Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RUTYNA W ZWIĄZKU...

smutna

Polecane posty

Gość RUTYNA W ZWIĄZKU...

jestem w prawie 2 letnim juz zwiazku z facetem ktorego Kocham i ktory mnie Kocha... niby wszystko jest ok ale boli mnie to, ze nie jest juz tak jak kiedys... wiem ze poczatki sa zawsze piekne i czlowiek jest zafascynowany osoba z ktora jest a pozniej te emocje opadaja, w miejsce tego ogromnego porzadania pojawia sie przywiazanie itp... rozumiem ze to naturalna kolej rzeczy ale nie chce tego :( jest mi przykro ze nie mowi, nie pisze do mnie juz tak jak kiedys... z jednej strony ciesze sie, ze mozemy sobie pozwolic na wiecej wzgledem siebie, nie krepujemy sie, jestesmy bardziej szczerzy ale z drugiej strony on stal sie bardziej krytyczny i jest w stanie powiedziec mi rzeczy o ktorych wczensiej nie mowil... nie prawi mi juz komplementow :( rowniez sex nie jest juz taki jak kiedys mimo, ze czestotliwosc stosunkow nie zmienila sie i dalej robimy to praktycznie przy kazdej okazji ale nie czuje juz tego porzadania jak kiedys :( boli mnie to bardzo ... pewnie dla wielu osob sama sobie wymyslam problemy ale to smutne :( chcialabym znow poczuc ten zawrot glowy co na poczatku, to mocniejsze bicie serca i chcialabym zeby patrzyl na mnie tak jak kiedys :(

Gość januszxxxxxxxx
jestes zwykla dziwka bo lasnie sie przygotowujesz do zdrady emocjonalnej a potem fizycznej poznaj kogos nowego na nastepne dwa lata i potem nowego i tak dalej

Gość we
widzisz najwazniejsze ze sie kochacie pomysl co maja powiedziec osoby ktore doswiadczyly milosci ale teraz nie maja obok siebie tych drugich polowek moze wyjedzcie razem na week w nowe miejsce mi to swego czasu pomoglo zycze szczescia choc moim skromnym zdaniem juz je masz

Gość RUTYNA W ZWIĄZKU...
czlowieku jak masz pisac takie glupoty to nie pisz wogole, napisalam ze KOCHAM go i wiem ze on tez mnie KOCHA i nie mysle o zdradzie :o jest to czlowiek z ktorym chce spedzic reszte zycia !!

Gość januszxxxxxxxx
kochasz i nie czujesz pzadaia pry sexie a to jest bardzo ciekawa okolicznosc

Gość W rzeczy samej
Komplementow nie prawi bo wlasnie przejrzal na oczy. Czego ona sie spodziewala, ze fajerwerki beda do emerytury?

Gość RUTYNA W ZWIĄZKU...
nie czuje juz takiego porzadania z jego strony jak wczesniej :o

Gość januszxxxxxxxx
to znak ze musisz dac dupy

Gość RUTYNA W ZWIĄZKU...
jezlei Cie to interesuje to nie mam zamiaru nikomu dac dupy ! jest to moj pierwszy mezczyzna i ostatni mam nadzieje

Gość RUTYNA W ZWIĄZKU...
i masz chyba jakies uprzedzenia do kobiet ale nie wszystkie sa takie same