Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybaczcie ale sie nie orientuj

Jak rozpoznac nadzerke

Polecane posty

Czy ginekolog ja widzi...czy musi czekac na wyniki wymazu z szyjki macicy?? Pytam sie gdyz pierwszy raz mialam wizyte. Mam mleczne uplawy (bezwonne) zatrzymanie miesiaczki

Badanie cytologiczne wskazuje jaki masz stopien nadzerki. Prawie kazda kobieta ja ma ale trzeba kontrolowac bo zalezy od stopnia .Jak jest wysoki stopien to trzeba wypalic a jak pierwszy stopien to wystarczy kontrolowac czy sie nie poglebia. Mysle ze ginekolog widzi przy badaniu czy masz ja czy nie bo jak bylam ostatni raz to chciala mnie umowic na wypalanke a dopiero co wymaz pobrala. A te uplawy co masz to moze byc yeast infection drozdzyca czy grzybica. I dz lepiej do ginekologa on Ci wszystko wyjasni i zacznie kuracje.

bylam u ginekologa zrobil wymaz ale musze czekac 2 tyg i usg jajnikow

pierwszy raz bylam u ginekologa, gdyz zatrzymala sie miesiaczka, a testy ciazowe byly negatywne

A ile masz lat? CZekaj spokojnie na wyniki na pewno cos zaradza. Moze przechodzisz jakies stresy albo zmiane klimatu? A czy Ty sie czasami nie ochudzasz?

23lata wiem, wstyd że tak póżno odwiedziłam ginekologa...ale wystraszyłam się, a wczesniej zawsze wsyztsko było w porzadku. Nie odchudzam się, może przeżyłam ostatnio troszkę stresów, ale to moj 51 dzien cyklu, dawno powinnam miec już krwawienie. Lekarz przepisała mi Luteine i kilka innych leków, ale nie stwierzdił żadnego zapalenia. W sumie do tego chyba potrzebne są wyniki?

boje się troszkę, gdyż ostatnie dni spędzam na czytaniu tematów na tym forum, doszukuje się u siebie objawow choroby, bo skoro ciąza została prawie w 100% wykluczona...

lekarka powiedziala, ze teraz jest taka pogoda, że można złapać wiele infekcji.... mam nadzieje ze to nic powaznego

Musisz czekac na wyniki a poki co to sie tak nie przejmuj bo to tez sprzyja roznym chorobom i infekcja. Daj znac jak sie dowiesz co sie dzieje.

ok, ale te tabletki na razie jakos tak dziwnie działają jestem chyba jeszcze bardziej osłabiona