Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxi-poxy

kto chce schudnac do sylwestra niech tu wchodzi!!!

Polecane posty

A swoja droga to masz meza upartego ;) Lepiej by bylo gdyby to on mial pchote na sex a ty mu wtedy ze dopiero jak smieci wyrzuci ;)

Cześc kobiety! Melduje się, jestem po obiedzie i pracy, ciągle tylko ISO ISO i ISO, efekt- łeb 6 na 9 i sranie w baty przed zbiżającym sie auditem:O:O:O.... Dietka utrzymana, tyle dobrze:) wracam do formy, przynajmniej próbuje... Tabletki dostałam, ale efektów jako takich nie widzę... Nawet sie jakoś szczególnie nie pocę, dzis spróbuje poćwiczyć to zobacze. Ja też bym się wybrała do sauny, ale u nas w mieście nie ma, także kapa:( :O Kurde mam łeb taki cięzki a jeszcze za mną ta nieszczęsna historia chodzi:O Zeby sie chciało tak jak sie niechce...:O:O:O

Dzieki hanemex pewnie masz racje z tymi zakwasami, ale myslalam ze na tej medycynie ucza was wszystkiego jak dziala czlowiek a potem dopiero zawezasz pole zainteresowan tylko do chirurgii :) Namow meza na saune, jak jeszcze roztoczysz przed nim wizje co mozecie tam robic to na pewno sie zgodzi haha (wyprobowane-warto to przezyc ;) ) Rob przyjezdza dopiero 2 dni po walentynkach wiec umowilismy sie ze nasz wyjazd do budapesztu to beda jedne, dlugie walnetynki, pierwszy raz w tym roku nie bedziemy razem w walentynki, co nie oznacza ze nie moge mu zrobic niespodzianki, planuje maly striptease przed kamerka internetowa :D Ale wiecie ze do tej pory kazde walnetynki spedzalismy w gorach, gdzie wogole nie dociera ten caly walentynkowy biznes ktory jest wstretny tak naprawde, tylko kase chca z ludzi zdzierac. A my zawsze co roku pilismy wino, sluchalismy muzyki i rozne inne rzeczy ciekawe robilismy ;) Rok temu gralismy w pokera :)

Walentynki sa swietne, ale ta cala tandeta w sklepach jest zenujaca :/ Wiecie co, jutro ide na rozmowe kwalifikacyjna, zastanawiam sie czy koniecznie zalozyc biala koszule i zakiet i spodnie eleganckie, czy np jakas bluzke dzianinowa w paski i te spodnie w kancik? Wogole musze poszperac w necie na temat tej firmy zeby co nieco wiedziec, bardzo mi zalezy na tej pracy :S

No co ty, ja tez mam faldki i cellulit ale mam zamiar zrobic polmrok ;) Zreszta my juz chyba mielismy z 1000 rozmow w stylu \"boszeeee jaka jestem gruba!! No co ty kochanie, jestes idealna\" ;) Kurcze ja dla niego jestem idealna, on wcale nie chce zebym sie zmienila, i wcale nie uwaza ze jestem gruba, co najwazniejsze, niech sobie dalej zyje w blogiej nieswiadomosci ;) Mysle ze mu sie spodob,a dlatego teraz ostro cwicze z carmen electra bo ruszam sie jak kloda ;) To co ty studiujesz hanemex, myslalam ze medycyne :/

Wymyslilam juz nawet piosenke do ktorej bede tanczyc: Joe cocker \"leave your hat on\" tak jak w 9 i pol tygodnia, ogladalyscie??

czesc dziewczyny! jestem własnie w pracy i czekam na kumpla, który pomaga mi uporządkować sprawy związane z ISO (system zarzadzania) - w woli wyjaśnienia dla hanemexia:):) hihih Humor dopisuje, bo wesżłam na wage i okazuje sie, ze po moich ostatnich dniach wielkiego obżarstwa utrzymuje wage:) Wczoraj nie jadłam nic po 18 i troszkę tanczyłam dla spalania kalorii. Uwielbiam tanie tak na marginesie:) To, zenie zgrubłam mobilizuje, bo przeciez tylko 6 kg dzieli mnie od 60 kg:) hihi

