Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanka222

Pozbyłam się krost ale...

Polecane posty

Gość Zuzanka222

... zawsze musi być jakieś \"ale\" :). Niby nie mam już tych uciążliwych krost, zresztą nigdy nie były one jakieś mega ogromne, ale na policzkach, a szczególnie na brodzie i w okolicach ust pozostały naprawdę bardzo nieesteucznie wyglądające przebarwienia:(. I one strasznie psują cały efekt, nawet nie mogę się cieszyć tym, że jakoś udało mi się opanować sytuację na twarzy... Są niemal wszędzie, na całej powieszchni policzków, lecz najbardziej widoczne są właśnie tam, gdzie wspominałam... Czy jest jakiś sposób na pozbycie się ich i uzyskanie \"normalnej\" :P jednolitej cery?? A może one znikają poprostu z czasem?

Gość mikrodermabrazja

Gość zuzanka222
No tak... Ale to dosyć drogie...

Gość coralie
peeling (2razy w tygodniu) +dobry krem nawilzajacy

Gość bardzo dobry jest
żel Clinzacne-nie tylko rewelacyjnie usuwa trądzik, krosty i inne wypryski ale również świetnie usuwa blizny po ww.świństwach.Tylko na receptę u dermatologa, koszt vok.20zł.Naprawdę polecam. Ewenutalnie możesz jeszcze zastosować Detreomycynę-antybiotyk działający antybakteryjnie, przeciwzapalnie.Również pomaga.Tylko na receptę i należy nie stosować zbyt długo.

Gość zdecydowanie mikrodermabrazja

Gość fresco
rób jak najczęściej pilingi, a poza tym używaj kremu no-scar na blizny i przebarwienia.

Gość Zuznaka222
bardzo dobry jest ---> a czy ten żel Clinzacne ma skutki uboczne typu łuszczenie się skóry czy przesuszenie? A macie może jakieś doświadczenie z Retinem A? On też jest na przebarwienia?