Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studniówka

studniowka

Polecane posty

Gość studniówka

ma do was dziewczyny pytanie... mam mlodszego o 2 lata chlopaka i zostalam zaproszona na jego studniowke... moja studniowka odbyla sie 2 lata temu... i kurde mam dylemat czy moge ubrac sukienke ktora mialam na sobie na swojej? wogole jaka dlugosc jest w tym roku modna? bo moja jest dluga... moja jest czarna zbordowymi wstawkami na boku, bez gorsetu prosta, ale ladna;) a mam ejscze mozliwosc pozyczenia od kolezanki sukienke z gorsetem.. co wy na to? dluga, czy moze pomyslec o dlugosci do kolan ( bo podobno teraz takie sa modne...) ?i gorset czy prosta? jescze mam pytanie co do makijazu i fryzury... bo makijarz planowalam zrobic u kosmetyczki i jakas fajna fryzurke sobie zrobic, zeby sie naprawde dobrze prezentowac;) ale mpoja mama mowi zebym z tym nie przesadzala, bo to nie moja studniowka i to dziewczyny z jego klasy powinny byc w centrum uwagi... co o tym myslicie? ja troche sie znia zgadzam, ale z drugiej strony che prezentowac sie jaknajlepiej i chce wygladac ladnie dla chlopaka... piszcie co o tmy wszytkim sadzicie

:) ach ta studniowka :) Gdybym ja miala teraz studniowke (mialam tez 2 lata temu) - ubralabym dluga suknie, bez gorsetu, miala proste rozpuszczone wlosy, ale czesc spieta z tylu glowy jakos ladnie u fryzjera... a mialam jasny gorset, ciemy gol i cale pospinane do gory wlosy :P Mysle, ze gorsety ciagle beda sie pojawiac na studniowkach. No chyba, ze jestes z jakiegos duzego miasta... tam moda zyje nieco innym zyciem... tak mi sie przynajmniej wydaje pozdr. 🌼

absolutnie odpuść sobie wszelkie gorsety są okropne długa, elegancka sukienka będzie idealna ja na prawie każdą większą imprezę \"robię sobie\" makijaż u kosmetyczki a włosy czeszę u fryzjerki, bo wolę zby ktoś zrobił mi to porządnie i perfekcyjnie na codzień w ogólę się nie maluję, więc nawet nie miałabym czym wykonac tego makjażu:) jeśli chcesz wygladać ładnie dla chłopaka na jego studniówce to pozwól sobie na kosmetyczkę i fryzjerkę, w końcu ma podziwiac ciebie, a nie kolezanki z klasy;)

Gość studniowka
kulawa_gazelo :) masz racje:) umaluje sie i ubiore tak zeby wygladac jaknajkorzystniej :) bede sie tak czula pewniej i swobodniej a o to chyba chodzi... :) a co do sukienki to mam jescze troche czasu zeby sie zastanowic nad tym;) studniowka jest dopiero w lutym... ;) dzieki wam za rady dziewczyny;)