Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIESPEŁNIONA MIŁOŚĆ

Niespełniona miłość...

Polecane posty

NIESPEŁNIONA MIŁOŚĆ - na pewno ci jest z tym ciężko .Jestem w podobnej niezręcznej sytuacji co ty tyle ,że chłopak ,a dzisiaj mężczyzna, który zakończył naszą znajomość 23 lata temu wyznał mi niedawno,że tak na prawdę po rozstaniu zaczął mnie kochać i kocha do dziś.Ma żonę ,dziecko ,ja również od 20 lat mam rodzinę którą kocham,ale całkowicie się zaczynam gubić w uczuciach ,ponieważ nigdy nie był mi on obojętny ,a był moją wielką miłością.Spotykamy się od czasu do czasu ,szczere rozmowy ,których nigdy nie było i wyznania z jego strony .Wyznaje mi miłość ,której ja nie mogę albo nie chcę odwzajemnić ,po prosu się boję ,bo nie jest mi obojętny.Co robić??

Gość gość
Byłam w związku przez 5 cudownych lat. Jednak moje szczęście się skończyło i nie mogłam tego zrozumieć i poradzić sobie. Pytałam się czy ma inną, twierdził że nie. Pytałam się czy mnie już nie kocha...też nie to. Powiedział, że nie chce mnie krzywdzić więc odchodzi ( a skrzywdził odchodząc). Nie wiedziałam co robić pisać sms, dzwonić do niego, czy to tak zostawić. Pragnęłam by tylko wrócił. I w koncu wrócił. Wszystko dzięki urokowi u rytualisty perun72@interia.pl po 2 miesiącach oczekiwania powiedział że odejście ode mnie było największym błędem jego życia.

Gość gośćKASIENKA
YAKOCHALAM SIE JAKO NASTOLATKA LECY NASYE DROGI SIE ROYESYLZ.CIEPLO GO WSPOMINALAM.PO LATACH ODEYWALAM SIE DO NIEGO I MIELISMZ ROCYNZ ROMANS,POSTANOWILISMZ SIE ROYSTAC YE WYGLEDU NA JEGO KOBIETE BARDYO CIERPIALA.OBOJE FORMALNIE NIE BZLISMZ W YWIAYKACH.NASYE DROGI SIE ROYESYLZ. TESKNILAM YA NIM I TESKNIE YALOYZLAM RODYINE NIC NIE POMOGLO MZSLAMI JESTEM YAWSYE Y NIM TZM JEDZNZM,NISYCYZ TO MNIE I RODYINE NIC NIE POMAGA TERAPIA PROBA YAPOMNIENIA.INNZ FACET NIE WIEM JAK DLUGO WZTRYZMAM TAK JESYCYE

Gość gość
Jeszcze będziecie wspominać te historie z uśmiechem na twarzy, co nas nie zabije to wzmocni. Mija rok czasu i dopiero teraz zapominam o niespełnionej miłości, na wszystko potrzeba czasu. Ja byłam zakochana przez 2 lata w mężczyźnie, który nie miał pojęcia co do niego czuję i układał sobie życie, gdy wyznałam mu miłość nie powiedział mi, że z kimś jest, zwodził mnie długo. On sam nie wiedział co ma robić, był załamany, ale nie zerwał z tamtą dziewczyną, mogłoby coś z tego wyjść, ale jestem honorowa i nie wybaczę tego, że mnie okłamywał, mówił że nie szuka nikogo, a pomieszkiwał u swojej partnerki. Takie to są miłości, szkoda gadać

Gość SukiPalicwPiecu
bo to zła kobieta była ...

Gość mmmmgość
Miałam 17 lat on trzy lata starszy zakochaliśmy sie w sobie . Kiedy zaszlam z nim w ciążę wszystko się odmieniło moja córka dzis ma 6 lat i nawet nie zna ojca niespełniona miłość boli to noz który codziennie tnie serce