Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominiczka...

Jak pomoc jak on ucieka...

Polecane posty

Gość Dominiczka...

Ciezki przypadek.... Facet ma problemy, finansowe, w rodzinie, ogolnie przybity i przygnebiony... Nie jest moim facetem (niestety juz :( ) ale spotykamy sie i ja probuje to jakos naprawic, on widze tez, ale nie ma do tego narazie glowy... tak wiec nie susze mu glowy o powrot, ale tez nie wiem jak mu pomoc w problemach, na ktore niestety nie mam wplywu. Zalezy mi by mu minely troski, ale poki co jeszcze je ma. Co robic by czul sie lepiej. moze na mnie liczyc i o tym wie, zawsze jak jest u mnie, staram sie jakos zeby zapomnial o problemach, rozmawiamy, smiejemy sie, tulimy i jest dobrze... Jest takim typem czlowieka ktory sie zamyka w sobie jak ma problemy, stara sie sam je rozwiazac, oczywiscie na sile nie bede z niego tego wyciagac, bo wiem co przezywa... jak pomoc takiemu mezczyznie? przeczekac, wspierac, w milczeniu znosic jak chce mi sie krzyczec :(

Gość Dominiczka...
Bylismy cos okolo 2 lat, rozlaka trwa kilka miesiecy, powod: ciagle klotnie. teraz chce by wiedzial ze moze na mnie liczyc, choc wiem ze tylko tak moge go wspierac.... gwiazdko jak to sie skonczylo u Ciebie... Wiesz on ucieka tez od zwiazku z powodu tych problemow,

mozemy pogadac na gg, mam mnostwo do powiedzenia w tym temacie chyba laczy nas identyczna sytuacja 362370

Gość Dominiczka...
Chwilowo nie moge korzystac z gg, ale numer zapisalam, mozesz napisac maila to sie odezwe :)

Gość Dominiczka...
Moze powiem tak, mam stalego nicka a nie chce sie tu ujawniac z mailem, dlatego wlasnie poprosilam o twoj mail ;) Chyba ze chcesz tu popisac :)

Gość Dominiczka...
Bardzo chetnie przeczytam :)

Gość Dominiczka...
Oj :( Dokladnie tak jak u mnie, mowi ze kocha, ze chce byc ze mna, ale... najpierw musi sobie to poukladac... Boze nie wiem jak sobie z tym poradzic... Nie czekam tak dlugo jak Ty bo widze ze juz rok czekasz... Nie wiem co robic, moge tylko byc obok i go wspierac, nie naciskam na nic... Wiesz ludzie sie pukaja w glowe jak im mowie ze facet nie chce byc ze mna bo ma problemy.... A widocznie sa takie typy ludzi... On powiedzial ze nie chce mnie tym obarczac, ze sam musi sobie poradzic z tymi problemami... jak tu zyc :(

Gość Dominiczka...
czytam twoje dalsze wypowiedzi... Podobnie jest u mnie. Mowi ze sie pogubil, nie umie odpowiedziec na swoje pytania a co dopiero na moje. Widze ze sie pogubil strasznie, wczesniej byl silny i dawal ze wszystkim rade.... Mowi ze kocha, w to wierze, bo to taki czlowiek ze raczej by powiedzial ze nie kocha i nie chce mnie. A jednak jest kontakt, czasem slaby ale jest. Zawsze sie odsuwal ode mnie jak mial problemy ale bylismy dalej razem. jak sie rozstalismy nie mial takich wielkich problemow jak ma teraz i moze dlatego nie chce narazie byc ze mna. Aczkolwiek powiedzial ze chce byc ze mna ale jak sobie wszystko pouklada... no wlasnie czy to zwodzenie czy naprawde problemy az tak mu wszystko przyslonily?

Gość Dominiczka...
Ciebie tez tam widzialam na topiku ;) Myslalam ze to jakas dziwna sytuacja. Dla nas jest jasne- kocham kogos chce z nim byc, nawet jak nie jest rozowo.... A On, ucieka. Mowi ze kocha, ze chce byc... To dlaczego ucieka???

Gość Dominiczka...
zmeczona nie znam twojej historii, mozesz cos napisac...??? tez jestes sama, ale obok tego ktory ma klopoty i ucieka...

Gość chce misia przytulanke
Dominiczka... powiedz prosze jestes z Opola?

Gość Dominiczka...
Nie z Opola :P ale z okolic.... :)

Gość Dominiczka...
Nie z Opola ale... z okolic :) :) zmeczona---> mi zostaje czekanie i wspieranie, juz przestalam prosic o cokolwiek i wymuszac jakies decyzje, ale boje sie ze nigdy sie nie zdecyduje, ze bedzie wiedzial ze jestem obok, ze nie musi ze mna byc by mnie miec,...

Dominiczka moj zwiazek sie rozpadl. Obecnie mamy kontakt raz na 2-3 tygodnie. On nadal ma problemy, powiedzial ze sie wstydzi Teraz nie wiem czy to prawda czy juz wymowka..

Twoj chłopak ma na imie Sławek? do Dominiczki...

Gość Dominiczka...
Nie :)

a to przraszam, bardzo bardzo podobna sprawa, zycze powodzenia w rozwiazaniu

Gość Dominiczka...
Dominiczka to nie moje prawdziwe imie zeby nie bylo... gwiazdko ja juz sama nie wiem, w sumie po co by mieli sciemniac, jakby nie kochali, powiedzieli by prosto z mostu, skoro sa przy nas, choc tak daleko, wierze w jego slowa. Zreszta my to widzimy, my ich znamy...

Dominiczko-moja historia dluga...nie dam rady opisac...na tamtym topiku mozesz poczytac... dziewczyny-zalozmy,ze oni chca byc z nami i maja dolujace ich problemy, depresje itp. Jak my mamy im pomoc???? czekac az problemy mina??? faceci, gdy im cos nie wychodzi, strasznie sie zamykaja...wstydza sie- jak im pomoc???

Gość Dominiczka...
Gwiazdko zapisalam sobie twoj numer, odezwe sie jak tylko bede mogla....