Witajcie kochane Bylam dzis na rozmowie kwalifikacyjnej, rozmawialam z Hiszpanem ktory jest dyrektorem handlowym w tej firmie i mialabym byc jego asystentka, bardzo mi sie podobalo bo lubie dynamizm, a nie chcialabym cale zycie siedziec w biurze projketowym i po 10h dziennie rysowac na kompie, chyba bym oszalala. We wtorek ma do mnie zadzwonic, oby sie udalo!! Slyszalyscie moze o otwarciu nowego centrum handlowego w warszawie, zlote tarasy? Zaszlam tam dzis bo akurat bylam w centrum, jest calkiem fajnie ale nie podoba mi sie to ze sklepy sa umieszczone na 5 poziomach przez co trzeba ciagle chodzic po schodach, ktore mimo ze sa ruchowe to jednak jest to pewna niedogodnosc. Ale podobaja mi sie sklepy z butami, jak dostane ta prace to sie obkupie nowymi butami, na razie szkoda mi pieniedzy ktore sobie zaoszczedzilam. :) Na razie dieta idzie mi w miare dobrze, raz lepiej raz gorzej ale nie jest zle :) Buziaki i trzymajcie sie!!

Hanemex---> Aś ty wymordowana:):) Rybenko---> My u nas na slasku mamy centrum handlowe, ze nam nie jeden pozazdrości (oczywiście maniacy zakupów z grubym potrfelem, bo tanio nie jest ;) hihi Może słyszałaś o Silesia City Center??

Humpsik, slyszalam o silesia city centre, ja nie jestem maniaczka zakupow, po prostu zapytalam czy slyszalyscie o zlotych tarasach bo u nas w kazdej gazecie o tym pisza i t wiadomosciach tv tez mowili, to jest bardzo oryginalna konstrukcja,ma szklany dach w ksztalcie dziwnych babelkow polaczonych ze soba, swietna lokalizacja w samym centrum, i poza tym pierwszy w polsce hard rock cafe, legandarny klub ktory ma swoje lokale w kazdym wiekszym miescie europejskim, niesety u nas ze wzgledu na ceny jest dla snobow... Ja bylam w hard rocku w berlinie i w londynie, i napreawde bylo to mile miejsce. Konstrukcja ma wielu przeciwnikow - urbanistow, ktorzy mowia ze szpeci krajobraz warszawy. Mi sie podoba. Ale wogole pisze o tym bo... tam kiedys pracowalam, i pamietam jka to wygladalo jak nie bylo tam jeszcze zadnych sklepow, czysty beton... ;) I po prostu z sentymentu musialam tam zajsc dzisiaj :)

Jedyne do czego mam slabosc to buty i torebki... nie wiem skad sie to bierze ;)

Hanemex, witaj w klubie czerwonowlosych :) Zrobilam sobie czerwone wlosy, od dawna nosilam sie z tym zamiarem, mialam pewne watpliwosci, ale teraz jestem bardzo zadowolona :D:D:D

Dzien dobry kochane Ale zimno sie zrobilo, poszlam dzis na spotkanie ze znajoma i nie zalozylam czapki, i prawie uszy mi odpadly ;) Co tam slychac? Nic nie piszecie wiec pewnie zajete jestescie, Humps jak poszedl egzamin z historii? I zapisalas sie na nastepny termin z prawka?? Posprzatam teraz w pokoju bo od 3 tygodni juz sie za to zabieram, a kurz jest niesamowity :D Buziaki, zajrze tu pozniej :) Papa

To swietnie za zdalas te egzaminy hanemex gratuluje. Przejebane z ta policja, nigdy za nim nie przepadalam a najlepsze jest to ze oni nic nie robia zeby ludzie zmienili o nich zdanie... Nie martw sie, najwazniejsze ze nic ci sie nie stalo!

Cześc kobietki! Ja dopiero co znalazłam minutke zeby cos naskrobac, do rana byłam w Katowicach po wpis z socjologii, dostałam 4. Mogło być lepiej, ale ważen, zę jest do przodu, a pozatym babka jest strasznie wymagająca:O No a później z miśkiem wróciliśmy do domku, zjedliśmy obiad i zajęliśmy sie soba;) :D Jeśli chodzi o historię, to za tydzien mam dwa ostatnie (mam nadzieję) egzaminy, właśnie z historii społecznej Europy i z procesów integracyjnych w Europie. Będzie dobrze mam nadzieję;) I zakończe sesje za tydzień:) heh jestem dobrej mysli;) hanemex, kurde to troszkę kapa z tym autem, no ale to tylko rzecz, naprawi sie i po kłopocie;) Ps. Ile dzisiaj z moim miśkiem zjadłam to masakra, sami doszliśmy do wniosku, ze z nas są cholerne wpierdalacze:D i trudno zaspokoić nasz apetyt:D Buziaki. Ja właśnie spadam spać;) bo padam;)

