Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Moja teoria na temat zwiększonej liczby samobójstw.

Polecane posty

Gość undertaker
coś ci powiem tępa krowo, masę ludzi decydują się na samobójstwo bo na ten przykład cierpią na depresję wiesz na czym polega depresja popaprana istoto? na tym, że neurony mózgu nie wychwytują serotoniny, która jest potrzebna do tego, żeby się tak tępo i popierdolenie cieszyć z byle gówna jak ty to robisz..oni są chorzy..ale nie przegrani..bo tu nie ma przegranych ani wygranych..nikomu tego nie życzę, nie będę życzyć nawet tobie..odpuść Ci Boże, bo nie wiesz co pierdolisz

Gość undertaker
jeszcze coś dodam, słowo na niedzielę proszę cię leonora, idź do najbliższej przychodni dla zwierząt, popros zeby cię uspali, albo do najbliższego szpitala błagaj o pavulon, kurwa, bo wcześniej czy później okaże się, że życie cię przerasta, a i ja jakoś nie mam ochoty czytać, chociaż ze względu nadmiaru emotikonek, czyli przerostu formy nad treścią, to raczej oglądać, tych popierdolonych topiców, które ani nie bawią, ani nie prowokują

jaaaaaaaasne... nie każdy kto ma/miał depresję popełnia samobójstwo. nie śmieję się z samej depresji. nie śmieję się z ludzi którzy np. chorują na raka i zamiast umierać dodatkowy miesiąc w męczarniach skrócą to. nie śmieję się z ludzi którzy zabili się walcząc (np. aby nie wydać współspiskowców, ale także terrorystów-samobójców). ale poza tym: miałeś chamie Złoty Róg - życie. nie chciałeś go, nie walczyłeś o nie, stchórzyłeś - to gówno ci będzie z tego co teraz się dzieje. Pogardziłeś życiem, więc nie masz teraz praw.

Gość Franek z fabryki firanek
Leonora kocham Cie.

Gość undertaker
ja pierdolę, ty dalej nie rozumiesz.. wiesz co ostatnio odkryli naukowcy..że ta sama przyczyna, a więc nie wychwytywanie serotoniny przez neurony mózgowe jest przyczyną tzw. nagłej śmierci łóżeczkowej u niemowląt.dziecko nie ma siły się podnieść i umiera tak też mają ludzie chorzy na depresję i inne gówna, nie mają siły walczyć, nie mają wyboru, nie mają siły wstać... a co powiesz o ludziach chorych na schizofrenię, wśród których dopiero jest masówka? a może wolałabyś się zmierzyć z tą chorobą i pokazać jaki jesteś kurwa rycerz?

Gość undertaker
ja mam zawsze rację, wszystkie poglądy które nie są politycznie poprawne są ZUUUUUUUUUUUUUUUUUUE! chwalmy wszystkich samobójców, albowiem to choroba ich zmusiła! współczujmy wszystkim pedofilom, bo to przez chorobę mają taki popęd! uniewinniajmy wszystkich modrderców bo to przez patologiczne dzieciństwo/ uprzedzenia rasowe/ biedę/ spisek bogatych tak postąpili!

Gość Etepe Kakoko Bwangwa
Undertaker kocham Cię.