Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimfa

Mój facet spotyka się z mężatką

Polecane posty

Gość mimfa

Ta mężatka ma syna. Właśnie dzwoniła moja koleżanka i mi o tym opowiedziała. Wyszedł od tej mężatki przed chwilą, a był tam całą noc. Dzwoniłam do niego wczoraj ale nie odbierał telefonu.Jestem w szoku, nie wiem co mam robić?. :O

Gość jest wiele takich przypadków
moja koleżanka 33 letnia spotyka sie na seks z chłopakiem który ma 23 lata i oczywiście dziewczyne.....to dziewczatko takie w nim zakochane i tak ufajace ze pewnie nigdy by nie uwierzyło co jej ukochany robi raz w tygodniu..... faceci tacy sa ...

Gość malutka mimi
pośledzić go troszeczkę i posprawdzać... a jak sie potwierdzi to powiedzieć że o wszystkim wiesz, żeby się nie wykręcał bo na własne oczy widziałaś jak od niej wychodził...

Gość eeeeekkkkkkkkkk
przykre:(

Gość upupupupupupupuuu
nieważne z mężatką czy nie zdradza Cię co robić? odejść od niego

Gość tuiititor
moja koleżanka, mężatka, 4 dzieci (35 lat) spotyka się z facetem 26-letnim, który za 2 miesiące bierze ślub, dziewczyna nic o tym nie wie

rzuc go..to jednoznaczne przeciez chyba nie byl u niej cala noc zeby naprawiac kran

Gość jest wiele takich przypadków
oj duuuuużo tych przypadków , o których dziewczyny nic nie wiedza przygladaja sie uważniej swoim rówieśniczkom, koleżankom, a tymczasem oni maja starsze kochanki, przeważnie majace mieszkanie wiec prawdopodobieństwo , że to sie wyda jest baaaardzo nikłe

Gość zaproś go i pogadaj
wiem, że możesz być w szoku. przeżyłam to samo.:( ja swojego zaprosiłam pod pozorem naprawienia czegoś w moim kompie zaraz po takiej samej wiadomości. przyszedł prawie natychmiast.domyślam się,że wracał właśnie od niej bo kiedy dzwoniłam na komórkę słyszałam warkot samochodu. zachowywałam się jak gdyby nic ale w pewnym momencie powiedziałam mu że wiem co robi bo mi o tym ktoś powiedział. zaczął szaleć, tłumaczyć się, wrzeszczeć(co za łajza, jeszcze ośmielał się wprowadzać mnie w błąd).powiedziałam mu żeby wynosił się do niej na zawsze, nie chcę takiego łajzy! wyszedł trzaskając drzwiami. od tamtego czasu dzwoni i przeprasza. chce być ze mną ale ja nie mam litości dla tego sukin*....!!!!!!!!!!

Gość mimfa
Nie wiem...nie wiem co mu powiedzieć? Trzęsie mnie z nerwów :( To takie wstrętne.

Gość mimfa
Dzisiaj nie jestem w stanie niczego robić. Płaczę strasznie..............Wszystko zepsuł. Dlaczego tak jest. Byłiśmy tacy szczęśliwi. Dlaczego tego nie szanuje? Nasz związek był zgodny, czego mu mogło brakować?

zrób to właśnie dzisiaj, bo jak ochłoniesz i on zacznie ci tłumaczyć jaki on biedny jest to będziesz skłonna być z nim dalej

Gość mimfa
Jestem pewna. To koleżanka jeszcze z lat dzieciństwa.Przyjaźnimy się i zawsze mogłam na niej polegać. Nigdy mnie nie zawiodła. Macie rację, zadzwonię do niego! Ale...co mu powiedzieć. Nie chcę zdradzać tego, co powiedziała koleżanka. Nie chcę, żeby pojechał do niej i zrobił jej awanturę....

Gość mimfa
"Dreszczyku... dojrzałości, którą Ty nabędziesz za parę lat..." - to śmieszne, wybacz. Tego "dreszczyku" było aż nadto u nas :O

Gość z tym dreszczykiem
to wybacz.... hmmmmm....ale to twoje odczucia jago mogły być zupełnie inne

Gość mimfa
Zadzwoniłam. Powiedziałam, tak jak ktoś mi radził, że potrzebuję pomocy do kompa. Powiedział, że przyjedzie za dwie godziny bo dopiero wstał i musi się doprowadzić do porządku.............:O

Gość ZDZICHU I LOVE YOUyt
cyt: "Byłiśmy tacy szczęśliwi. Dlaczego tego nie szanuje? Nasz związek był zgodny, czego mu mogło brakować?" a moze kiepsko jeczalas podczas sexu?

Gość mimfa
Tak jego mogło być zupełnie inne, już wiem :O Denerwuję się bardzo nie wiem jak to mam powiedziać?

Gość mimfa
Zdzichu on nie narzekał:O

Gość ZDZICHU I LOVE YOU
mam racje?

Gość ZDZICHU I LOVE YOU
masz 2 godziny wez kapiel, zrob sie na boginie i wciagnij go do lozka wyda sie wszystko my faceci nie lubimy awantur...:)

Gość mimfa
Nie masz racji. W seksie niczego mu nie brakowało, zawsze był zadowolony. :P Pomóżcie, tak się denerwuję, co mam mu powiedzieć?

spytaj czy coś by chciał tobie powiedzieć gdzie był dlaczego to zrobił, czu czegoś mu brakowało powiedz że byłaś z nim szczęśliwa dowidzenia...

Gość daj mu w pysk

Gość ZDZICHU I LOVE YOU
I JĘCZZZZZZ... porzadnie....:) Bez udawania....:)

Gość zdzichu co ty z tym jeczeniem
braki jakieś masz czy jak ??? ;P

Gość ZDZICHU I LOVE YOU
moja rada najlepsza ZAPOMNIJ o tym ...:) i sexuj na maxa TO JEDYNY SPOSOB...:)

mój też był zadowolony oni już tak mają i nie potrafią się zmienić i to nie chodzi o ciebie tylko o niego niedaj sobie wmówić że coś z twojej strony było nie tak bo jakby coś mu przeszkadzało to by tobie powiedział a teraz zacznie się wymyślanie że ty złą kobietą byłaś a on taki zapracowany i nierozumiany

Gość ZDZICHU I LOVE YOU
BRAKOW NIE MAM, ale lubie FONICZNE LASECZKI....:)