Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monini

czy ja do do cholery za mało zarabiam? mam iśc po podwyżkę?

Polecane posty

Gość Monini

zarabiam 2000 netto, z czego poł pensji dostaję na czarno. jestem asystentka dyrektora. robię wszystko, oto moj zakres obowiązków: - opieka nad kluczowymi klientami firmy - dokumentacja procesów produkcyjnych ( opisy projektów ) - Wystawianie faktur VAT - współpraca z działem księgowości - sporządzanie dokumentacji key account ( raporty , zestawienia produkcyjne ) - kontakty z klientami zagranicznymi - realizacja zadań zleconych przez przełożonego - monitoring zaległych płatności klientów firmy - tłumaczenie dokumentów obcojęzycznych - zarządzanie nad sprawnym przepływem informacji w firmie - czuwanie nad sprawnym funkcjonowaniem pracy biura a poza tym: - koordynowanie agendy przełożonego, - umawianie i kontrolowanie spotkań według skali priorytetów , - przygotowywanie raportów oraz zestawień - zarządzanie hierarchią informacji przypływających do przełożonego, - sortowanie i syntezowanie najbardziej istotnych informacji , - monitorowanie rozmów telefonicznych, przejmowanie wyznaczonych interesantów - przygotowanie odpowiednich materiałów i informacji potrzebnych przed spotkaniami Przełożonego, zarówno wewnętrznymi jak i zewnętrznymi - tworzenie pozytywnego wizerunku firmy i przełożonego, poprzez odpowiednią organizację pracy w kontaktach z licznymi interesantami - samodzielne decydowanie w imieniu przełożonego w wyznaczonych sprawach - nadzór nad realizacją projektów - tłumaczenie dokumentów, korespondencji , tłumaczenia symultaniczne z języka angielskiego - wsparcie organizacyjne i administracyjne Dyrektora powinnam isc po podwyzkę?

Gość ale to taaaakie....
nie powinnaś. Jesteś nieokreślona i nie potrafisz wycenić swojej pracy, to karygodny błąd...

Gość ale to taaaakie....
i jeszcze masz czas tu pisać ?

Gość Monini
nie wiem mam wrazenie ze 2000 według mojego szefa to starsznie duzo. język mam w małym palcu, moja pensja nie zmieniła się od dwóch lat, a wszystko idzie w górę. co mam mu powiedziec, i jakich argumentów mam uzyc

Gość Niech zwolni kogoś
na produkcji i da ci podwyżkę ! :o

Gość ale to taaaakie....
hmm na mnie zrobienie laski działa :p

Gość Monini
..... zła jestem

Gość do Moni
moze powiedziec ze ktos proponuje ci prace o wyzszej pensji ;-)

Gość do Moni
obowiazków masz duzo ja za połowe z tego dostaje troche wiecej, ile godzin pracujesz?

Gość Monini
problem w tym ze maja mnie w szachu, poniewaz biore kredyt......i nie mogę się zwolnić. więc gadka o nowej robocie nic tu nie pomoże.....

Gość do Moni
i tłumaczenie symultaniczne za samo to kobieto mozna zarobic kokosy, załuje ze nie potrafie:-(

Gość Monini
pracuję pniedziałek -piątek , 8-16.dojazd pociagiem pol godziny. nie zwracaja za bilety.

Gość Monini
no i mam kwasa...musze znalezc dobry moment zeby pogadac/// ale co ja mam pwoiedziec....ze moja ppensja od ponad 2 lat jest taka sama......czyjest pan ze mnie zadowolony ....buu

Gość do Moni
tak cos w tym stylu , nawet jak nie da odrazu to przemysli fakt ze Ty doskonale wiesz ile warte sa Twoje umiejetnosci i moze byc sytuacja ze jesli ktos zaproponuje ci cos lepszego , bez łaski odejdziesz

Gość do Moni
a tak siedzisz cicho czyli Ci pasuje :-(

Gość Monini
problem polega na tym, ze pracuje w firmie prywatnej, gdzie szef uwaza ze jak da komus 2000 to bedzie wystarczająco duzo. jestem troszkę zdesperowana. a mało tego , poł pensji dostaje na czarno. teraz kiedy staram się o kredyt od 3 miesięcy mam pełna kwote na umowie.( potzrebne do banku) jestem ciekawa czy czasem nie wypomni mi ze poszedł mi na reke. odkąd tu pracuje, czuję się oszukana. zakłąda mnie oszukuje, moja emerytura będzie mała......siet.

Gość sephi
to zalezy od tego ile zarabiaja inni pracownicy i jakie maja oni obowiazki, przemysl to.. ale nigdy nie podpieraj sie innymi w rozmowie z szefem

Gość Monini
i jeszcze nie poszłam pogadac....boje sie

Gość Monini
dostałam:) 300 złotych:)

--> Monini { język mam w małym palcu, } Zdecydowanie powinnaś. W cyrku , zamiast kobiety z broda jako kobieta z języlkiem w palcu, zapewne więcej bys wyciągnęła. :o :P

Gość Monini
Myrevin......twoje cyniczne zośliwości mnie zupełnie nie interesują...

Gość gratuluję
Koleżanka o podobnym zakresie obowiązków zarabia 1 300 netto... i musi być zadowolona :( Jesteś szczęściarą..:) powodzenia

Gość Monini
tak. najlepiej nie udzielaj się juz więcej na moim topiku.....

Gość Monini
Tresuję owsiki. Na okrzyk "Irasiad" i strzał z bacika wychodzą z mego kremowożółtego odbytu i tańczą salsę niczym Katarzyna C. w "Tańcu z gwiazdami" :classic_cool:

Gość pudelek nie kłamie
a ja mam przedstawicielstwo na polske i mama 1000 zł, i mam pod soba wszystkie zamówienia z klientami, wysyłke, kalkulacje, zamówienia do zagranicznych kontrahentów, i dodatkowo 100 tysięcy innych pierdół łącznie ze sprzataniem, parzeniem kawy...........itp...