Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra dobra gadać prawdę

czy zabezpieczacie się ?? Pytanie do małżeństw

Polecane posty

Gość dobra dobra gadać prawdę
zakładając ten temat byłąm po prostu ciekawa jak sie kochaja małzeństaw tzn. czy sie zabezpieczaja czy jada na całego??? :P

Gość a ja przepraszam bardzo
my caly czas stosowalismy prezerwatywy (tzn nakladana byla na samym koncu;) ) Po 5 latach pekla. Od tego czasu(chociaz na tyle egzemplarzy) jakos stracilismy do nich zaufanie. Od tego czasu biore tabletki i z przykroscia stwierdzam ze stracilam ochote na sex:(

Gość a jak jest tym zastrzykiem
to też jakieś hormony??? i dla kogo on jest przeznaczony??

Gość ja nie jestem z moim
malzenstwem ale... w dni plodne zabezpieczamy sie prezerwatywa, w dni nieplodne bez zabezpieczen do konca w srodku chyba ze on chce dokomczyc gdzies indziej ;) nie boimy sie ze zajde, najwyzej bedziemy szybciej rodzicami a jak juz bedziemy mieli 2 lub 3 dzieci to moj facet chce sobie podwiazac nasieniowody :) i nie bedzie trzeba sie martwic

Gość a jak jest tym
halo??????

Gość bianka260
zastrzyki to tez hormony duza dawka co trzy miesiace trzeba sie szczepic koszt zastrzyka 60

Gość a jak jest tym
a jakies zabezpieczenie bez hormonów (oprócz prezerwatywy)???

Gość a jak jest tym
tak ale plastry to tez hormony :o

Gość a jak jest tym
wiem wiem jest jescze stosunek przerywany :P

Gość lolitka blonnd
od lat stosujemy prezerwatywy. Zakładane są na sam koniec ;) Żadnych problemów:) Uważam, że to najlepsze zabezpieczenie, żadne hormony, ingerencja w organizm żadna, a przyjemność ponoć prawie taka sama - to opinia mojego męża, ale powtarzam zakładamy ją na sam koniec ;)

Według mnie każde małżeństwo w końcu zastosuje jakąś antykoncepcję... Parę tygodni temu był w TV program (chyba w UWAGA TVN) o rodzinie, gdzie matka zmarła w szpitalu podczas porodu. JEDENASTEGO. Cóż, prosta rodzina, chyba nie znali, nie rozumieli sensu zabezpieczeń. Co do mojego związku, oczywiście że się zabezpieczamy. Według mnie prezerwatywa nie jest zbyt komfortowa, choć chyba najprostrsza to metoda i jak widzę nawet w małżeństwach stosowana.

Jasne,żę się zabezpieczamy i to 100 procentowo.Po prostu się z żonką nie rżniemy :classic_cool:

Gość zboczona starucha
a mi ginekolog kiedyś polecił szklankę zimnej wody - wredniak jeden. Jakoś nikt nie wspomniał o spirali. A stosunek przerywany jako antykoncepcja hm... dzięki tej metodzie dorobiłam się 2 dzieci.

Gość zonamodna
jakie sa skutki uboczne zastrzyku? tez sie po nich tyje? nie maleje libido?