Hello oj hanemex glowa do gory, to przez ten cholerny okres, przestan sie martwic. Naprawde nie masz sie czym martwic, wiekszosc z tego to wynik napiecia przedmiesiaczkowego. Mi tez sie zbliza wiec juz zdarzylam sie z facetem poklocic o glupoty ale wlasnie go przeprosilam. Przed okresem tak jest,ale trzeba przymknac oko i jakos to zwalczyc. Troche belkocze ale mam nadzieje ze mnie rozumiecie. Troszke sobie dzis wypilam, wiec napisze jutro na trzezwo!! Trzymajcie sie kochane, papa!!

Czesc kochane, Jak tam hanemex, lepiej ci juz?? Mam nadzieje ze kryzys minal, wiadomo ze czasami nachodza nas takie mysli jak spojrzymy na nasze zycie, ale coz, trzeba to przezwyciezyc i znalesc jakies poztywy. Ja dzis siedze na razie w domku i koncze moja stanice wodna, bo dzis wieczorem mam zamiar isc do szkoly i oddac ten projket. Od rana jeszcze nic nie jadlam i tylko filtruje wode przez siebie, ale mam zamiar zjesc zurek za chwilke. A teraz wiadomosc dnia: jutro ide uzgodnic szczegoly pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To rzeczywiscie kiepsko z ta twoja cora, ale wyjdzie z tego za kilka dni pewnie jej temperatura spadnie. Wiadomo ze to strach i nerwy ale zycze jej wszystkiego najlepszego. I na ironie pewnie jeszcze ferie w szkole ma i musi chorowac?? Ja juz drukuje moj projekcik wiec ciesze sie ze to w koncu oddam, nie wyglada najlepiej ale juz nie mam do tego serca. A jezeli chodzi o prace to tak dostalam ja!!!!!! mam tylko jeden problem: ja wyjezdzam w sierpniu do Roba, i troche mi glupio tak zostawic ta firme po 4 miesiacach, ale wiadomo takie jest zycie, ze trzeba byc samolubnym. Powinnam sie cieszyc ale mnie ten fakt lekko zbija z tropu, ale gdybym nie przyjela ich oferty to co mam zrobic? W spozywczaku pracowac?

Albo teraz sobie siedziec przez prawie 6 dni w tygodniu w domu? Kurcze no niestety musze tam troche popracowac a potem ich wystawic :( Mi tez sie zbliza okres, jezeli wszystko pojdzie zgodnie z planem to powinnam dostac w srode, a jak mi sie spozni choc dzien to bede wsciekla bo jade do budapesztu w poniedzialek i nie ma mowy o zadnych ciotach!! Wiem jak to jest, ja sama tez tak mam bardzo czesto, ale zazwyczaj przechodzi tego dnia kiedy dostaje okres, cale napiecie ze mnie schodzi. I nie ma na to zadnej rady, moja kolezanka bierze falvit i mowi ze pomaga, ale na mnie to chyba ruskie dzialo nie pomoze ;) Trzymaj sie hanemex!!!!!

Hanemexiu kochanie głowa do góry🌼, po burzy zawsze przychodzi słońce:) A te wachania wagi, to chyba u nas kobiet normalne:) Ja dziś wlazłam na wagę, pokazuje 65,5 kg:) To chyba stres zabija te wszystkie nadprogramowe kalorie w moim organizmie:D:D No własnie a propo stresu, w pt i nd czekają mnie dwa egzaminy:O :O takie blleeee:P a za tydzien w sb ten audit:(:O. Jeśli przezyje 24 lutego, zycie będzie piękne:):) hehe A wogóle juz dzis zarezerwowałam pokoje na tygodniowy wypad do Zakopca z moim miskiem na majówke, takze humorek troche poprawiony, gdyby nie ten audit który spędza mi sen z powiek:P Mam do zrzucenia jeszcze 5 kg conajmniej:) Chciałabym na majówke wcisnąc się w minióweczke:) takie małe marzenie:D:D

