Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help...

intymny problem

Polecane posty

Gość help...

od dwoch dni mam okropne pieczenie nerzadow rodnych...nic nie pomaga-nawet clotrimazolum;( pomozcie!!

Gość mensch
a mozesz podejrzewać co jest tego powodem? Kiedy ostatnio współzyłaś i czy był to stały partner?

Gość adrfgadfgadfg
zapalenie dróg moczowych

Zapieprzaj do lekarza , a nie opowiadaj o tym , coooooo? może mam cię podrapać ... jest taki topik o grzybicy pochwy - tam spytaj ...

Gość help...
staly,ja jestem jego pierwsza o on moim... ostatnio w srode... alew nigdy czegos takiego nie mialam,bol nie do zniesienia;(

Gość help...
TERMINATOR-jest niedziela i nikt mi nie pomoze...;(

Gość help...
pomocy,prosze😭

Gość help...
dlaczego mi nie chcecie pomoc??proszę!!

Gość adrfgadfgadfg
może cipronex ale nie wiem czy nie jest na receptę...

Mówisz, ze cię boli ? a czy przypadkiem nie podczas sikania? Może to zapalenie pęcherza moczowego .

Gość mensch
w jakim mieście mieszkasz? A dokladnie gdzie boli? Mozesz to określić?

Gość nozesz matko jedyno
czy wam Zdrowie zamkneli?????????????? nie zycze sobie nadziewac sie tu na swedzenia, pieczenia, bole, wycieki i wysieki z bog wie jakich miejsc 😠 Z R O Z U M I A N O ????????? NO ! :D:D:D

Gość help...
trojmiasto... odczuwam bardzo silne pieczenie calej okolicy intymnej-jakby mnie ktos zapalniczka przypalal... podczas siusiania boli najmocniej... do dzis pomagal mi clotrimazolum ale dzis bol jest tak silny ze nie moge juz wysiedziec...;(

Gość help...
nozesz matko jedyno-> TO NIE WCHODZ!!PROSTE ;x

Gość heheheeeee
no to msz problem ...ja tak mialam jak cipke na solarim przypalilam:P

paulina 188 niezły pic!!! zalogowałam sie dawno juz, i nic. ty za to jako polecajaca napewno cos dostaniesz. do autorki topicu wejdz sonie na forum \"grzybica pochwy\" tam napewno znajdziesz pomoc i wskazówki.

Gość nozesz matko jedyno
czytaj temat forum, dziecko to o wiele prostsze :P

Gość help...
wchodzilam,ale tam tylko podaja nazwy lekow na recepte a ja potrzebuje dzis jakis dorazny ale domowy srodek,bo zaden lekarz mnie nie przyjmie;(

Gość help...
a co ci to prezszkadza?? nie chcesz o czyms czytac to tam nie wchodzisz... nie zycze ci nigdy takiego bolu w tym miejscu....podejrzewam ze to gorsze od porodu bo nawet znieczulenia nie ma...:O

Gość kalen
popros swego stałego aby szybko i długo teraz w Ciebie wszedł....to daje ulge na godzine

Gość help...
czuje,siusiam co 20 minut mniej wiecej... co mi moze byc??:/

Gość help...
co to moze byc?? :O

Gość help...
HALO!!!! POMOZCIE

Gość help...
hej!! boli,pomozcie mi cos z tym zrobic...;(

Jesli czujesz pieczenie i silny ból podczas oddawania moczu , ale to taki, ze włosy stają deba ( najbarziej w momencie kończenia siusiania) to na 1000% masz zapalenie pecherza moczowego . Trochę wporowadziłaś wszystkich w błląd tym pieczeniem w miejscu intymnym ... Rozumiem, ze skóra cię nie piecze i nie swędzi , tylko w środku no i podczas oddawania poczu - takie parcie i ból , ze aż się wyć chce ? I jedyne co można ci polecić , to jak najszybciej iść do apteki i kupić coś odpowiedniego w aptece - każdy lek bez recepty i każdy farmaceuta ci go da . I brać te tabletki jak najszybciej i nie przerywac nawetjak już przestanie bileć ...

Gość help...
tak,piecze mnie glownie tam ale pochwa rowniez:O Jakie to moga byc leki,wiesz? nie mam za duzo kasy wiec nie moga byc za drogie....:(

Gość to zapalenie pęcherza
moczowego i może połączone z zapaleniem pochwy lub infekcja grzybiczą, doraźnie mogą pomóc nasiadówki nad gorącą wodą lub po prostu gorąca kąpiel, konieczna jest wizyta u lekarza, jesli jestes z Gdańska, jedź do centrum medycznego na ulicę Majewskich tuz obok szpitala na Zaspie, wieczorem powinien byc dyzur internistyczny, jeżeli nie możesz wytrzymac dłużej, spróbuj uderzyc po prostu na pogotowie, tam zawsze jest lekarz, który da Ci leki na recepte, choćby zwykły furagin, po którym przykre objawy mijaja w ciągu godziny

Gość help...
jestem z gdyni... nie mam jak dojechac na pogotowie,bo autobusem nie dam rady...;(

Gość to zapalenie pęcherza
oczywiście da receptę na leki ;) i naprawde jedź, bo takie zapalenie pęcherza to totalna katorga, wiem cos o tym, dlatego zawsze mam furagin w domu, tak na wszelki wypadek