Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalnaa

Nie cierpię tipsów, po co je dziewczyny robicie?

Polecane posty

Gość prowokacjaaaaa
tez tak uwazam zobacz jak sie mozna samemu swietnie bawic tylko ze przez takich debili psuje sie kafeteria - po jakims czasie zostana tu tylko tacy debile pozdrawiam naturalną

Gość prowokacjaaaaa
załosne jest to ze te teksty podszywacza sa na poziomie podstawówki zenujace

tak jest gdyby dzieci z gimnazjum spały juz to by spokojniej było na forum p.s. naturalna trzymam z tobą!!

ech przeciez nic sie na to nie poradzi, beda pisac,wiec jedynym co mozna zrobic przeczekac az im sie znudzi,albo dobija do 1000 wpisow :) pozdrowionka

Gość następna___
\"naturalna i kulturalna\" :D :o do: --------------- przeczytaj komentarz \"prowokacji\" a może coś pojmiesz bo jak narazie sama sie ośmieszasz :o

Gość prowokacjaaaaa
nie jestes sama

Gość jesteś żałosna
buhahaha to nie jest zadna wojna tylko fakty zapamiętaj kazdemu podoba sie co innego więc przystopuj troche dociera do tego durnego łba?????

Gość prowokacjaaaaa
do kogo to??

Gość prowokacjaaaa
jednej podoba sie to innej tamto ja uważam że wszystko jest dla ludzi ale z umiarem zauwazcie jedno kobiety po 30 pracujace majace wlasne firmy - owszem nosza akryle i żele - bo to z wygody raz w miesiacu uzupełnianie, lakier trzyma sie na paznokciach do 2 tygodni, sa wygodne w uzyciu , w kontaktach z klientami moje rece to wizytówka - ale - ale - wszytko w umiarze natomiast te wielkie szponu , poobklejana cekinami, pomalowane lakierami w tęcze i z róznymi nalpkami nosza małolaty - które przesadzaja nie tylko w paznokciach, ale z ubiorem, makijarzem i eksponowaniem swego czasem obwizłego ciała tazkze nie generalizujmy i badzmi obiektywni

nie dociera i nie dotrze jak mozna miec tak nierowno pod kopulami jak wy!jakie pazury,taka durna glowa.

Gość jestes zalosna
do naturalnej 💤

Gość prowokacjaaaaa
prowokacja przez 4 razy a podszywaczu

Gość prowokacjaaaaa
komentuję siarczyście acz po cichu kuurewski ból głowy i myślę jak to się stało, że dziś piątek a wczoraj jeszcze był wtorek?? naturalnaa też uważam ze jesteś żałosna

Gość prowokacjaaaaa
ogólni nie lubie jak ludzie obrazaja sie nawzajem aby móc kogos obrazac trzeba go poznac uważam ze czasem ludzie wypowiadajacy sie na topikach sa żołośni mało inteligentni w zrecz ograniczeni czy tak trudno utrzmac dobry ton rozmowy czy moze sa tu same smarkule po 16 lat ??

nie pojmuje jak PAZNOKCIE moga wzniecac w niektorych taka nienawisc. po prostu-paznokcie...........:-O :-O :-O

Gość nie cierpię tipsów brudaski

Gość prowokacjaaaaa
widze ze juz zajarzyłes ze prowokacja przez 4 aaaa pamietaj ze nie ponize sie do twego poziomu złamasie

Gość prowokacjaaaaa
zauważyłam, że na prawej pięcie i miedzy dupą, a piczką rosną mi penisy, czy to normalne? :(

Gość prowokacjaaaaa
mam rozdwojenie jaźni 😭

Gość prowokacjaaaaa
róznimy sie tym ze ja mam móżg - a ty sieczke

Gość prowokacjaaaaa
i jesli próbujesz wyprowadzic mnie z równowagi - to oznajmiam ci - nie uda ci się musiałbys nieźle ruszać głową aby dorównac mi inteligencja a to niemożliwe bo sieczka nie mysli

Gość idź tymi tipsami .....

Gość popieprzone baby jestescie...

Gość prowokacjaaaaa
ludzie sie nie myja, chodza cały tydzień w jednym swetrze nie gola pach nie myja zębów nie dbaja o siebie u mężczyzn woda WARS to szczyt zakupów w dziedzinie kosmetologii a tu zajmujecie sie tipsami ocknijcie sie w koncu

Gość prowokacjaaaaa
agais nie wznieca :) tylko ta jeebnieta baba naturalnej nie da sie sobie nic napisać od godziny wszyscy piszą ze kazdy lubi co innego więc nie ma o co sie kłócić a ta swoje więc ma efekty jeszcze pisze ze jestes kulturalna :D :o poczytaj jej wszystkie posty i tematy a zobaczysz :o oczywiście zmienia nicki no stop

Gość prowokacjaaaaa
*nie da sobie nic napisać

Gość prowokacjaaaaa
oznajmniam ze ja prowokacjaaaa juz nie napisze na tym topiku bo mam podszywacza - zwykłego chama z sieczka w głowie koniec prowokacji złamasie

Gość memłon
ale pomaranczowa naturalnaa czy czarna naturala?????

smutne jest to, że w Polsce jest tak mało tolerancji a my ludzie młodzi zachowujemy się w ten sposób właśnie... brak słów