Witajcie kochane! Hanemex juz lepiej?? Jak mala sie czuje?? Humpsik - super ze macie juz miejscowke w zakpcu zarezerwowana, a audit przezyjesz, na pewno nie bedzie tak zle. Ja pamiet jak mielismy wizytacje (twz fullfit) w mojej poprzedniej pracy, 2 razy w roku, i wtedy to cala firmy stala na glowie, wszyscy sie stresowali, a nigdy nie bylo tak zle. W kazdym razie mialas racje, dostalam ta prace!!! Zaczynam 26 lutego i zaraz jade w delegacje do zakopanego, a kilka dni potem do szczyrku. Yeah! Jak ja sie ciesze, az ciagle nie moge uwierzyc :)

Hej dziewczyny! Jestem w pracy a o 15 przyjeżdża po mnie misiek i musimy sie szybciej uwinąc z walentynkową randką (będzie kebab- jak romantycznie:D:D ), bo musze się jeszcze pouczyc, bo mam jeszcze te dwa ostatnie egzaminy w weekend. Tez się cieszę z wyjazdu do zakopca, troszkę sie odstresuje:) i wypocznę:) w ramionach skarbka❤️ Wieczorkiem może coś więcej napiszę, teraz goni mnie praca;)

Czesc kochane Jestem dzis zjebana na maksa, raniutko wstalam sobie i poszlam di ginki, powiedziala ze nia mam zadnej nadzerki i ze jest czysciutko wiec kamien spadl mi z serca, dostalam tez skierowanie na usg sutka wiec zapisze sie jutro. Potem pojechalam do babci zawiesc jej prezent urodzinowy, potem bylam w szkole powpis a potem pojechalam z mama do tesco. Jak wrocilam to padlam, w sumie nie zrobilam za wiele ale jakos niesamowicie zmeczona sie czuje. Tak wiec pospala sobie kilka godzin. Od wczorajszego wieczoru strasznie mnie boli zoladek, nie wiem czym sie tak zatrulam. Ale moze przez to tak kiepsko sie czuje. Jak mijaja wasze walentynki? Jak sie czuje twoja corcia hanemex? I skad wiadomo ze to bakterie? Ja jak bylam mala to caly czas jechalam na antybiotykach bo nic innego na mnie nie dzialalo, caly czas mialam zapalenie ucha albo zatok, cale szczescie juz z tego wyroslam. A slyszalyscie o tym kardiochirurgu z warszawy, ktorego zatrzymali? TO jakas masakra... :/

No to super hanemex wyszło z tą kopertą:D:D I dobrze tak sku@#$%nowi. Ja na walentynki dostałam cudowny bukiet tulipanów, bez żadnych wstązeczek i pierdołek i kartke z pięknym wyznaniem miłosnym. Byłam wzruszona i strasznie szczesliwa. Póxniej były małe harce w łózku (oj, Zakopanego sie juz nie umiem doczekać;) ) hihi Oczywiście nic się wczoraj nie pouczyłam, bo bym juz po randce strasznie zmęczona;) Dziś dieta poszła w odstawke, jak ostatnio zreszta barzdo często się zdarza, ale co tam. Dziś tłusty czwartek, kumpela z pracy przyniosła pączki, więc skonsumowałam już jednego, obawiam się, ze na jednym się nie skończy:) Ale co tam... Do majówki daleko:D Pozdrawiam was i życzę miłego dzionka:) Buzi skarbeńki moje 👄 :D

Witajcie kochane :) Wiesz hanemex moze ten profesor mial dobre serce i chcial wspomoc twoja kumpele ;) hehehe dupek jeden :) Ja dzsiaj proponuje zapomniec o dicie zby moc sie bez problemow cieszyc paczkami :) Ide wlasnie robic paczki chociaz bardzo mi sie nie chce. Tryzmajcie sie kochane, napisze pozniej!!! Buziaki!!

Wiecie co, 3 godziny robilam i w koncu zrobilam :) Pyszne 30 paczusiow, polowa z konfitura truskawkowa, druga polowa z konfitura wisniowa. A zeby bylo smaczniej to ja mieszam konfiture z rumem, z duza iloscia rumu :) Wiec te paczusie sa takie mmm konkretne ;) Teraz sama sie czuje jak paczek mimo ze tylko je smazylam, i pojde sie wykapac bo czuje jak przesiaklam smalcem. Dzis wieczorkiem ma wpasc kumpela na paczki, a sama przyniesie faworki. I mam nadzieje ze choc jeden paczek uda mi sie uchowac dla Roba, bo juz jutro wieczorem przyjezdza!!!! jupi!!!

