Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytoń

czy na forum zaglądają ludzie około czterdziestki ???

Polecane posty

dziewczyny co się tu dzieje, czytam i oczom nie wierzę, cóż to za pomarańczka zawitała? a TAK A PROPOS LUBIĘ GRECHUTĘ.....ale wolę Republikę...:) No ale cóż na niej się wychowałam , to była moja młodość a Ciechowski moim guru ...:)Szkoda tylko że tak młodo zmarł....

a Franio vel Genek vel Janek chyba się obraził, czy co? A taka ciekawa jestem, jak tam kocinka...

boniu teraz to pomarańczka jest cywilizowana, ale co było wcześniej.... Interweniowałam u moderatora, bo nie dało się patrzeć. Ale już jest dobrze :) Wybaczyłyśmy razem z grazzą ;)

No wreszcie śpiochy sie ruszyły...Do pisania...A z tą czarownicą....? to coś w tym jest....Bo ja mam takie wewnętrzne odczucie że w poprzednim życiu też byłam czarownicą.....To może dlatego tak nam się fajnie gada.....Witaj Boniu

Cześć Grazza , wiecie co te hasła Janka to jakby mi przypominały lekko Frania, Smitty chyba masz rację...

no widzisz :) miałam organizowć sabat, ale tytoń chciał, żebym go zabrała ze sobą, to czekam, aż wróci ;) A propos- martwię się o niego ;( Więc jak już będzie, to zapraszam do współuczestnictwa ;)

NO to jak się już okazało ,że mamy podobne \"gusta\" to może lubicie też\" Dżem...........................................Za oknem żywi ludzie, inny wymiar, inne życie Czy wiesz jak ciężko jest, walczyć z każdym nowym dniem Każdej nocy modlić się o bezpieczny, spokojny sen Bez nadziei i bez szans, spojrzeć w karty, mówiąc pas

no, to nas już trzy plus tytoń... O miotły się nie martwcie, mam znajomości u Lucyfera - wypożyczy ;)

No Grazza Dżem ..to jest to, uwielbia go też mój syn który ma raptem 16 lat...

Może być i miotła ale mam coś takiego w sobie że jak już się \"nakręcę\" to jakaś wewnętrzna siła podnosi mnie do góry....;)

Moje dziecko miało do tej pory długie włosy, ale jak poszedł do szkoły wojskowej to ściął bo mu przeszkadzały, ale na basówce gra nadal...właśnie dzisiaj mi oświadczył telefonicznie, że w piątek jak wróci do domu to mam go zawieźć na przesłuchanie jakiegoś zespołu rockowego , ma tam grać ...i co zrobić, pozwolić czy zabronić?

szkoda że nie możemy tego słuchać jednocześnie....Jestem ciekawa czy ten Ktoś ..pomarańczowy jutro się ujawni

grazza, mnie też unosi, ale cóż.. miotła musi być . Już nie wspomnę, że mam czarnego kocura :) a i jakaś kula się znajdzie...

Boniu jak ci pomóc?! ....... Smitty....MAM kulę ha ha To kiedy przypuszczalny termin

Smitty, Grazza dzięki...jakoś dam radę ale trzech facetów + pies to nie na moje siły, biednej małej kobietki, słabej i chudej do tego...:)

Grazza moje 16i pół. i 8 i pół...nic dodać nic ująć + 40 stka u męża...:)

Bonia ale jak ty jesteś słaba i na dodatek chuda to ty m bardziej potrzebujesz naszej pomocy;)

boniu ;) i pies to pies? gdyby suka, to byłoby Was dwie :) równowaga jakaś... nic to - masz nas :)

Grazza no właśnie, ale w jaki sposób???? Ostanio znalazłam sobie nawet fajnego przyjaciela, ale mąż też jest super(jak się postara)...;)

Smitty...ja Cie bardzo przepraszam , ale jestem z Wami od niedawna i tak szczerze Ci powiem że nie czytałam wszystkich wpisów:o ....A moje córki: jedna 12 ,druga 17