Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaa27

moj synek ma tendencje do zanoszenia sie od płaczu

Polecane posty

Gość sylwiaaa27

i to bardzo szybko-wystarczy ze wyjde z pokoju a on juz tak płacze zenie moze oddychac ma 4 m-ce

Gość anuśka 26
mój synek tez tak miał taki płaczek był- teraz już lepiej.ma 7mcy:)

Gość sylwiaaa27
anuska a czy to nie jest niebezpieczne?nie dopuszczam do takich syt-dzisiaj został z babcia-wyszłam z domu moze na 15 min-az przewracał oczami i niemogł oddychac:( teraz jest ok-smieje guga i w ogole ale jak mi to opowiadała to wyłam:(

Gość dziuniia
to 1 słowem przekichane !!! dziecko moze sie udusic =własnym płaczem, poradz sie lekarza bo to nie dobrze, co bedzie jak podrosnie i jak cos przeskrobie lub co bedzie chcciał a ty powiesz NIE, to wtedy sie zacznie nie bedzie sie mógł wypłakac do woli, bo sie bedzie zanosił...płaczem... kolezanka tak ma...z synem ...nie moze go zostawic zeby płakał bo sie zaniesie a do tego sie rzuca po ziemi...no tragedia, co z takim dzieckiem zrobic!!!!!!

Gość anuśka 26
wiesz moj synek jak był malutki to jak płakał to tez sie az zapowietrzał czasem.robił sie cały czerwony.nic z tym nie robiłam-poprostu przytulalam go i sie uspokajal- ale skoro piszesz że tak płacez że az nie moze oddychac- to moze lepiej zgloś sie z tym do pediatry.