naturalnaa jak narazie
to ty się ośmieszasz jesteś najzwyklejszym, niewartym nawet splunięcia scierwem :D ciao brzydulo

Gość naturalnaa
hmm a mnie sie wydaje ze kto inny sie tu osmiesza...:)

Gość naturalnaa
Jestem malym jeebanym bekartem to najprosciej mowiac 2w1: czyli mobilny worek na nasienie i zywy stolec proszacy o rozdeptanie. Najlepiej mnie ignnorowac :o :o :o :o :o :o

Gość naturalnaa
niech ktoś coś napisze, bo znudziło mnie ciągłe walenie mnie w dupsko przez koguty z mojej fermy :o

Gość naturalnaa
haha czekalam na jakiegos podszywacza i w koncu ;)

Gość naturalnaa
Jestem żałosnym kawałkiem s.c.f.e.l.o.n.e.g.o ułomka psychicznego, moze mmnie ktos dobić ???? Jestem żałosnym kawałkiem s.c.f.e.l.o.n.e.g.o ułomka psychicznego, moze mmnie ktos dobić ???? Jestem żałosnym kawałkiem s.c.f.e.l.o.n.e.g.o ułomka psychicznego, moze mmnie ktos dobić ???? Jestem żałosnym kawałkiem s.c.f.e.l.o.n.e.g.o ułomka psychicznego, moze mmnie ktos dobić ???? Jestem żałosnym kawałkiem s.c.f.e.l.o.n.e.g.o ułomka psychicznego, moze mmnie ktos dobić ???? Jestem żałosnym kawałkiem s.c.f.e.l.o.n.e.g.o ułomka psychicznego, moze mmnie ktos dobić ???? :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Gość naturalnaa
kręcą mnie chłopcy w sutannach ❤️

Gość prowokacjaaaaa
o co tyle krzyku jednej podoba sie to innej tamto ja uważam że wszystko jest dla ludzi ale z umiarem zauwazcie jedno kobiety po 30 pracujace majace wlasne firmy - owszem nosza akryle i żele - bo to z wygody raz w miesiacu uzupełnianie, lakier trzyma sie na paznokciach do 2 tygodni, sa wygodne w uzyciu , w kontaktach z klientami moje rece to wizytówka - ale - ale - wszytko w umiarze natomiast te wielkie szponu , poobklejana cekinami, pomalowane lakierami w tęcze i z róznymi nalpkami nosza małolaty - które przesadzaja nie tylko w paznokciach, ale z ubiorem, makijarzem i eksponowaniem swego czasem obwizłego ciała tazkze nie generalizujmy i badzmi obiektywni

Gość prowokacjaaaaa
sorki za literwki - ale pisze w pospiechu

Gość naturalnaaa
Szukam Pani z mocno owłosioną pałą do sexu z małopolski,nadmienie że jestem tranwestytą z duzym stażem i doświadczeniem o czym może świadczyć brak zacisku w zwieraczach.Im dłuższa pyta tym lepiej,mój rekord to pomieszczenie w odbycie słupu energetycznego na trasie kielce-olkusz

Gość naturalnaa wylogowana
uczę się na elektryka bo lubię ciągnąć druty :) p.s to nie podszyw

Gość prowokacjaaaaa
jednej podoba sie to innej tamto ja uważam że wszystko jest dla ludzi ale z umiarem zauwazcie jedno kobiety po 30 pracujace majace wlasne firmy - owszem nosza akryle i żele - bo to z wygody raz w miesiacu uzupełnianie, lakier trzyma sie na paznokciach do 2 tygodni, sa wygodne w uzyciu , w kontaktach z klientami moje rece to wizytówka - ale - ale - wszytko w umiarze natomiast te wielkie szponu , poobklejana cekinami, pomalowane lakierami w tęcze i z róznymi nalpkami nosza małolaty - które przesadzaja nie tylko w paznokciach, ale z ubiorem, makijarzem i eksponowaniem swego czasem obwizłego ciała tazkze nie generalizujmy i badzmi obiektywni

Gość ---------------
Pogięło was chyba!! Po co się wyzywacie? Ja też nie cierpię tipsów i obrzydzaja mnie jakieś kolorowe tandetne kamienie na paznokciach długich jak szpony. I co ? To jest powód dla którego mam kogoś wyzywać? Gdzie kultura? Najłatwiej się wyzywać z ukrycia co? Mam taka teorię kto najgłośniej wyzywa ten jest największym prostakiem.

Gość prowokacjaaaaa
jednej podoba sie to innej tamto ja uważam że wszystko jest dla ludzi ale z umiarem zauwazcie jedno kobiety po 30 pracujace majace wlasne firmy - owszem nosza akryle i żele - bo to z wygody raz w miesiacu uzupełnianie, lakier trzyma sie na paznokciach do 2 tygodni, sa wygodne w uzyciu , w kontaktach z klientami moje rece to wizytówka - ale - ale - wszytko w umiarze natomiast te wielkie szponu , poobklejana cekinami, pomalowane lakierami w tęcze i z róznymi nalpkami nosza małolaty - które przesadzaja nie tylko w paznokciach, ale z ubiorem, makijarzem i eksponowaniem swego czasem obwizłego ciała takze nie generalizujmy i badzmi obiektywni

Gość prowokacjaaaaa
alez ktos ma radoche co??

Gość ---------------
Do tej pory lecze się nerwowo i jestem pod opieką psychiatrów po rozpadzie ZSRR p.s Siorbię pisiora jak siorbię kwasiora :)

Gość ---------------
smaruje sobie sutki psim stolcem w oczekiwaniu na jakies opowieści przy ktorych mogłabym sobie wsadzać świeczke w odbyt :)