Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czyjes słońce

do kobiet-czy bardzo was bolało...?

Polecane posty

troszke. nie bylo lez ani krwawienia. troche bolalo, ale wytrzymalam to, w sumie czasem sobie mysle, ze mawet to bylo \"przyjemne\". ale dobrze juz nie pamietam, bo to tak dawno bylo.... :/

Gość mnie z drugim razem
bolało o wiele bardziej niz za pierwszym.

Gość Rozia
moze bolalo Cie bardziej bo nie wygoily Ci sie ranki po przebiciu blony dziewiczej? Ja swoj pierwszy raz mam za soba...drugiego jeszcze nie:D zrobilismy to jakie 2 tyg temu, niedlugo bedzie nasz drugi raz:):) troche bolalo ale krwi nie bylo i dalo sie wytrzymac. A jaka satysfakcja...:D to cudowne uczucie czuc swojego ukochanego we wnetrzu siebie...mmmmm:) ale szczerze powiedziawszy to nie czuje w ogole zeby "tam" bylo jakos luzniej niz wczesniej..dlatego martwie sie ze wcale nie przebilismy tej blony:/ ale z drugiej strony to niemozliwe bo czulam go w sobie i to dokladnie...jak to jest...? hmm?

Gość tancerka19
ja jestem przed pierwszym razem i też mnie to ciekawi...boję sie tym bardziej że ginekolog podczas badania powiedziała mi że jestem tam ciasna :( jak to było u was dziewczyny bo ja jak próbuje włożyć dwa paluzki to juz boli i cieżko to idzie...

Gość Mucha w smole
nie tak bardzo ale bolało.... ale bez przesady. Ja to porównam do uczucia przecięcia się nożem - w sensie, raz zaboli szokująco, a potem konie :D zależy od faceta wiele. Ważne by zrobił to zdecydowanie, szybko.... to jedno pchnięcie... potem z tydzień dobrze zrobić sobie przerwę, żeby wszystko sie zagoiło (ale też pewnie od budowy ciała zależy)....

Gość Mucha w smole
miało być "a potem koniec"...nie konie..bynajmniej :D

przecięcie nożem...o cholera to mnie pocieszyłaś ;D myślicie że apap wzięty pół godziny przed albo maść znieczulająca pomogą? hehe ;)

Gość Weź 100 mg kodeiny ...
... i 1000 mg paracetamolu. 100 mg kodeiny to 7 tabletek leku Thiocodin (bez recepty, cena 6 zł 20 gr, na suchy kaszel), a 1000 mg paracetamolu to np. 2 tabletki leku Apap. Pomoże na bank, nic po tym nie boli :)

Gość Mucha w smole
haha, spokojnie nie chodziło mi o natężenie bólu, raczej o rodzaj. Nie wiesz jak to będzie, nagle trrrrrrrach się dzieje i koniec. Mówisz sobie "kurde ale zabolało", ale praktycznie mozna z tym żyć, bo za chwilę o tym zapominsz..... nie jest to ból który ulega natężeniu, więc na serio nie ma się czego bać. ja swój pierwszy raz chętnie przeżyłabym jeszcze raz i sto razy, bo było cudnie :-))))

no rozumiem już :) ale czytam teraz na innym forum że jest dużo kobiet zbudowanych tak ciasno i zeby w ogóle doszło do stosunku to często trzeba samemu \"ćwiczyć\" zeby sie mięśnie trochę rozluźniły :/ obawiam sie że w moim przypadku bez ćwiczeń sie nei obejdzie...

mnie nie bolalo wcale :) albo bylam tak zastresowana, że mi się receptory powyłączały hehe

Gość Mucha w smole
tancerka wyluzuj, a zobaczysz że będzie dobrze...po prostu o tym nie myśl! Najgorzej jak planujecie ten pierwszy raz i idąc do Niego będziesz wiedzieć o tym.... my zrobiliśmy to zupełnie spontanicznie, pod wpływem chwili...oczywiście wiedzieliśmy już miesiąc, dwa wcześniej że chcę to zrobić.... ale i tak element zaskoczenia był :D

hehe no tak spontanicznie, po lampce wina to pewnie najprzyjemniej ;) ja jeszcze niczego nie planuje tylko tak z ciekawości pytam bardziej doświadczonych coby spokojnie po nocach spać ;) dzieki za pomoc :*

Gość zochaa69
mi jak zapeklował butelke 2l po pepsi to troszke bolało :P

Gość pani ladna
zocha jak moglas na to pozwolic LEDZSIE GLUPIA!!!!!!!!!

Gość pani ladna
mialo byc LECZ SIE !!!!!!!!

Gość malarz
witam! nie chce Cie straszyć ale...... moja love aż zawyła z bolu!!! :/ ale twarda z niej bestia i dokończyliśmy akcje! :) wygladało to mniej wiecej tak: gdy poczułem opor spytałem się czy jest pewna itp. potwierdziła i energicznym pchnięciem przebiłem :) oznajmiła mi ze uczucie podobne jakby cos sie rozerwało! bol z kazda chwila stopniowo malał i na sam koniec stwierdziła że było nawet przyjemnie i nie wyobrażała sobie że może być aż tak przyjemnie za pierwszym razem :) krwawiła dopiero ok.1 h po stosunku i to bardzo skąpo! za drugim razem (po ok 2 tyg.) też był bol ale juz o wiele mniejszy! za trzecim razem juz było zajebiście! :) w naszym przypadku zabezpieczyliśmy sie dodatkowo oprócz gumki (najlepsze do przebijania błony są durexy extra safe, bo zwykłe podobno mogą przy tym pęknac) globulką! wtedy jest baaardzo duży poślizg i łatwiej chłopakowi wejsc nawet gdy dziewczyna jest słabo podniecona (wilgotna) :)