Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chaber

Sprawcza siła myśli - udało się to komuś?

Polecane posty

Gość gwiazdakaaaaa
tylko jak odróżnić te które zawierają wskazówki,od tych które nie?chyba trzeba wyczuć to intuicyjnie:)

Gość Chce umrzeć
ja myślę o śmierci i nadal żyje... więc sprawczej siły nie ma :-(

Gość do chce umrzeć
a może masz po coś żyć :P może ktos ciebie kocha albo b.potrzebuje ?

Gość pajac przytulanka
widocznie czeka Cię jeszcze dużo fajnych rzeczy >>chcę umrzeć , może tylko tak myślisz ?a w rzeczywistości może byc całkiem inaczej

Gość Taki mały leśny ludek
:) haloooooo

Gość bimbołek trzymołek
pisze kto czasem jeszcze?

Gość szamankaAJ
mailer daemon możliwe jest wszystko,spójrz na buddyjskich mnichów. ale to nie pstryknięcie palcem i już masz.naucz się świadomie śnić,naucz się wizualizacj -naucz się wchodzic w swiat swojej wyobrazni tak, by odczuwać emocje,to mozlne, długie cwiczenia,trzeba je powtarzac jak mantrę,ale kiedy juz opanujesz to, bedziesz mogla wizualizowac swoje pragnienia.i tylko tyle,(a może aż tyle:) ) Dalszej drogi nikt wtajemniczony Ci nie zdradzi. pozdrawiam i życze wytrwałości i sukcesow

Gość strona 703
://zenforest.wordpress.com/2008/04/10/afirmacje-sztuka-zmiany-zycia/

Gość Czarny kocur
Marsie czy zaglądasz jeszcze na ten topic ? Chciałabym o coś zapytać , dokładnie o coś o czym sam tu pisałeś.

Gość christie
Witaj Marsie, czy ja też mogę prosić o tego osławionego e-booka; mój mail: kryweber@interia.pl

Gość prosze bardzo........
taaa udalo sie ... sprawcy

Gość gość
Mam pytanko jestem na tej stronce po raz pierwszy......dluga historia......17 lat temu Rozstalem sie z moja pierwsza miloscia......bylismy ze soba rok.....ja wyjechalem na stale do canady......wiem ze ona kochala mnie ja kochalem ja......po roku mielismy spotkac sie.......lecz spapralem.....dzis mam dzieci zone.........ona meza.....odezwala sie do mnie na facebook......wymienilismy sie emailami.....byla super wymiana zdan.....zaproponowalem ze do niej zadzwonie raz.....prosilem,blagalem......powiedziala ze nie ma sensu.......tak bardzo pragne z nia porozmawiac..........przyslala mi swoja fotke.......spogladam na jej zdjecie i prosze o kontakt......tak bardzo tego pragne. M.......

Gość gość
Choć wiele osób wierzy, że powtarzanie pewnych pozytywnych sentencji na temat własnej osoby pomaga podnieść poziom samoakceptacji, najnowsze badania wykazały, że efekty mogą być wręcz przeciwne do zamierzonych - informują kanadyjscy naukowcy na łamach pisma "Psychological Science". Jak dowiedli badacze, powtarzanie sobie słów typu: "Jestem kochany" czy "Akceptuję siebie w stu procentach" pomaga jedynie osobom, które mają wysokie poczucie własnej wartości. W przypadku osób o niskiej samoocenie taka afirmacja nie tylko nie przynosi pozytywnych efektów, ale wręcz staje się przyczyną złego samopoczucia. Naukowcy z Uniwersytetu Waterloo i Uniwersytetu New Brunswick poprosili badanych, by powtarzali słowa:"Jestem kochany/kochana", a następnie sprawdzili ich nastrój i samoocenę. W grupie osób o niskim poczuciu własnej wartości zaobserwowano gorsze samopoczucie niż u osób, które nie powtarzały sobie pozytywnej frazy. Natomiast osoby mające wysoką samoocenę poczu%C

Gość gość
a ja w to wierze

Gość gość
ja ma sile sile mysli sprawczych, szkoda ze tych zlych,odezwe sie bo malo mnie nie rozsadzi jak sobie pomysle co zrobilam pozdrawiam i wszystkiego naj w nowym roku ")

Witam :) Ja zauważyłam u siebie kiedy moc sprawcza działa.Otóż gdy jestem w super nastroju, mimochodem przemknie mi myśl, która jest moim pragnieniem, po jakimś czasie to się staje. Jednak nie może to być świadomie wyreżyserowane, to musi być spontaniczne i przy pozytywnych emocjach. Dlatego to takie trudne i wielu osobom nie realizują się pragnienia. Drugą sprawą jest, że trzeba jakiś realny krok zrobić w zamierzonym kierunku i nie myśleć o porażce. Życzę pogody ducha i pozdrawiam w Nowym Roku !

Gość gość
Są dni że myśli o osobie z która bylam kiedyś jest tak silna ...Chwilami czuje sie jestem opetnana przez ta osobę..

Gość gość
A teraz calkiem powaznie, to czemu nigdy nie wygralam w lotka? A to moje najwieksze marzenie. Albo czemu nie dostalam wymarzonej pracy? Skladalam podania, myslalam caly czas o tym, wizualizowalam. I nic?

Gość gość
Bo lotka kazdy chce wygrac, a poza tym musisz wybrac cos na co moszesz sobie zapracowac

Gość gość
teraz chcialam.zeby ktos sie odezwal do mnie i za pare minut tak sie stalo.

Gość agaqw
Sprawcza siła myśli - to naprawdę działa ( przynajmniej umnie). Dostałam od życia wszystko to co chciałam , co nie znaczy że jestem szczęśliwa osobą. Większość rzeczy których pragnłam nie wyszły mi na dobre, wychodziło mi mnie więcej jak w tym filmie "Zakręcony" :) Dlatego trzeba mieć precyzyjnie określony cel, marzenie . pozdrawiam

Gość gość
P p jest dla bogatych

Gość gość
dostajesz to co ci jest potrzebne.

Gość gość
Moja koleżanka w kapliczce pomodlila się o chłopaka i niedługo potem go poznała ;)

Gość gość
Czy prawo przyciągania działa?

Gość Chaber

Jesteś????? 

Gość Milczek

Dla Ciebie zawsze...