To dobrze ze z mala juz lepiej :) Nie ma to jak tesciowa (dobrze zgadlam? ;) ) Ja zaczynam prace od 26 lutego wiec za poltora tygodnia... Wtedy napisze co i jak, na razie widzialam moje przyszle biurko :) Moja ciota trwa ok 5 dni, piatego dnia to juz ledwo ledwo, jak bylam na tabletkach to trwalo tyle samo tylko ze ilosciowo bylo mniej i nie bolalo. W kazdym razie jestem wsciekla bo mialam dostac we wtorek a to juz czwartek sie konczy a cioty ani widu ani slychu. I co? Caly budapeszt mi to spieprzy, masakra, kurwa co ta moja macica sobie mysli? ;) Trudno, juz Robowi zapowiedzialam ze bedzie milosc na indianina ;) A przepis na paczki mam z netu, podaje ci linka: http://kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,51400,3149593.html Ja robie z polowy skladnikow, bo inaczej bym chyba nie wyrobila... Musisz pamietac zeby miec bardzo swieze drozdze bo inaczej nie chca rosnac. Poza tym wprowadzilam pewna modyfikacje dotyczaca lepienia paczkow. Wycinam szklanka koleczka, biore dwa takie koleczka i zlepiam ale tylko na polowie obwodu, powstaje taka sakiewka i tam pakuje konfiture, najwiecej ile wejdzie, i zaklejam do konca. Naprawde pyszne!!!

I zapomnialam dodac ze nie dodaje pomaranczy bo jakos mi nie ida paczki ze skorka pomaranczowa, ale to kwestia hustu. Za to dodaje duzo rumu, do ciasta jak i do konfitury. Mam nadzieje ze ci wyjda rownie dobre jak moje hanemex!!! Buzka!!

Heja!! Ale mialam dzis zapieprz, rano cala chate ne blysk wysprzatalam, potem pojechalam z mama na zakupy bo musze sobie do pracy zakupic troche eleganckich ciuchow, kupilam sobie zakiet i sweterek. Potem porozwozilam kolezankom i babcki kosmetyki avonu (bo jestem konsultantka, co miesiac sobie mowie ze juz koiec ale ciagle ktos cos ode mnie zamawia ;) ) potem ugotowalam obiad i dopiero co mam chwilke zeby odsapnac i wypic kawke. No i kolejny dzien juz prawie minal a okresu nie ma... :( kurwa co on sobie mysli?????? Juz mnie to dobija. Kolyski raczej nie ma co srtugac bo miesiac temu mialam okres i nie uprawialam sexu od tamtego czasu, no chyba ze to niepokalane poczecie ;) Jestem wsciekla bo jade do budapesztu w poniedizalek i mi to spieprzy caly wyjazd... Chyba ze wogole nie dostane :D:D Ja nie moge, czemu my kobiety mamie takie pokoplikowane zycie i jeden wiecej powod do stresu co miesiac? gdzie tu jest sprawiedliwosc? :p Rob dzis w nocy przyjezdza wiec zaczynam sie juz szykowac :) {ewnie napisze do was jak wroce z budapesztu za tydzien wiec trzymajcie sie ciplutko!! BUZIAKI!!!

Cześc dziewczyny! nieoddzywałam się, bo nie mam wogóle czasu dla siebie :(:O, w pt miałam jeszcze egzamin i w nd. Ten z pt poszedł ok, natomiast co do zdania tego wczorajszego mam wątpliwości, mimo iż się uczyłam:O. No ale jak baba dała test wielokrotnego wyboru, 20 pytan i na to 15 minut, to wiecie nie zdarzyłam sobie przypomniec jak sie nazywam :O a co dopiero jakoś na spokojnie odpowiadać, więc wszystko było takie na \"pałę\" w śr wyniki (jak zdam, to będzie cud :O ) , ale już chyba zacznę sie szykowac na drugi termin 😭:( a myślałam, ze zakoncze juz sesję i choć z nią będzie spokój:O A tu masz babo placek:O:O:O Teraz własnie jestem w pracy, czekam na kumpla z którym musze \"podrasowac ISO\" bo w sb ten cholerny audit:(:O, oby on przeszedł, bo to jest nawet wazniejsze aniżeli ten pieprzony egzamin:O choć egzmain też jest ważny... Jeśli chodzi o diete w zeszłym tygodniu to no comment, masakra a ile paczków zjadłam:O:OO: można by puk wojska wykarmić:D ;) a ile to kalorii, to aż strach liczyć:) a dzisiaj lightowo na dwóch wasach i therma line;) Dziś będe dłużej w pracy, więc nie będe miała okazji powpierdalać jak smok:D