Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnviL

Jako facet, powiem wam prawdę o mężczyznach

Polecane posty

Mamy niesamowity ubaw czytając te wasze kretynizmy, wyprane z logiki, oderwane od rzeczywistości i sytuacji faktycznej. To forum potwierdza pozycję kobiety jako istoty dość głupiej i nie potrafiącej właściwie ocenić zdarzeń. Dlatego jesteście od nas zależne.

Gość a z tamtym co nie tak
Bujaj się, młotku:)

Gość true true.....

Gość najgorzej jak się komuś coś
wydaje A ty pajacu cierpisz na przerost mózgu ,że taki prześwietny jesteś . ?

Gość **biedronka**
to ty jeszcze wierzysz w logike i rzeczywistosc? myslalam ze dinozaury wymarly dawno temu.

Gość jakie życie musi
być nudne gdy ma się obok siebie takiego elokwenta jak ty drentwy autorze

Gość evvela
Anvil to niezależny samiec któremu Matka pierze majty.

Gość **biedronka**
bohater rzygal jadem i sie juz zmeczyl....

Dobra, to udowodnijcie że nie jesteście głupie. zad 1) zbadaj parzystość funkcji --a) x^2 --b) x^3 --c) ln(x) --d) cos(x) zad 2) znajdź punkt(y) przegięcia funkcji --a) x^3 --b) x^2 - 4x + 7 --c) tg(x), D=(0,3) zad 3) podaj punkt przecięcia stycznej zadanej funkcji dla zadanego x z osią 0X lub udowodnij jego brak --a) x^2 - 3 dla x=4 --b) sin(x) dla x= pi/2 To zadanie z klasówki z matematyki z 3 klasy gimnazjum. Czas potrzebny na rozwiązanie wynosił 20 min. Zróbcie choć jedno.

Gość evvela
A co oznacza ^ ten znaczek ? bo chyba nie znam się na matmie skoro pierwszy raz go widzę 20 minut, może i tak, na każde zadanie z osobna..... poza tym co chcesz udowadniać ?! chyba to że masz zbiór zadań z odpowiedziami w domu, hehe

Gość **biedronka**
co za duren, a,d - parzyste, b, c - nieparzyste dalej mi sie nie chce bo trzeba liczyc pochodne. tylkjo idiota moze uwazac, ze ktos jest madry jak opanowal kilka wzorkow matematycznych ze szkoly sredniej

Gość 11.12.1976
haha, nie chciało mi się odpisywać ale jak zobaczyłam te zadania to przypomniały mi się dziecięce przekomarzanki rodem z piaskownicy, w sumie prowokacja AnviLa w całości jest na tym poziomie

Gość **biedronka**
no co Ty gosc skonczyl co najmniej 3 klase gimnazjum

i Ty chyba do tej klasy chodzisz :D wiec dlaczego zaczynasz temat od słów Jako facet... Tobie to nie przysługuje narazie :D i kto Ci nawbijał do głowy ze kobiety są od nas zależne ?! szukasz kogoś kto odwali za Ciebie zadanie z matmy ? :D do książek marsz!

Cóż, czasu minęło dużo a tu zero wyników. ZNOWU WYSZŁO NA MOJE. Łatwo przyzwyczaić się do myśli, że jest się nieomylnym. Jestem skromny, ale to przychodzi samo.

Anvil ty sie pierdolnij czym ciezkim w leb !!! wiesz co to jest test inteligencji Weschlera ???

No widzisz AnwiL lepiej tak się dowartościować niż tłukąc komuś mordę na ulicy....:) Albo zaliczając panienki jedną po drugiej........ Ależ mi zaimponowałeś swoim ścisłym umsłem......... chociaz nie do końca, bo nie wiem, czy Ty sam znasz rozwiązanie (albo masz już gotowca). Ale kłóciłabym się na temat tego, kto od kogo jest bardziej uzależniony.......... Jesteś taki samowystarczalny? No to podziwiam. Poza tym udowadniając komuś jego braki i szczycąc się tym - sam zapewne próbujesz wyleczyć się ze swoich kompleksów. Współczuję Twojej kobiecie (jeśli z nią jesteś lub masz zamiar z nią być w jakiejś tam przyszłości), bo będzie musiała ciągle Ci udowadniać, że zasługuje na Ciebie, a przecież nie o to chodzi. Może wyjawisz jeszcze jakieś ciekawe prawdy o mężczyznach? Jestem szalenie zaciekawiona. Pozdrawiam Geniusza

Aha, a Wy drogie koleżanki nie dajcie się sprowokować Geniuszowi, bo potem mamy taką opinię a nie inną, z kulturą dziewczyny, nie musimy się zniżać do poziomu męskiej populacji i rzucać przkleństwami na prawo i lewo. Kolega pewni zbłądził i można go skierować na odpowiednie tory, jeszcze będzie nam dziękował:)

a pewnie :) podziekuje jak osiągnie wymagany wiek bo jako 15latek kariery nie zrobi :D na kafe z takim podejsciem

Czekajcie, chłoptaś pewnie wertuje książkę z fizyki i nas tu zaraz zarzuci jakimiś wektorkami albo innymi prawidłami do rozwiązania hihihi Pomysły mu się skończyły............. Tak to jest jak mały chłopczyk chce odkryć prawdę o dorosłym mężczyźnie nie mając bladego pojęcia na ten temat.....

Gość Szczypawka
No rzeczywiście... Gratuluję autorowi - chciał ocenić naszą inteligencję życiową na podstawie równań matematycznych :) Ty je pewnie umiesz rozwiązać i to świadczy o Tobie, że jesteś osobnikiem dojrzałym, odpowiedzialnym i nad wyrost rozwiniętym bo potrafisz wyznaczyć "x" z równania :) :) :) Zdradzę Ci sekret - życie to nie matematyka, a poza tym gdybyś wiedział COKOLWIEK o kobietach to nie zadawałbymś nam zadań z matematyki a raczej analizę wiersza :P

Wspolczuje laskom, ktore poznajesz(jesli takowe są)....zapewne biedulki musza rozkminiac twoej zejbiste zadanie matematyczne na pierwszej randce.Polecam psychologa, moze wyprostuje twoje skrzywienie(na mozgu)

no i taka jest prawda o facetach, nie potrafią z kobietami dyskutować, bo koleś się zmył i tyle go widzieli:(

Gość mimi79
Baby są głupie i naiwne a faceci to h...-ale ciągle wierze(w swej naiwności), że nie wszyscy!

Gość facet się zmył
bo mama go zawołała do mycia zębów przed zaśnięciem. Już 20.00, więc dzieci kładą się spać, o ile odrobiły zadania z matematyki :D Chłopcze, a z geografii nic nie zadano?