Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzniemoge

Moj dzien konczy sie o 18..zmeczenie

Polecane posty

Gość juzniemoge

moj dzien konczy sie o 18 o tej godzinie jestem tak zmeczona i spiaca ze leze juz wykapana w lozku...pracuje do 15 prowadze higieniczny tryb zycia...mam juz dosc tego bo jak mam gdzies wyjsc po 18 w ciagu tygodnia to jest problem... pomocy

Gość reumatoidalne zapalenie stawow
a moj sie zaczyna o 6 a konczy o 18

Gość hfhftyy
a mój dzien zaczyna siękoło 5.30, koło 6.25 wychodzę z domu i wracam około 19... jestem bardzo zmęczona i chybaza dużo wzięłam na siebie...

Gość widocznie
widocznie ten tryb zycia pozostawia sobie wiele do zyczenia... podejrzewam ze skoro piszesz ze prowadzisz higieniczny tryb zycia to dobrze sie odzywiasz, spisz minimum 8 godzin na dobe itp. a jak jest z aktywnoscia fizyczna? a jak z robieniem sobie codziennie trwajacych minimum 1 godzine wakacji - zapomnij o wszystkim przez ta godzine: o problemach, klopotach, obowiazkach, planach, o tmy co jeszcze musisz zrobic, o tym ile juz zrobilas i jak bardzo jestes tym zmeczona. oczywiscie nie chodzi o to zebys siadla w fotelu i wylaczyla myslenie :) musisz sobie znalezc jakies zajecie, pasje, ktora bedzie cie odrywac od bozego swiata. zadbaj o siebie, moze jakis urlop?... moze o tej 18 zrob sobie codziennie krotka 10 minutowa kapiel pozniej chlodny prysznic. mozliwe ze to wystarczy i energia powroci a mozliwe ze chodzi o cos innego. jesli nic nie pomorze w najblizszym czsei udaj sie do lekarza. a czy rano kiedy wstajesz tez jestes zmeczona czy to zawsze zaczyna sie po 18?

Gość mój
zaczyna się o 6.00, kończy o 18.45 :O Mam dość, ciągle jestem zmęczona i rozdrażniona :( Nie wiem, czy długo tak pociągnę... Ale musze raczej.

Gość heheheee
wszyscy tacy zapracowani ale jakos siedziec na kafeterii to maja czas

Gość garnkotluk
Hormony,moja droga,hormony.Tylko wizyta u lekarza,powodzenia