Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnviL

Jako facet, powiem wam prawdę o mężczyznach

Polecane posty

Gość facet się zmył
Jutro, jak mamusia pozwoli zasiąść do komputera, to wam powie, oj powie! Musi przecież odgryźć się na kobietach, przecież wczoraj dostał lanie od mamy. Buuuuuuu

Gość Sto
Jeśli ktoś ukrywa się pod nickiem anvil, pewnie prezentuje system wartości prosty jak koszykówka, w dodatku ta w wydaniu polskim. Pewnie nie marzy o czym innym, jak pokrzyczeć sobie na meczu, albo sklepać gościa ze śląska czy wielkopolski. Ja jestem facetem i nie podzielam Twoich pogłądów, lecz myślę, że to może sioę okazać dla Ciebie zbyt skomplikowane... Swoją drogą drogą, mogłeś się ochrzcić nobiles, byłoby barwniej :)

************ Jestem z powrotem. (!!!!!) Prawda jest taka, że się wściekacie, bo udowodniłem Wam a) niewiedzę b) ogólną marność i to metodą ściśle naukową. ŻEGNAM

Gość ile masz lat chłopcze

Gość z przyjemnoscia cie zegnamy

Gość a ja mam do ciebie pytanie
co to znazy jak chodzisz do domu a twoja kobieta se do ciebie nie odzywa gdy twoje dziecko placze a jets najedzone i przewi niete i nie ma zadnych racjonalnych powodow do placzu jak nazwalbys swoje uczucia gdy widzisz swoja kobiete rozmawiajaca z innym facetem??

Gość taka jedna studentka filozofii
Anvil - rozwiąż mi to, frajerze, bo chcę z kimś porównać - potrzebuję na jutro na zajęcia z teorii mnogości: Udowodnić że warunkiem koniecznym i dostatecznym na to aby zbiór X był równoliczny ze swoim podzbiorem właściwym jest, aby alef0 był mniejszy od mocy X Udowodnić że żaden podzbiór nieskończony zbioru dobrze uporządkowanego nie ma typu omega* Udowodnić że suma dowolnej rodziny przedziałów początkowych zbioru dobrze uporządkowanego (A,=

Anvil - rozwiąż mi to, frajerze, bo chcę z kimś porównać - potrzebuję na jutro na zajęcia z teorii mnogości: Udowodnić że warunkiem koniecznym i dostatecznym na to aby zbiór X był równoliczny ze swoim podzbiorem właściwym jest, aby alef0 był mniejszy od mocy X Udowodnić że żaden podzbiór nieskończony zbioru dobrze uporządkowanego nie ma typu omega* Udowodnić że suma dowolnej rodziny przedziałów początkowych zbioru dobrze uporządkowanego (A,=

kurwa czemu to się nie wkleja w każdym razie Anvil liczymy na ciebie

Gość mankawanka
żałośni to są współcześni mężczyźni: * płaczecie z byle powodu *za gówniane pieniądze nie chcecie iść do pracy więc pasożytujecie na rodzicach, albo kobietach *totalna niezdolność do macierzyństwa "męskiego" *brak kooperacji w pracy, ściągacie cudze pomysły i podpisujecie się pod nimi *kłócicie się o byle pierdołe, a później dziwicie się, że was z roboty wywalają I to jest tylko część prawdy o "mężczyznach"- tych prawdziwych dziś już nie ma

Gość gość
masz rację, mężczyznni to nie ludzie.

Gość gość
faceci sa egoistami

Gość gość
facet to kosmita,to zrzuty z innej planety,nie dość,że nic nie kuma co do takiego się mówi,to jeszcze nie ma wpisanego programu odczytywania emocji,co do zasilania ,to albo energii wewnętrznej styka by płyta główna działała albo idzie wszystko w ptaszka więc albo może deko kumać albo byś sprawnym kochankiem lenie,obiboki,pasożyty,brudasy,a tylko garstka się wyłamuje z tego obrazka

Gość gość
Jak kobieta ma forsę to szuka kochanka do seksu!

Gość gość
hahaha studentko filozofii - dobre :) sama piszę doktorat z logiki, też po filozofii i chciałam napisać coś podobnego, ale mnie uprzedziłaś. panu autorowi się wydaje, że zagnie wszystkich zadaniami z funkcji! beka. powodzenia na zajęciach z teorii mnogości!

Gość gość
Autorek zginal wlasna bronia :D HAHAHAHA Argumenty mu sie skonczyly i zachowal sie jak kazdy zalosny facet - UCIEKL :D HA HA AHA HAHA