Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natka21

przyszłe mamy zapraszam

Polecane posty

Gość gwiazdka swiecaca
Natka a jednak jestes w ciąży!!!czytalam twoje topiki a wiec GRATULACJE

Serdecznie Ci gratuluje z calego sercaa!!!!! Chowajcie sie dobrze Ty i dzidzia:)))))) Ile bym dala aby byc w takiej sytuacji, ja juz prawie 2 lata bezskutecznie probuje zajsc.... Pozdrawiam i wszystkiego dobrego❤️

cieszymy sie wszyscy i gratulujemy a teraz sio na forum macierzynstwo, bo tu sie gada o tym jak w ciazy nie byc :)

kapslova: nie tylko jak nie byc:P Natka: moge doktorat napisac z nieplodnosci... Tone badan a nie tylko podstawowe.... Buziak i wszystkiego dobrego:))))

kapslova, eee nieee, nie o to chodzilo;););););) Tylko o to ze rozne problemy ginekologiczne babki maja: nie tylko jak NIE zajsc;)

Joannaz zobaczysz wszystko będzie dobrze zobaczysz. Nie możesz o tym myśleć poprostu a zobaczysz ze wszystko sie ułoży. Ja też miałam problemy

Natka, nie mysle,mam to gdzies juz:) Bedzie to bedzie, nie to tez musze zyc, sa inne wyjscia.... Mam teraz inne klopoty na glowie;) Pozdrawiam🌼

aaaa... no tak, o tym to wiem,joannaz... ja tylko probuje ocalic ten topik od bezwzglednych rak moderatorow. taka dobra jestem :D:D

kapslova: a modertorzy usuwaja takie topiki?????????? W szoku jestem, komu to przeszkadza?:/ Niech usuwaja te banialuki typu: kapalam sie na basenie, czy moge zajsc od cudzych plemnikow? Co 2 temat tu taki, az mdli czlowieka....

usuwaja, ja im sie zreszta nie dziwie... jest regulamin i regulaminu ktos musi przestrzegac, jesli nie forumowicze, to przynajmniej moderatorzy. bywa roznie, moze nikomu to tutaj nie bedzie przeszkadzac i topik zostanie - mi tam wszystko jedno, ale topik o przyszlych mamach bardziej kwalifikuje sie na macierzynstwo niz na antykoncepcje ;)

jasne tylko ze to forum: ginekolog-plodnosc-antykoncepcja Worek, w ktory mozna wrzucic tak naprawde wszystko:D:D Pozdrawiam❤️papapa

Natka jeszcze tylko cos dla Ciebie: Zdejcia dzidzi dzien po dniu, tydzien po tyg, miesiac po mcu.... Po kolei klikasz w : Weeks from Last Menstrual Period Week 1 | Week 2 | Week 3 | Week 4 | Week 5 | Week 6 | Week 7 | Week 8 | Week 9 | Week 10 Week 11 | Week 12 | Week 13 | Week 14 | Weeks 15-28 | Weeks 29-40 http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php#week1