Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajaona

podoba wam sie imie Astrid?

Polecane posty

Gość takajaona

Ogladalam kiedys film "Bialy oleander" i tam bohaterka miala na imie Astrid od tej pory to imie strasznie mi sie podoba... Wiem ze nie nazwałabym tak swojej corci bo jestem tchórzem :( Balabym sie opinii innych. Uważam ze to imie ma w sobie cos niezwyklego. Co o tym myslicie?

Gość mollagggggggggg
moze odrazu asteroid straszne imie

Gość taa jest takie uliczne
:P

Gość takajednaona
nie asteroid tylko Astrid jak Astrid Lindgren autorka ksiazek dla dzieci :)

Gość manuellina
oczywiscie to polskie imie? ;)

Gość takajednaona
nie, nie Polskie. I smiesznie sie łaczy z Polskimi nazwiskami. Ale uwazam ze imie samo w sobie ejst przepiekne i ma taka moc :) Bardzo mi sie podoba :)

mnie się nie podoba, zupełnie nie polskie, i tak nie nadasz takiego imienia dziecku w Polsce

Gość takajednaona
Fraszka napisalam juz ze nie dam ... tylko ze jest sliczne i ze gdybym mieszkała za granica nawet bym sie nie zastanawiała :)

uwazam ze takie imie to krzywda dla dziecka Jak koledzy beda na nie wolac?? wiem ze kazdy chce byc orginalny ale imie ma sie na cale zycie wiec moze znajdziesz jeszcze cos ciekawego:-)Pozdrawiam

Gość przecież dziewczyna
nie pisze, że tak dziecku daje na imię, tylko, że jej się podoba :o Mnie też się kiedys bardzo podobało, teraz troche mniej, ale nadal uważam, że to ładne imię. :)

Gość no dla mnie bomba
jeszcze jak masz na nazwisko np. Golonka Astrid Golonka pieknie prawda?

Gość Takajednaona
napisalam ze to imie nie pasuje do ŻADNEGO polskiego nazwiska... nie chce go nadawac dziecku bo jest niepraktyczne... ale piekne...

Gość buka poka
A może dasz tak na drugie imię?

Gość Takajednaona
włąsciwie by pasowalo... Maria Astrid... ale chyba nie :) Nazwe tak kotka jak go sobie kupie na stare lata :)

Gość imię ładne
ale w połączeniu z polskimi nazwiskami pewnie brzmi komicznie. Dobrze, że nie dasz tak na imię swojemu dziecku. Mi podoba się Melania, ale to imię pasuje do starej panny , a nie do dziecka. Tak, że pwenie kiedyś dam na imię córce Kinga Aleksandra(mnie się podoba):) P. S. Mój kolega miał psa - Astrid :)

Gość Takajednaona
ja bede miec kiedys kotke Astrid :) a Melania to super imie :) A dla dziecka Melcia... Znam mala Melanie :)

Gość odadoradosci
Ja nazwę swoją córeczkę Astrid strasznie mi się podoba to imię i juz postanowiłam

:D Mnie się natomiast bardzo podoba ADIAMENTINI... czyli po grecku diamentowa... Oczywiście nie nazwałabym tak dziecka i moja córka, która przyjdzie na świat w kwietniu będzie się nazywała Anna Maria... ale moja koleżanka, która mieszka na stałe w Grecji i ma męża Greka tak właśnie nazwała córkę... po babci męża... Nie wiem dlaczego ale w brzmieniu tego imienia jest coś magicznego. :)

Gość sdasda
ładne imię ale w Skandynawii. W Polsce to po prostu koszmarna pomyłka i leczenie kompleksów mamuś...

Astrid to ładne imie, ale możliwe że ciebie zauroczyła słodycz tej aktorki a nie jako tako samo imię. Nadzwyczaj piękna jest, mnie sie podoba imię Liliana...

Gość Anialisa
Mojej koleżanki matka (jakieś 55 lat) ma na imię Astrida. Tak, tak Astrida! W życiu bym nie uwierzyła, gdybym nie widziała prawa jazdy jej matki! Jest polką i ma polskie nazwisko. A czy pasuje, sama nie wiem.

Gość 123 ^^
Ja mam na imię Astride ;) urodziłam sie we Francji. Mój tata jest francuzem a mama polką ;) mojej mamie i tacie bardzo podobało się to imię i bardzo fajnie brzmi z moim nazwiskiem ponieważ mam nazwisko francuskie ^^ Podczas przeprowadzki do Polski miałam 2,5 roku. W szkole to imię bardzo podoba się nauczycielom i moim kolegom,koleżankom . Obecnie chodzę do I gim. ^^ Najśmieszniejsze jest to że podczas różnych konkursów recytatorskich,muzycznych w których uczestniczę, ponieważ jak inni twierdzą:" mam talent do śpiewania i recytowania" , powstaje zdziwienie i dużo ludzi się mną interesuje :) To jest bardzo fajne ^^ Osobiście bardzo się cieszę że rodzice nadali mi takie imię i nazwisko :)

Gość no jak nie mozesz, jak mozesz!
oczywiscie ze mozesz nadac to imie, jako 2 nadane. to absolutnie zgodne z prawem. 1 dajesz polskie a 2 Astrid i dziecko wolasz od malego tym 2. wszytko zgodne z prawem. a imie sliczne. wole sto razy od nikoli i nadii, bo to imiona jak prostytutek ze wschodu. ps. a wlasnie? nikola i nadia to polskie imiona? :o nie? hmm dziwne, bo tyle ich ludzie miesiecznie nadaja w usc.

Gość porażka mi na drugie
Mnie się natomiast bardzo podoba ADIAMENTINI... czyli po grecku diamentowa.--------------- HAHAHA , może lepiej Augumentin albo polopirynka.

Gość porażka mi na drugie
Kochane młode mamuśki teraz w modzie jest imię Belzebubek.