Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adi..

zachowanie faceta

Polecane posty

Gość adi..

chce zapytac czy jesli facet zaprasza dziewczyne do restauracji i kina kilkakrotnie, fajnie spedza z nia czas i w ogole jest super i w pewnym momencie nie daje znaku zycia to co ta dziewczyna ma o nim myslec. Czy moze to byc skutkiem jakiegos zachowania, zazdrości( nie sadze abym dawala mu takie powody), staje sie oziebly lecz momentami zwraca na mnie uwage- tak abym tego nie zauwazyla. Wczesniej pisal smsy itd posylal calusy a nagle milknie i nie raczy dac znaku zycia poza spotkaniami sluzbowymi. Gdy w dodatku lacza nas stosunki zawodowe i mimo wszystko widujemy sie co jakis czas lecz bardziej sie unikamy, czy moze byc tu powodem obawa przed przelozonymi, czy zbyt szybkie tempo. Czy jesli pozniej bedzie chcial (a zapewne tak) odnowic stosunki to zgadzac sie na to. Ja raczej jestem za nie lecz moje serce za tak.

Nie bedzie chciał. Gdyby chciał podtrzymać z Tobą kontakt już by to zrobił. Nie ma co sobie robic nadzieii.

Gość olewałaś go
to się rozmyślił alb doszedł do wniosku, że zs szybkiego dupczenia nici albo cie poznał i zorientował się, że to nie to

Gość ja bym ci radziła poczekać
udawać że Cie to srednio interesuje. A jak będzie chciał odnowić znajomość to powiedz że myślałaś że już nie jest zainteresowany. I wyraź zgode na spotkanie dopiero jak zobaczysz że leży na Twojej wycieraczce i błaga o wybaczenie :-p