Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koleżanka koleżanki

Jaki przent dla 19 letniej dziewczyny?

Polecane posty

Gość ja wlasnie mam 19 lat
i chcialabym dostac na przyklad jakas ksiazke przydatna na studiach, cos fajnego do pokoju (ostatnio dostałam od przyjaciolki lampe woskowa - takie bąble plywaja w srodku od gory do dolu - bardzo fajna sprawa), karton Grześkow, cos z bizuterii (ale takiego, zeby trafialo w gust-np lancuszek czy delikatna bransoletka), jesli obdarowywalaby mnie bliska osoba, np przyjaciolka, to ucieszyloby mnie cos zrobionego wlasnorecznie, np poduszka z haslem, ktore znamy tylko my czy kubek z jej zdjeciem... moze cos z tego Cie zainspiruje....pozdrawiam :)

Gość na prezent
wibrator z dildo:classic_cool:

moze sprobuj mi napisac jaka osoba jest Twoja kolezanka to postaram Ci sie cos polecic :)

Gość biedroneczki sa w kropeczki
moze korale w galerii teraz tyle tgo kup jakies 25-30 zl

wiesz co korale odpadaja bo w takich rzeczach nie chodzi, co najwyzej delikatne kolczyki, ale nie korale, to nie jej styl. a co do opisu - studiuje socjologie, chociaz chciala isc na psychologie, uwielbia ksiazki kurde nie wiem dokladnie jakie, ale kiedys w bibliotece wypozyczalam dla niej \"zielone jabuszko\" izabeli sowy, niesety dlugo sie z nia wtedy nie widzialam i nie dalam jej tej ksiazki, a potem biblioteka mnie scigala no i nie przeczytala jej, jest otwarta, szczera, nielubi dzieci, bardzo pomocna no kochana :)

Oskar i pani Roza - to w sumie ksiazka uniwersalna, bardzo piekna i poruszajaca a z drugiej strony nie jest to zaden ckliwy romans. Znajdz sobie w google recenzje i sama ocen, ale mysle ze jesli jeszcze tego nie czytala to to bedzie dobry wybor.